• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

buarada merak ettim sonogramı araştıryorumm..neler var daha bilemdiğimiz rabbim sen görüyosun halimizi,sen yardım ett başımıza daha fazala olaylar gelmesinnnn:43:

KDR sonogramin ismi sanirim turkiyede baska yani vajinal ultrason gibi ama sanirim goruntu biraz daha belirgin...daha oncede yapilmisti bana ultrason gibi yani...burda oyle adlandiriliyor o yuzden oyle yazdim bende :) yurt disinda yasiyorum ben cnm o yuzden...

inşallah dış gebelik değildir canım belkide normal bir gebeliğe dönüşür allah yardımcın olsun ama tabiki en iyisi kendini her türlü olasılığa hazırlamaya çalışmak eğer hamileysen çok sevinirsen ama başka türlü olursa daha az üzülürsün inşallah gönlüne göre olur üzülme...

sagol ayybencim...insallah cnm

evet baya aşağılara kaymış kimse uğramıyor artık pek bende dün sonucumu aldım benimde düşük yarın yine yaptıracağım ben yazıyorum ama pek kimsenin sesi çıkmıyo.inşallah seninde değerin daha da yükselmiştir bugün sevinirsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kardelen hayirlisi olsun guzelim...vallaha uzulme diyemiyorum biliyroum insan cok uzuluyor hepimiz ve bebeklerimiz icin hayirlisi olsun...

kızlar benim sonucum bugün 28 den 14 e düşmüş yani negatif dediler pazartesi tekrar bakalım sıfırlandığını görelim dediler kısmet ne kadar üzülmeyeyim desende insanın elinde dğil işta hayırlısı olsun inşallah 2 de olur bekleyenlere ve isteyenlere Allah nasip etsin inş.....

kızlar benim sonucum bugün 28 den 14 e düşmüş yani negatif dediler pazartesi tekrar bakalım sıfırlandığını görelim dediler kısmet ne kadar üzülmeyeyim desende insanın elinde dğil işta hayırlısı olsun inşallah 2 de olur bekleyenlere ve isteyenlere Allah nasip etsin inş.....

hayırlısı olsun bi daha ki denemeye inşallah nasip olur

Kardelen cok uzuldum ama her iste bir hayir var de icine su serp inan benim yasadigim cok daha zor eger olacaksa saglam hayirlisi olsun....simdi olmadi gor bak bir sonraki seferde olur yada bakarsin kendiliginden hamile kalirsin....

evet elimizde değil malaseff çok zülüyoruz,nasip kısmet napacaksın işte:((burda olumlu haberlere inan kendim yaşamış gibi seviniyorum,böyle haberlerede çook üzülüyorummm:((yani net olmaması daha zor bende yaşadım ne sevinebiliyosun ne umudunu kaybediyosun,,ama düşünki bebeğini karnında taşıyıp kucağına alamayanaları böylesi dhaa zordur eminim:(( (inşaallah rabbim kendiliğnden veriri yada 2.de kavuşuruz kuzularımıza,meleklerimizeeeee:emir_bebek:

KDR sonogramin ismi sanirim turkiyede baska yani vajinal ultrason gibi ama sanirim goruntu biraz daha belirgin...daha oncede yapilmisti bana ultrason gibi yani...burda oyle adlandiriliyor o yuzden oyle yazdim bende :) yurt disinda yasiyorum ben cnm o yuzden...

gurbettesin yani:((daha önce neler yaşadın,kaç senelik evlisin canım?dur bakalıım alalhtan ümitde kesilmez..

çok sağolun kızlar inş ya kendiliğimizden kalırız ya da 2.ye olur Allah sabrını versin hepimize gerçekten çok zor yaşamayan hiç kimse bilemez tamamen kısmet işi benimle aynı gün yumurtası toplanan arkadaş bugün sonucu aldı hamile ne güzel bide bişey sorucam kızlar benim perşembe yumurta toplandı c.tesi transfer yapıldı dr um hamile olan arkadaşa embriyo dışarıda ne kadar çok kalırsa o kadar tutunma şansı fazla demiş gerçekten böyle bişey varmı bilgisi olan var mı en azından 2. ye daha dikkatli olalım.

gurbettesin yani:((daha önce neler yaşadın,kaç senelik evlisin canım?dur bakalıım alalhtan ümitde kesilmez..

evet gurbetteyim :( burd abunlari yasamak daha da zor kdr...3 asilama yasadim ilk tup bebek denemem....umarim olumlu sonuc alirim ve birdaha bunlari yasamak istemiyorum inan...
6 yildir evliyim...yas 34 o yuzden bazen panik yapiyorum....

çok sağolun kızlar inş ya kendiliğimizden kalırız ya da 2.ye olur Allah sabrını versin hepimize gerçekten çok zor yaşamayan hiç kimse bilemez tamamen kısmet işi benimle aynı gün yumurtası toplanan arkadaş bugün sonucu aldı hamile ne güzel bide bişey sorucam kızlar benim perşembe yumurta toplandı c.tesi transfer yapıldı dr um hamile olan arkadaşa embriyo dışarıda ne kadar çok kalırsa o kadar tutunma şansı fazla demiş gerçekten böyle bişey varmı bilgisi olan var mı en azından 2. ye daha dikkatli olalım.

kardelen hic boyle birsey duymadim belki vardir sana herhangi birsey soyleyerek yaniltmak istemem ama senin soyledigin mantikla benim 3 yumurtam dollendi ikisi bana transfer edildi digeri dondurlacakti,ancak 4-5 gun sonra varlik gosteremedi yani disarda daha uzun durmus oldu ama yinede donrulamadi...

evet gurbetteyim :( burd abunlari yasamak daha da zor kdr...3 asilama yasadim ilk tup bebek denemem....umarim olumlu sonuc alirim ve birdaha bunlari yasamak istemiyorum inan...
6 yildir evliyim...yas 34 o yuzden bazen panik yapiyorum....

hemen hemen herşeyimiz aynı 3aşılama,1tüpbebek denedim.eylülde 6yl olcak yaşımda 30 ..inş.alırsın olumlu sonuç yarın test yaptırcakmısın?hasretlik zordur allah yardımcın olsun bebeğini versinde onunn hasretliği bitsin bari:((inaşşallah ozaman hayat çoook güzel olucakk senin içinn bebeğinle vakit geçirceksinnn:emir_bebek:

evet yaşamayan bilemez canlarım inşaalah çokta yaşamayız artık böyle şeyleri:(((ahh canım benimde aynıgün trasnfer olna rkdaşla tlf aldık o çok korkuyodu hiç idrartesti faaln denemedi beni görsen teslli, verdim hep,tabi 10.leke faaln oldu 9.gün idrarda negatifi aldım olmazsa dedikçe napalım negatif olabilir rabbim bilir falan(TABİ SADECE DİLİMDEYMİŞ NEGATİF BAŞIMA GELİNCE DÜNYA DURUD SANKİ ÇOOOK ZÜLDÜM BUKADIRINI TAHMİN EDEMEMİŞİM:43:)yani o 12.gün kand abaktırdı hamile çıktı ona sevindim tabiki ama kendime:((briarkdaş dah vardı oda benden önceydi oda hamile:))dışarda derken 5.gün transfer falanmı?SENİNKİDE NORMAL ZAMNDA OLMUŞ benimde pazar yumurta toplma çarş. sabahta transferr oldu..takam kafana tutmayınc aaklımıza herşey takılıyo ondanmı bundanmı maleseeff:61:
zamanı değilmiş diyelim inş.ozaman tez vakitde gelirrr:46:benimde transferim zor geçti sürekli oan aklımda oanda kaybetmişim aslında diyorum 2.ye inş.böle olmaz..kiloda vermeye çalışıyorum onadamı falan nebileyim offfff:50:

hemen hemen herşeyimiz aynı 3aşılama,1tüpbebek denedim.eylülde 6yl olcak yaşımda 30 ..inş.alırsın olumlu sonuç yarın test yaptırcakmısın?hasretlik zordur allah yardımcın olsun bebeğini versinde onunn hasretliği bitsin bari:((inaşşallah ozaman hayat çoook güzel olucakk senin içinn bebeğinle vakit geçirceksinnn:emir_bebek:

evet cnm yarinda tahlil var bir iki gun daha devam edecegiz tahlillere sonra ultrasonla bakacaklar...hepimiz icin hayirlisi olsun...

slm arkadaslr ne olur bana yardımcı olun benım degerım
11.gun 24 ile başladı
13.gun63
15.gun 163
17.gun 320
21.gun 860 ve aynı gun kanama oldu dru aradım bana prognex ıgne kullanmamaı soyledı sabah akşam kullandım ve gercekten kanamam ertesı gun kesıldı. 2gun sonra tekrar test yaptırmamaı deger 1000 uzerınde olacagından ultrasonda keseyı gorebılecegımızı soyledı ,
ıkı gun sonra yaptıgımız testte (25
.gun) 211 cıktı degerım dunyam yıkıldı,hemen dru aradık bıze yarın gel bır kontrol edelım dedı ama bız gıtmeden once bır test daha yapalım dedım (yanı26.gun)deger 248 cıktı sasırdık nıtekım dr da bu sonucu gorunce sasırdı ve bıze 4 gun sonra tekrar test yapın bakalım dedi.bu defada deger 300 cıktı.eger düşük yaptıysam degerın duşmesi gerekırdı ,ama düşmüyür,eger gebelık devam edyorsa degerın ıkıye katlanması gerekırdı ama o da yok,anlayacagınız bızde dr da sasırdık kaldık,
beni asıl sasırtan en son gıdısımızde keseyı gorduk,arkadaslar ne olur bana yardımcı olun bu durumn neden boyle olmuş olabılır

slm arkadaslr ne olur bana yardımcı olun benım degerım
11.gun 24 ile başladı
13.gun63
15.gun 163
17.gun 320
21.gun 860 ve aynı gun kanama oldu dru aradım bana prognex ıgne kullanmamaı soyledı sabah akşam kullandım ve gercekten kanamam ertesı gun kesıldı. 2gun sonra tekrar test yaptırmamaı deger 1000 uzerınde olacagından ultrasonda keseyı gorebılecegımızı soyledı ,
ıkı gun sonra yaptıgımız testte (25
.gun) 211 cıktı degerım dunyam yıkıldı,hemen dru aradık bıze yarın gel bır kontrol edelım dedı ama bız gıtmeden once bır test daha yapalım dedım (yanı26.gun)deger 248 cıktı sasırdık nıtekım dr da bu sonucu gorunce sasırdı ve bıze 4 gun sonra tekrar test yapın bakalım dedi.bu defada deger 300 cıktı.eger düşük yaptıysam degerın duşmesi gerekırdı ,ama düşmüyür,eger gebelık devam edyorsa degerın ıkıye katlanması gerekırdı ama o da yok,anlayacagınız bızde dr da sasırdık kaldık,
beni asıl sasırtan en son gıdısımızde keseyı gorduk,arkadaslar ne olur bana yardımcı olun bu durumn neden boyle olmuş olabılır
cnmm allahn yardımcın olsunn.hc bı blgımm yokkk ınann.ben sadece hber vermek ıstedımmm..pharmmm derınnnn kdrrr nurmeee ve dıger arkdslarımm bgun tup bebek sonucummm ....maleseff holmadıı hyarlsıı böleymısss...bisdee anne olcas ınsaallahhhhh negatf sonucc nasıp etmesın allah bıse bı dahaa:14:

cnmm allahn yardımcın olsunn.hc bı blgımm yokkk ınann.ben sadece hber vermek ıstedımmm..pharmmm derınnnn kdrrr nurmeee ve dıger arkdslarımm bgun tup bebek sonucummm ....maleseff holmadıı hyarlsıı böleymısss...bisdee anne olcas ınsaallahhhhh negatf sonucc nasıp etmesın allah bıse bı dahaa:14:

Inan bende senden haber bekliyordum yoksun ortada diye merak etmistim....cok uzuldum cnm ne umtularla basliyoruz ama negatif sonuclarla karsilasiyoruz....bak direkt negatif sonuc almanin bile avantaji var inan bana 2 haftadir surunuyorum hala elimde dogru duzgun birsey yok...inan buda cok yorucu yipratici.....
elbet uzuleceksin guzelim ama bu zuntuyu cok uzatma silkelen ve yoluna devam...hepimizin herzamna yaptigi gibi....

arkadaşalr şuan çok üzgünüm biayndan sevindimtabi..kan sonuçalrım çıktı ve sorunumu buundu,,kand apıhtılaşma..heterozigotmu neyse ondan..annemden babamdan genden almışım..çokta anaalmdıam..korktuğum hatta tahmin ettiğim başıma geldi..kansulandırıc coraspin ve folibol kullancakmışım ...araştırcam bakalım..hemen başla dedi hemşire bende anlamadım...düşükler,aşılam kimyasal ve negatif tüp.:43:.demekki varmıuş birsorun sebepsiz değilim yaniii,3yıl önce kimyasaldan sonra benim sırrımla burda genetik tahlil yaptırmıştım ama bunları yaptırmamışım daha dopğrusu doktor istememişş..offff offff..rabbim yardımcımız olsun..hycnn züldüm canım benimm..rabbim sabrını versinde bidah yaşatmasın..bak daha ben nelerle uğraşcam..hamilke kalsamda düşük riskim var ve daha nelerrrrr...olsun tedavienm bakrıımm..:58:

arkadaşalr şuan çok üzgünüm biayndan sevindimtabi..kan sonuçalrım çıktı ve sorunumu buundu,,kand apıhtılaşma..heterozigotmu neyse ondan..annemden babamdan genden almışım..çokta anaalmdıam..korktuğum hatta tahmin ettiğim başıma geldi..kansulandırıc coraspin ve folibol kullancakmışım ...araştırcam bakalım..hemen başla dedi hemşire bende anlamadım...düşükler,aşılam kimyasal ve negatif tüp.:43:.demekki varmıuş birsorun sebepsiz değilim yaniii,3yıl önce kimyasaldan sonra benim sırrımla burda genetik tahlil yaptırmıştım ama bunları yaptırmamışım daha dopğrusu doktor istememişş..offff offff..rabbim yardımcımız olsun..hycnn züldüm canım benimm..rabbim sabrını versinde bidah yaşatmasın..bak daha ben nelerle uğraşcam..hamilke kalsamda düşük riskim var ve daha nelerrrrr...olsun tedavienm bakrıımm..:58:

KDR cok gecmis olsun uzuldum cnm ama KK'da o kadar cok duydum ki pihitlasma sorunu olan biliorsun ilaclarla u sorunu cozuyorlar ve sorunsuz hamilelik gecirebilirsin...sakin kendini uzme allah dermansiz dert vermesin..cok gecmis olsun...

Kizlar degerim dustu 17ye ...herseyin hayirlisi Carsamba tekrar kan testim var,degerimin sifira dusmesini gormek istiyor doktorum....benim icinde simdilik bu is bitti...hepimiz icin hayirlisi kizlar...

Back
X