Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özelde yapmayı düşünüyorum canım. Belli ki aldığım yer normal hastaneleri de baz almış:) Onun için bende gerkesiz şeyleri almayacağım yanıma
Göğüs kremi Lansinoh mu aldınız?
canım ihtiyacımız olcak bütün konuları açtın maşallah çok sağol. ilerleyen zamanlarda muhakkak dikkatle takibe aldığım bi konu olcak![]()
lansinoh acaip iyi geldi bana, hiç yara olmadı çok şükür.
arinacıııım çooook güzel olmuş eline sağlık bende bir liste yapmıştım bu kadar ayrıntılı değildi gerçi ama akşama kocişime göstereyim bakalım nediycekellerine sağlık tekrar canım benim. eksik listeme ekleme yapıcam bende burdan
arina sen aşmışın gari![]()
dişleri kaşınmaya başladığında bebek diş fırçası var
onu da ekleyebiliriz
seminerde göstermişlerdi .. bebeğin damağı kaşınmaya başladığı
zaman anne bi güzel onunla kaşıyo![]()
bi de ben evdeyken totosunu ıslak pamukla silicem
misafirlikte kullanıcam bebekler için olan mendillerden
doğum koçu ayşe öner ıslak pamuk önermişti
Arinoşcum, yeni doğum yapan herkesten muhakkak kulaktan ateşölçer al diyor. Çok faydalıymış
arinacım eline sağlık biz 1 ay mı kalıcaz bu listeyleben bunu eşime gostersem kalpden gider bırak içerde kalsın der kesin
cogumuz ozel hast.de doğum yapacagımız için bu kadar seye bende artık gerek yok:)
bide kızlar arkadasım yeni dogum yaptı ve son zamanlarda herkesden duyuyorum süt sağma makinasını mutlaka cantaya koyun diyor ozel de olsa hast.bombalı oluyormus ve ozellikle sezaryandan sonra emzirme hast.deyken sorun oluyormus sut gec geliyormus hast.de emilmeyincede cocuk ii sarılık riski daha da artıyormus bilginize listeye süt sağma makinasıda eklense ii olur gibi:))
ya bende kendime engel olamam sanırım valizle giderim doğuma![]()
arinacım sağol liste için güncellemeleri takip ediyorum![]()
bende hepsini almıcam zaten canım
Süt sağmayı bende alıcam; ama anneme anlatamıyorum masiliff:84::84:
Tamam şekercim![]()
zaten su anneler ve kayınvalideler olmasa biz ne yapardık acaba:)) benim annemde oyle sen sut sağma makinasınla mı buyudun dio:)) ona kalsa alıştırırsam goguslerimi daha az sut gelirmis bebek emdikce sut cogalırmıs falan filan![]()
Canım annem bugün dedi ki; bence ilk günler bak öyle al dedi.Allah korusun belki sütün olmaz falan filan duruma göre bakarsın dedi. Hani bir yandan onu da haklı buldum. Neyse bekleyeyim ben az daha![]()
aslında o da mantıklı canım benım ablam işe başlayınca aldı cunku evdeyken her dak.emziriyordu gerek kalmıyordu cok doldugunda uyandırıyordu yeri geldiginde emziriyordu bide 2 ayücretsiz aldı 6 ay ek mama vermeden emdi valla darısı bizim basımıza inş.:)
İnşallah canım. Yani ben şimdilik almayacağım bakalım. Süt durumuna göre alıcam. Birde pahalı bir ürün,işime yaramazsa verdiğim paraya acırımvallahi![]()
ayyyy beni de vazgeçirdiniz şimdi yabende duruma göre alayım bari.
yaa biberon ısıtıcı istiyorum bende. gece uykulu uykulu cezveyle falanla filanla uğraşılmaz. eşimde bence gereksiz dedi. siz ne düşünüyosunuz_?
Valla canım sen bilirsin. Bana annem aldı. Açıkcası aklımın ucunda yoktu; ama küçük olması beni cezbetti. Birde birkaç ark. memnunlar açıkcası. Pratikmiş yani.![]()