çok yorgunum çoooooooooooooooooooook
bu çocuk neden uyumuyo ya uykusu var gözünü kaşıyıp duruyo ama bir türlü dalamıyuo
dün bi tarif vardı toz kimyon+papatya+kekik demleyip içirdim herkesin çocuğu uyumuş benımkı uyumuyo arkadaşım
anneme göre diş iştahıda azaldı gibi çunku
ama uyurken davranışları gaz gibi
allahım nası bi gazsa ne şuruplar nede doğal şeyler fayda etmedi yaa
birde ağlama çıkardı dün yırttı kendini birtek bnm kucağımda susuyo napcaz böyle bilmıyorum
kimyon gaza da iyi gelir aslında ama çocuğun sıkıntısı çok demek ki ya da her bünyede aynı etkiyi göstermiyo da olabilir.
karın masajı, ayak masajı filan deneseniz
çocukların huzursuzluğu çok zor valla, allah kolaylık versin.
bizimki de kayınvalideyle durmuyo hiç
ocağa yemeği zor koyuyorum, feryat figan ağlıyo resmen
teşekkür ederim canım
nezman normale döncez acaba ya çıksa çıksın şu dişlerde artık rahatlayalım
bu arada nıye kimse gelmiyo buraya
efsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
titaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ve diğer arkadaşlar nerdesiniz
çoluk çocuktan anca fırsat bulup gelebiliyorum
dün sabah uyumuş kalmışım eşmin gittiğinden bile haberim olmadı
yorgunluktan sızıp kalıyorum artık
Allah kolaylık versin canım gece yoğurt yedirmeyi denesen bide uyku yapar
benimkide içmiyo canım ya bende baktım tadına berbat bişi gercekten d vitamininide unutup duruyom zaten vermeyi bende demir için elma yedirmeye çalışıyorum banada doktor vermiyorum dediğimde çoook kızmıstı hatta nerdeyse dövcekti
kızlar bişi sorcam sezeryan olan varsa aranızda adet oldunuzmu ben hala olmadım ve kuşkulanıyorum çok ya
canım ben de sezeryan oldum adet olmadım hala
ilk bebeğimde 13 ay sonra olmuştum; o yüzden içim rahat
merhaba arkadaşlar
demir damlası konuşulmuş benim kızım santafor içiyor bide o iğrenç damladan bi daha vermiyorum diye ağlıyor benim kızım gerçekten değişik bayadır gelemiyorum sinir bozucu günler geçiriyorum kayınvalidem yüzünden bi kadın herşeyemi karışır yaaa
benim kızım şarkı söylüyooo bi şarkı duysun eşlik ediyo eeee eeeeeeeee eeeeeeee diye kollarını sallaya sallaya okadar tatlı oluyoki haa eğer şarkılar slowsa oda yavaş yavaş söylüyooo çok komikler yaa bu bebekler allah uzun sağlıklı ömürler versin bide drumuz suprovit die bi multivitamin verdi bide dişlerinin çürümemesi için ib ilaç verdi ama daha kullanmadım sizler neler kullanıyosunuz
epeydir göremiyoruz seni efsun
demek kayınvalidenle sorunların var; tez zamanda atlatırsınız inşallah
ben şu anda d vit dışında bişey kullanmmıyoum, onu da unutuyorum bazen
supravit bize de verdi ama elimdeki d vit bitsin öyle başlarım diye kullanmadım henüz