2011 temmuz-ağustos aylarında tüp bebekle anne olacaklar

30temmuz

kuzum gel artık
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
1.626
0
641
İstanbul
arkadaşlar biz 13 haftalık olduk bizimle beraber önde ve geride olan arkadaşlarla beraber deneyimlerimizi yaşadıklarımızı kontrollerimizi paylaşmaya ne dersiniz.

kızlar cinsiyeti belli olan varmı aranızda.
daha erken ama doktorlar şimdiden tahminde bulunmaya başlıyorlar bana erkek dedi mesela.

Merhaba bebeğin hayırlı olsun arkadaşım bizde 11+2 yani 12 haftalığız şuanda haftaya kontrolumuz var bende çok heyecanlıyım hem ikili testimiz var hemde bebişimizin cinsiyeti öğrenme şansımız. Sizde ikili test yaptırdınız mı ve cinsiyetini kaçında haftata söyledi doktor?:emir_bebek:

canım mrb bizde 8. haftanın içindeyiz inş. agustosta dogum.. benim şu an cok mide bulantılarım oluyo ama şikayetci değilim yumoşumla ben mutluyuz ve bekliyoruz....

canım mrb bizde 8. haftanın içindeyiz inş. agustosta dogum.. benim şu an cok mide bulantılarım oluyo ama şikayetci değilim yumoşumla ben mutluyuz ve bekliyoruz....

hayırlı olsun arkadaşım benimde bulantı ve kusmalarım vardı artarak devam etti ve ediyor sabahları evden çıkıp işe gelmekte zorlanıyorum umut ediyorum ki 3 ayımızla birlikte bulantı ve kusmaları geride bırakırız bırakamazsakta yapıcak birşey yok buna şükür bebişlerimiz bizimle:nazar:

Merhaba bebeğin hayırlı olsun arkadaşım bizde 11+2 yani 12 haftalığız şuanda haftaya kontrolumuz var bende çok heyecanlıyım hem ikili testimiz var hemde bebişimizin cinsiyeti öğrenme şansımız. Sizde ikili test yaptırdınız mı ve cinsiyetini kaçında haftata söyledi doktor?:emir_bebek:

canım doktora ben dün gittim benim ikili testim dün yapıldı. 12+6 da yani
ve doktorum yine dün erkek olma ihtimali var dedi tabi kesin değil şuan ama muhtemelen erkek.

inşallah mide bulantın vakti dolduğu zaman kesilir 12. haftada bitmesi lazım
bir ay kadar sabredicen canım. ama miden bulandıkça için rahat etsin bebiş gayet sağlıklı demektir bu.

hayırlı olsun arkadaşım benimde bulantı ve kusmalarım vardı artarak devam etti ve ediyor sabahları evden çıkıp işe gelmekte zorlanıyorum umut ediyorum ki 3 ayımızla birlikte bulantı ve kusmaları geride bırakırız bırakamazsakta yapıcak birşey yok buna şükür bebişlerimiz bizimle:nazar:

benim hiç kusmam olmadı çok hafif bulandı midem oda çok kısa süreli bi 10 dakka hafif bulantı hissediyordum geçiyordu. ama çevremde bulantı yaşayan arkadaşların hemen hemen hepsi 3 ayda rahatlamışlardı seninkiside öyle olur inşallah.

benim hiç kusmam olmadı çok hafif bulandı midem oda çok kısa süreli bi 10 dakka hafif bulantı hissediyordum geçiyordu. ama çevremde bulantı yaşayan arkadaşların hemen hemen hepsi 3 ayda rahatlamışlardı seninkiside öyle olur inşallah.

İnşallah canım gerçekten zorlanıyorum. 30Temmuz bebişin tahmini doğum tarihi mi? bizimkini 26 Temmuz dedi doktor.

İnşallah canım gerçekten zorlanıyorum. 30Temmuz bebişin tahmini doğum tarihi mi? bizimkini 26 Temmuz dedi doktor.

yok canım benimde kimlikte yazan doğum tarihim aslında 28 temmuz doğumluğum
ama bebişintahmini doğum tarihi 14 temmuz ayı tutturdukda burcu tutturamadık ben aslan bebişim yengeç olucak.

ama bebişintahmini doğum tarihi 14 temmuz ayı tutturdukda burcu tutturamadık ben aslan bebişim yengeç olucak.[/QUOT

Bende ağustos doğumluyum Allah kısmet ederse bebişte aslan burcu olacak. Doktorunla doğum şekli hakkında hiç konuştun mu daha erken ama ben burda okuduktan sonra aklıma takıldı tüp bebekte sezeryana yönlendiriliyor diye bir bilgin var mı?

ama bebişintahmini doğum tarihi 14 temmuz ayı tutturdukda burcu tutturamadık ben aslan bebişim yengeç olucak.[/QUOT

Bende ağustos doğumluyum Allah kısmet ederse bebişte aslan burcu olacak. Doktorunla doğum şekli hakkında hiç konuştun mu daha erken ama ben burda okuduktan sonra aklıma takıldı tüp bebekte sezeryana yönlendiriliyor diye bir bilgin var mı?

evet canım hemen doktorlar kıymetli bebek diyorlar.
ben doktorumu değiştirdim daha doğrusu tüp bebek doktorunu bıraktım artık.
sonra başka bir doktora gitmiştim o bana direk sizinki kıymetli bebek dedi ve riske atmaya gerek yok sezeryan dedi dünkü gittiğim doktor ise doğumla ilgili bişey demedim ama oda bütün bebekler kıymetli sizinki çok kıymetli dedi yani sanırsam buda sezeryan diyecek ama ben son ana kadar normal istiyorum diyecem gerekmedikçe ne bilim kordon dolanmadıkça bebeğin kalp atışları yavaşlamadıkça veya kakasını yapmadıkça sezeryan olmak istemiyorum diycem galiba bu seferde bütün sorumluluğu üzerime alıyorum diye kağıt imzalatıyorlar öyle bişeyler duymuştum.

sen tüp bebeğini nerede yaptırdın canım.
halen daha tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun.

Ben tedavimi acı badem bursada oldum ve hala ordaki doktorumla devam ediyoruz son gittiğimizde konuştuk fiyatları ben bilmiyorum dedi ve 3 ay sonuna kadar hastalarımı bırakmıyorum dedi fiyat fazla gelirse benim önereceğim başka bir yerde devam edersiniz bende sizi takip etmiş olurum dedi haftaya yine kontrolumuz var bunların hepsi netleşecek ben doktorumdan çok memnunum aslında ama bulunduğu hastanede doğum yapmak bizi kasıcak gibi gözüküyor. Bende senin gibi normal doğuma daha sıcak bakıyorum herşey yolunda giderse İnşallahta hepimiz içinde sağlıkla devam eder ben sormadım doktora aklıma öyle birşey gelmemişti hiç ama bu gittiğimde mutlaka sorucam.

benimde 20 ağustos p.tesi doktora gidicez bakalım hayırlsı hem cok mutlu hemde cok duygussalım herseyede aglıyorum valla sizde ölemisiniz arkadaşlar...:49:

Ben tedavimi acı badem bursada oldum ve hala ordaki doktorumla devam ediyoruz son gittiğimizde konuştuk fiyatları ben bilmiyorum dedi ve 3 ay sonuna kadar hastalarımı bırakmıyorum dedi fiyat fazla gelirse benim önereceğim başka bir yerde devam edersiniz bende sizi takip etmiş olurum dedi haftaya yine kontrolumuz var bunların hepsi netleşecek ben doktorumdan çok memnunum aslında ama bulunduğu hastanede doğum yapmak bizi kasıcak gibi gözüküyor. Bende senin gibi normal doğuma daha sıcak bakıyorum herşey yolunda giderse İnşallahta hepimiz içinde sağlıkla devam eder ben sormadım doktora aklıma öyle birşey gelmemişti hiç ama bu gittiğimde mutlaka sorucam.

genellikle kıymetli bebek diyorlar bende ne saçma normal olan bebekler kıymetsizmi demiştim.
ama dünki gittiğim doktor direk bütün bebekler kıymetlidir ama sizinkisi dahada kıymetli dedi.
tabiki illa normal olsun diye diretemem doktorlar daha iyi bilir ama devlet hastanelerin dışında pek normal doğumla uğraşmıyorlar. her açıdan sezeryan doktora daha kolay geliyo sana randevu veriyor şu saat te gel diye sonra ona göre parasını alıyor falan.

Back
X