çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için
buarada bende kendimi tanıtiimm
adım zehra kütahyalıyım ve burda oturuorum 25 yaşındayım matematik öğretmeniyim ve 3 yıllık evliyim
:26:ya kimlerin online olduğu neden gözükmüo yaaa
Sende de mi gözükmüyor. Bende sinir oldum deminden beri ya.
bende memnun oldum tatlım
ayy evet bende de gözükmüo
çok sinir
bi yandan yemek yapıorum bi yandan buraya bakıorum ama kim var kim yok gözükmüo
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün tesadüfen gördüm bu topiği ve çok sevindim
bende temmuz annesi olucam Allahım izin verirse kendimde temmuz doğumluyum zaten çok iyi denk geldi
son sat a göre 6+4 hamileyim beklenen doğum tarihide 14 temmuz bizde keseyi gördük daha sonra kalp atışını gördük kısmetse 27 kasım da kalp atışını dinliyecez.
benide listeye eklerseniz çok sevinirim beraber ilerlemiş oluruz hangi aşamalardan geçiyoruz tahliller testler alınan kilolar ve daha bissürü şey uzun bir yola çıktık Rabbim sonunu hepimiz için hayırlı kılsın.
Aramıza hoşgeldin canım. Bende Temmuz doğumluyum bu arada:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Haftaya da kalp atışlarını duyarsın inşallah.
Ayrıca bilgilerini görevli mod. arkadaşa mesaj olarak atarsan o seni de ekler listeye canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=130189
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün tesadüfen gördüm bu topiği ve çok sevindim
bende temmuz annesi olucam Allahım izin verirse kendimde temmuz doğumluyum zaten çok iyi denk geldi
son sat a göre 6+4 hamileyim beklenen doğum tarihide 14 temmuz bizde keseyi gördük daha sonra kalp atışını gördük kısmetse 27 kasım da kalp atışını dinliyecez.
benide listeye eklerseniz çok sevinirim beraber ilerlemiş oluruz hangi aşamalardan geçiyoruz tahliller testler alınan kilolar ve daha bissürü şey uzun bir yola çıktık Rabbim sonunu hepimiz için hayırlı kılsın.
canım çok sağolasın.
sen yengeç burcumusun aslan burcumu ben aslan burcuyum.
ilk evlendiğimde hep bebeğimin aslan burcu olmasını istiyordum
kısmet ucundan yakalık yengeç olucak nasipse
gönderdiğin linke yazıcam bilgilerimi çok sağol canım.
hoşgeldin canım aramıza
hayırlı uğurlu olsun inş. bebeğin
sağlıkla kucağımza almak nasip olsun hepimize
arina kıyamam sana iş yerindemisin sen hala
neyse çalışmak güzel zaman daa çabuk geçio
hoşgeldin canım aramıza
hayırlı uğurlu olsun inş. bebeğin
sağlıkla kucağımza almak nasip olsun hepimize
arina kıyamam sana iş yerindemisin sen hala
neyse çalışmak güzel zaman daa çabuk geçio
canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
ve malesef bende çalışıyorum saat 7 de çıkıcam işten.
kızlar sizin aş ermeleriniz başladımı? mide bulantılarınız falan daha erken galiba bende bir değişiklik yok.
Aslan burcuyum canım. 31 Temmuz doğumluyum:)
Eşim de Mayıs doğumlu ve Boğa:) Çocuğumuzun hep boğa olmasını istemişti; ama ne yazık ki bu savaşı ben kazandım:)))
Babam yengeç burcu yalnız, onun için bu burca kefilim:))
Tabii şaka bir yana, sağlıcakla gelsinler de yeter ki
Amin canım, cümlemize.
Ben tuzlu ve ekşili şeylere başladım yavaş yavaş:) Bulantıda çok aç kaldığımda veya yemekten sonra; ama dün oldukça fazlaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?