2011 temmuz-ağustos aylarında tüp bebekle anne olacaklar

genellikle kıymetli bebek diyorlar bende ne saçma normal olan bebekler kıymetsizmi demiştim.
ama dünki gittiğim doktor direk bütün bebekler kıymetlidir ama sizinkisi dahada kıymetli dedi.
tabiki illa normal olsun diye diretemem doktorlar daha iyi bilir ama devlet hastanelerin dışında pek normal doğumla uğraşmıyorlar. her açıdan sezeryan doktora daha kolay geliyo sana randevu veriyor şu saat te gel diye sonra ona göre parasını alıyor falan.

Tabiki doktorumuz neyi uygun görürse onu yapıcaz ama bunun ne kadarı gereklilik onu bilmiyorum aksini istemeye ben cesaret edemem doktor sezeryan derse bir bildiği vardır deyip. siz kaç yıl beklediniz bebeğinizi canım?

slm kızlaarrr bizde 8.haftaya başladık bugün..benim doğum 25 ağustos.doğum konusuna gelince daha bu konuyu hiç düşünmemiştim ama tüp bebekte sezeryanı önerdiklerini buradan okudum...Allahım hayırlısını versin ne diyelim...
:49::nazar:

Ben tedavimi acı badem bursada oldum ve hala ordaki doktorumla devam ediyoruz son gittiğimizde konuştuk fiyatları ben bilmiyorum dedi ve 3 ay sonuna kadar hastalarımı bırakmıyorum dedi fiyat fazla gelirse benim önereceğim başka bir yerde devam edersiniz bende sizi takip etmiş olurum dedi haftaya yine kontrolumuz var bunların hepsi netleşecek ben doktorumdan çok memnunum aslında ama bulunduğu hastanede doğum yapmak bizi kasıcak gibi gözüküyor. Bende senin gibi normal doğuma daha sıcak bakıyorum herşey yolunda giderse İnşallahta hepimiz içinde sağlıkla devam eder ben sormadım doktora aklıma öyle birşey gelmemişti hiç ama bu gittiğimde mutlaka sorucam.

açıkçası bende memnunum tüp bebek doktorum dan ama merkez çok kalabalık oluyor doktor 10 dakkadan fazla zaman ayırmıyor şipşak 1,5 saat beklediğimi bilirim ama muayene 10 dakika ve tabi ilgide okadar oluyor ben dün başladığım doktora 20 tl muayene ücreti ödüyorum tüp bebek doktoruna 150 tl vermem gerekiyor bide merkezde hiçbir tahlil yapılmıyo hepsini dışarda yaptırıyorsun bende onun için ikili testi özel hastanede yaptırmaya karar verdim.

Tabiki doktorumuz neyi uygun görürse onu yapıcaz ama bunun ne kadarı gereklilik onu bilmiyorum aksini istemeye ben cesaret edemem doktor sezeryan derse bir bildiği vardır deyip. siz kaç yıl beklediniz bebeğinizi canım?

1,5 2 yıl bekledik canım
ben 4 yıllık evliyim 2 yıl kendimiz istemedik hem çalışıyorum diye hemde kendimizi toparlayalım diye
sonra karar verdik baktık olmuyo yaklaşık 2 yıldırda uğraşıyoruz insan çok yıpranıyor maddi manevi sanki 2 yıl değilde 5 yıldır uğraşmışım gibi hissediyorum.

benimde 20 ağustos p.tesi doktora gidicez bakalım hayırlsı hem cok mutlu hemde cok duygussalım herseyede aglıyorum valla sizde ölemisiniz arkadaşlar...:49:

Evet ya herşeye gözlerim dolar oldu ben bile şaşırıyorum bu tepkilerime. Bende aslan burcuyum severim aslan burcunu

benimde 20 ağustos p.tesi doktora gidicez bakalım hayırlsı hem cok mutlu hemde cok duygussalım herseyede aglıyorum valla sizde ölemisiniz arkadaşlar...:49:

evet eşim dizi izlememi istemiyor en son yaprak dökümünün finalinde gözlerim şişene kadar ağlamışım farkında bile değilim eşim çok kızdı aferin sen üz bebişi daha çok ağla diyo bana :20:

hanımlar
bu haftada neler kullanıyorsunuz:69:

kızlar ben jelle ken sulandırıcı iğne kullanıyordum şimdi onları bıraktık
doktor folik asidi de haftaya bırak dedi kan değerim iyi çıktığı için kan ilacına hemen başlamaya gerek yok dedi coraspirine elevite devam.

1,5 2 yıl bekledik canım
ben 4 yıllık evliyim 2 yıl kendimiz istemedik hem çalışıyorum diye hemde kendimizi toparlayalım diye
sonra karar verdik baktık olmuyo yaklaşık 2 yıldırda uğraşıyoruz insan çok yıpranıyor maddi manevi sanki 2 yıl değilde 5 yıldır uğraşmışım gibi hissediyorum.

Biz 6 yılın içindeyiz 1,5 yıl korunduk sonra öğredikki olmuyor eşim tedaviye çok olumsuz baktı hep hiç istemedi çok sorunlar yaşadık bu konu yüzünden yıllar geçti biz tedavide değil olup olmama konusunda yıprandık sonunda tek bir denemeye ikna oldu ekim ayında ilk denememizi yaptık ve Allaha şükürler olsun bebeğim benimle

haftaya gittiğimde 12+2 yani 13 haftalık olucaz doktor progestanı bir daha geldiğinizde kesin diyebilirim demişti bu gerçekten iyi olur.

Biz 6 yılın içindeyiz 1,5 yıl korunduk sonra öğredikki olmuyor eşim tedaviye çok olumsuz baktı hep hiç istemedi çok sorunlar yaşadık bu konu yüzünden yıllar geçti biz tedavide değil olup olmama konusunda yıprandık sonunda tek bir denemeye ikna oldu ekim ayında ilk denememizi yaptık ve Allaha şükürler olsun bebeğim benimle

tedaviye neden sıcak bakmadı acaba çok kaderci birimi Allah verirse olur vermezse olmaz zorlamanın alemi yok diyenlerden mi acaba.
eşim benden daha heveliydi ama biz sizinkadar şanslı değiliz 3. denememizde tuttu dondurulmuşlarla hamileyim şaun.

sen beni görücektin beni görmesin diye saklana saklana aglıyorum:)

aynen zaten dizi bittiğinde farketti okadar ağladığımı görseydi kesin kanalı değiştirirdi bende hiç sesimi çıkartmadan sessiz sessiz ağladım
zorumuz neyse bizimde alt tarafı bi senaryo işte.

bende progestron jel ile folik bide ecopirin kullanıyorum ama jeli kullanmaktan sıkıldım iğrenççççç

bende çok sıkılmıştım ve benim gittiğim merkezde ssk geçmiyo baya para bayıldık jelle kan sulandırıcı iğneye bir kutusu 70 tl 5 kutu jel 3 kutu iğneyi kendimiz aldık dünyanın parası tuttu sonrada aklıllandım ssk karşılıyormuş sonra ssk da yazdırdım şimdide arttı 4 tane falan.
ama jelin akıntısından dolayı mantar olacam sandım.

tedaviye neden sıcak bakmadı acaba çok kaderci birimi Allah verirse olur vermezse olmaz zorlamanın alemi yok diyenlerden mi acaba.
eşim benden daha heveliydi ama biz sizinkadar şanslı değiliz 3. denememizde tuttu dondurulmuşlarla hamileyim şaun.

eşimde sprem azlığı ve harektsizlik çıktı ve az derecede varikosel aynı sorunlarla abisi tedavi olmuş ameliyat ilaç olmamış tüp bebek yapmışlar yedi yıl önce 5 emriyo konmuş 3 tutmuş ve erken doğumla sonuçlanmış 26 haftalık bebeğin biri yaşamamış şimdi ikisi şuan 7 yaşında yüremiyorlar ve diğer sorunlar tahmin edersin, olursa kendi olsun ben tedavi olamam dedi durdu yıllarca bazen hak verdim ailece yaşadıklarından bazen çocuk hasretine dayanamayıp çok kavga ettim. Bizimde şu anda 3 tane dondurulmuş emriyomuz var senin hiç kaldı dondurulmuş?

eşimde sprem azlığı ve harektsizlik çıktı ve az derecede varikosel aynı sorunlarla abisi tedavi olmuş ameliyat ilaç olmamış tüp bebek yapmışlar yedi yıl önce 5 emriyo konmuş 3 tutmuş ve erken doğumla sonuçlanmış 26 haftalık bebeğin biri yaşamamış şimdi ikisi şuan 7 yaşında yüremiyorlar ve diğer sorunlar tahmin edersin, olursa kendi olsun ben tedavi olamam dedi durdu yıllarca bazen hak verdim ailece yaşadıklarından bazen çocuk hasretine dayanamayıp çok kavga ettim. Bizimde şu anda 3 tane dondurulmuş emriyomuz var senin hiç kaldı dondurulmuş?

hiç kalmadı doktorda sordu dün başka donmuşun varmı diye niye sordu anlamadım hani buna bişey olursa geride donmuşu varsa iyi olur diyemi düşündü ne.
abinizin yaşadıkları şeyler zor şeylermiş hakkaten ama kaderden kaçınılmaz kaderde varmış normalde olsa olurmuş yani.
benim kaynımın 10 yıl çocuğu olmamış siperm sorunundan dolayı keza eşimde de var aynı sorun
eltimler 2 kez aşılama yapmışlar 11 sene önce tutmamış tam tüp bebeğe geçicekleri ay normal hamile kalmış 10 seneden sonra şimdi iki tane çocuğu var kader sonuçta herşey.

hiç kalmadı doktorda sordu dün başka donmuşun varmı diye niye sordu anlamadım hani buna bişey olursa geride donmuşu varsa iyi olur diyemi düşündü ne.
abinizin yaşadıkları şeyler zor şeylermiş hakkaten ama kaderden kaçınılmaz kaderde varmış normalde olsa olurmuş yani.
benim kaynımın 10 yıl çocuğu olmamış siperm sorunundan dolayı keza eşimde de var aynı sorun
eltimler 2 kez aşılama yapmışlar 11 sene önce tutmamış tam tüp bebeğe geçicekleri ay normal hamile kalmış 10 seneden sonra şimdi iki tane çocuğu var kader sonuçta herşey.

Allah yüzlerini güldürmüş ben dondurulmuşlarını ikinci için sordum canım ama inşallah Allah bize ikincelere normal kavuşmayı nasip eder. Banada bak uçtum gene Allah karnımızdakini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önce:nazar:

Back
X