2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

ben daha bişi almadım ..inşallah 7 ayda baslıcam almaya ama gördügüm kadarıyla kıyafetler cok cici ii günlerde giydirirsinizz... kıyafetleri gördükce bende bi alsam diyorum :44:

MAŞŞ. Sizee cnmm

göbiş dediğin büyle olurrr

o içindekiini öpüp yerine koymak istiyorumm
:)

hehe ben öyle diyorum bazenn

ben daha bişi almadım ..inşallah 7 ayda baslıcam almaya ama gördügüm kadarıyla kıyafetler cok cici ii günlerde giydirirsinizz... kıyafetleri gördükce bende bi alsam diyorum :44:

amin cnm sağol

sende ufaktan all kaç haftalıksın bilmiyorum ama

anca oluyor ben 6. ayımı bitirdim halaa birsürü eksikler var:)

eksikk bence 8. ay sonuna kadar bitmiyicek gibi geliyor:):13:

kızlar bugune kadar tek bı magazaya baktım ordada bu takımı begendım ..kısmetse aslan burcu olucak ya erkekim nasıl sızce yorum beklıyorum
halısı
perdesı
yatagı
duvar saatı
duvar borduru
dolabı
sıfonyerı

bayıldım yaaa süperrrrrrrrr......
ama yatak boyu burdan biraz küçük geldi bana......
güle güle kullanır inş paşamız.......

bayıldım yaaa süperrrrrrrrr......
ama yatak boyu burdan biraz küçük geldi bana......
güle güle kullanır inş paşamız.......

yok standart cıcım yatak ole gosukmus demekkı...tek bı magazaya baktım fıkır veın dıye ekledım kesın degıl bu yanı daha coook bakıcas :86:

Ben bayıldım walla cok süpermiş canımmmmmm.. Aslanlarımıza layık bi takım bence

maşşallah her bişiler bek tatlu... baktıkça benim daha da alasım geliyor... ama kendimi tutuyorum. 6 aylık kıyafet olayı tamam çünkü...

göbüklerde süperrr olmuş... bende buraya eklememişim kendimi...hemen ekliyim:
24+0 hafta 7 kilo aldık...

maşallah size...şokkkk tatlııı...benim göbüş te aldı başını gidiyo :) 21.haftada toplam 5 kilo almıştım bakmıyorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…