- Konu Sahibi efsun_zeren
- #2.221
herkese tünaydın:)
birazcık oturayım dedim içerde temizlik var malum pazartesi artık pek bişi yapamıyorum 15de bir yaptırıyorum. birde herhalde 1haftaya yürürüz yada 10 güne tamamen diye düşünüyorum. maksimum 6-7 adım atabiliyoruz artık ya düşüyoruz yada kısa mesafelere gidiyoruz. erken oldu ama evde ablamız olunca örnek olarak oda etken oldu. kızım 11 aylıkda yürümüüştü. ayakkabı olarak ne giydiriyorsunuz. şimdi 2 sene giydirmeyin diyorlar ama ben profesyonel bir yerle konuştum dün alırken. oda yürüttü zamanı gelmiş dedi sadece yatarken çıkar dedi. siz ne düşünüyorsunuz.
ohh güle güle kirlen..mis gibi olmuştur..ben bu sene kadın madın tutamadım hiç malum bu sene çalışmıyorum evdeyim ya..zaten alışıkda değilim pek..2 gündür kendim büyük temizliğe kalkıştım bende..2 oda bitirdim..yarında mutfak yaparım diyorum..halılarını makineyle yıkadım balkona serdim güneşte kuruttum..tek başıma kaldırdım koca halıları belim yanım kopuyor..ama napim..çocuğun çoraplarının altı hemen kirleniveriyor bende evi pis diye düşünüyorum..halı yıkıyorum yerleri siliyorum sürekli..ama burası çok kurak tozlu biyer olduğu için hergünde yapsan aynı...