- Konu Sahibi efsun_zeren
- #2.721
mrb kızlar
herkes iyimi bebişler nasıl
bizde iyiyiz şükür..yoğunluk yorgunluk idare ediyoruz..kızımı çok özlüyorum..bakıcı eh işte elin iyisi olmaz kabullendim bunu..kimse benim gibi olamaz tabiki..beklemiyorum artık mükemmel bakmasını..
duru ya tuvalet eğitimi vermeye başlıcam ben yavaş yavaş 15 tatilde..zaten konuşuyor herşeyi söylüyor maşallah deyin..
kasınıda söylüyor anne tut kaka diyor elimi tutup kaka yapıyor hep..geçen lazımlığa oturttum azıcık yaptı sonra kalkıp kalkıp ona bakıp durdu oturtamadım..devamını beze yaptı..çok araştırdım erken diyen var çocuğa göre değişir diyen var..bende 2. gruptanım bencede çocuğa göre değişir ama 2 yaşına kadar genital kasların gelişmeyeceği için söyleyip tutamamasıda normal...o yüzden hhiiçç zorlamadan oyun olsun alışsında korkmasın sonra diye ara ara denemeye karar verdim..sonrada tuvalete döküp bay bay diyoruz kakalara (bi blogda okudum)araştırdım kızım söylüyorken bu kadar bu karara vardım tecrübeli arkadaşlar söylüyorken ara ara tut dediler sonra unutur söylemez bak dediler..şimdiye kadar 1 kez tuttum 2 hafta mola sonra 15 tatilde ben evdeyken başlıcam yeniden..eee duru 18 aylık oldu geçti bile...
ben böyle karar verdim asıl hedefimse bu yaza tam ve kesin öğretmek..yaza kadar alıştırma benimkisi..
ayrıca klozet adaptörüde almıştım zaten vardı küçültücü yani onun için baya erken gibi geldi bana lazımlık daha iyi gibi sonra ondan ona geçiş zor olur diyorlar ama bakıcaz zaman ne gösterecek ..
anne okuldan gediii....anne okula dittiii........diyor kuzum teyzeleri...baba delllll...baba çukuçuku al....anneane sucuk al.... 3 kelime cümle kuruyor...

ama dişler yok hala..önde 4 diş 1 de yukardan azı dişi var..bide alttan azı patladı geçen..bu kadar köpek dişler ok,ön yan kesiciler yokken azı çıktı 2 tane..
bizden böyle öptüm sizi yazın arada haber edin
herkes iyimi bebişler nasıl
bizde iyiyiz şükür..yoğunluk yorgunluk idare ediyoruz..kızımı çok özlüyorum..bakıcı eh işte elin iyisi olmaz kabullendim bunu..kimse benim gibi olamaz tabiki..beklemiyorum artık mükemmel bakmasını..
duru ya tuvalet eğitimi vermeye başlıcam ben yavaş yavaş 15 tatilde..zaten konuşuyor herşeyi söylüyor maşallah deyin..
ben böyle karar verdim asıl hedefimse bu yaza tam ve kesin öğretmek..yaza kadar alıştırma benimkisi..
ayrıca klozet adaptörüde almıştım zaten vardı küçültücü yani onun için baya erken gibi geldi bana lazımlık daha iyi gibi sonra ondan ona geçiş zor olur diyorlar ama bakıcaz zaman ne gösterecek ..
anne okuldan gediii....anne okula dittiii........diyor kuzum teyzeleri...baba delllll...baba çukuçuku al....anneane sucuk al.... 3 kelime cümle kuruyor...
ama dişler yok hala..önde 4 diş 1 de yukardan azı dişi var..bide alttan azı patladı geçen..bu kadar köpek dişler ok,ön yan kesiciler yokken azı çıktı 2 tane..
bizden böyle öptüm sizi yazın arada haber edin