- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
merhaba kızlar nasılsınız ben de geldim
canıım çok iyi olmuş bu topik sağol
canım benim sen bilirsin tabii ama bencede başlama daha damlasını düzenli ver işe yarayacaktır,ben baştan düzenli vermiyordum işe yaramıyordu sonra düzenli vermeye başlamıştım o zaman faydasını görmüştüm birde ben sancı başlayınca veriyordum ama önce vermek gerekiyormuş,inşallah şifa bulur bebişin.
Allah bağışlasın oğlunu canım hoşgeldin.
aayy ne güzel canım be,ben de başlardan az kilo aldım 10kiloyla son aya geldim bi baktım son hafta 14olmuşum ilk 15günde hepsi gitmişti ama sonra 4kilosunu tekrar almışım zaten ideal kilomda değildim ben de diyetisyene gideceğim inşallh kısa zamanda
ben de 6ayı doldurmadan vermek istemiyorum ama bazı doktorlar 4aydan sonra veriyor anlamdım neye göre karar veriliyor.
canım özel aşı sormuştun bende yarın gideceğim doktora geçen hafta yaptırmam gerekiyordu kızım gripti olmadı hala tam geçmedi ama bakalım olacak mı yarın.canım özel aşı var mı bilmiyorum yarın haber ederim aşı vurulunca çok ağlamıştı kızım hemen emzirmeye çıkmıştım ben eşim kalmıştı doktorun yanında var demişti o da herhalde ama benim kız gecikmeli vurunacak ya sen belki yaptırmışsındır bizimkileri benimki daha bu ayın 11inde 2.ayını doldurdu ve ikinci aşıya gidişimiz olacak yarın.Buarada kızın ismiyle uzun yaşasın inşallah benimkide kız ismi Esra Ece
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun Allah evlatlarına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah.nasıl bi duygu iki evlat sahibi olmak ben bi çocukla ev işini yetiştiremiyorum sen nasıl altından kalkıyorsun iki çocuk,eş,iş ne yapıyorsun
buarada ben lohusalık döneminden sonra daha regli olmadım canım be normal mi bu kızım3. ayının içinde aralarda hafif lekelenme oluyor bir keresinde lekelenmem 3gün falan devam etmişti onu regl saydım ama öyle az mı oluyor başlarda?
canım benimde face sim yok 2011 temmz anneleriyle paylaşımlarda bulunuyorduk hep giriyorum kimseler yok aklıma geldi birbirimize ihtiyacımız var ben iş yerindeyim zaten face yasak normaldede face hesabım yok zaten böyle iyi oldu
ben kızım 4. ayını doldurunca hafiften bişiyler tattırmaya başlayacağım ben şuna inanıyorum 6 ay sürekli anne sütü alan bebekler sonradan çok zorlanıyor çorba sebze yerken zaten 4. aydada doyuracak kadar değil sadece tadımlık vericem sadece akşam yatarken pirinçli muhallebi vericem milupanın var ya ondan alırım yada kendim devam sütüyle yaparım milupanın sitesinde çok güzel tarifler var
regl olayına gelince lokusalık kanamam 65 gün sürdü öyleki artık fenalık gelmişti tam bitti abdestlendim 2 gün sonra regl oldum nerden anladım regl olduğumu karnım ağrıyordu neyse 5 gün sürdü aradan 22 gün geçti ben yine regl oluyorum aslında emzirmek regl olmayı engeller ama bende tersi bi durum oldu doktorumla görüştüm herşey çok normal lokusalık kanamamın uzun sürmesinin nedeni çok sık sık emzirmemmiş ayrıca sıkma canın normali emziren anneler 6 7 ay olmuyorlar zaten ben istisnayım canım