- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi efsun_zeren
- #2.761
merhabalar..
2 yaş sendromu bizde de mevcut fazlası ile. tırmalama ısırma sıkmada oluyor. sitede çocuklar biliyor artık ve sarı bela diyorlar :) bize ve ablasınada uyguluyor bazen.
ama güzel şeylerde oluyor. 15 temmuzda 2 yaş olduk. ondan önce memeyi bıraktırdım ve aynı zamanda bezide kendi isteiyle bıraktı hiç zorlanmadık. her akşam yatsı ezanı sesi ile yatağa giriyor kendi isteiyle ekber diyerek yatağa gidiyor.kitap okuyorum yada nini söylerek oturuyorum o uyuyor. öğlen 1 dedimmi mutlaka yatıyor ve 2 saat uyuyor. dişlerimiz bitti 20 oldu. sabahları genelde yarım saat mutlaka park gölge oluyor diye indiriyorum. 5 den sonra 1 saat olsun havuza indiriyorum. havuz ve denize bayılıyor kollukları takıp atıyor kendini korkmadan. babasının gelmesine yakın bahçeye indiriyorum. hep koşuyor tehlikeli şeyler yapıyor ama dayanamıyorum. pepe ve caillou izliyor sadece ve müzik kanalları. anne benim şarkım çıktı diye geliyor. bu arada aşılar bitti en son 2 yaşda yaptırdık.
2 günde bir en az 2 litre meyve suyu yapıyorum kaynatarak süzgeçten geçirip. olmazssa kıyameti kopartıyor. içecek olarak birde ayranı çok içiyor. 2 yaş sendromunu atlatana kadar eve bir bayan buldum haftada 3 gün anlaştık. sabahdan öğleye kadar herşeyi bitiriyor. bana çocuklar ve yemekler kalıyor onlarda fazlasıyla yetiyor. bizden bu kadar herkese kolay gelsin.
slm canım bebeğini memeden nasıl kestin acaba