BENDEN YİNE KÖTÜ HABERLER SİZE....
kızımın ateşi bu akşam 39.5 a çıktı..ateş 39 u geçince elleri ve ayakları buz gibi oldu...saat 4 buçukta ılık duş aldırdık,ateş düşürücü şurup verdik,ıslak pamuk kompresi yaptım 39 a düşürdüm ancak...uyutmadım çok huysuzdu biraz uyusun dr a götürelim dedim..sabah 7 de dr a götürdük dr yapılacakları yapmışsın zaten dedi orda ateşini ölçtük 38.7 çıktı biraz daha düşmüştü..fitil verdi eve geldik zaten hasta olduğu için kullandığımız antibiyotikten verdim şimdi iyi biraz ateşi37.8 şükür diyorum artık buna..aşıdan oldu sanırım..hiç böyle olmamıştı..çok korktum elim ayağıma dolaştı ama bildiklerimi yaptım işe yaradı..
çocuğa öyle iyi bakcamki dr yüzü görmeden büyütcem diyodum yapamadım,emzik vermicem dedim yapamadım,beşiğine alıştırcam dedim evin ortasında salıncakta yatıyo,biz ona değil o bize ayak uydurcak dedim yapamadım esiriyiz resmen..ne biliyorsam hep tersini yapıyorum...ha bide kucakçı alışmasın mızmız olmasın dedim ama ....nedir bu yaa..
bi düzene girdik evet ama o bizi hizaya soktu

canları sağolsun iyi olsunlarda...
sen o zaman günde 2 muhallebi+meyve+yoğurt veriyosun maşallah bende 2 gündür kendi sütümle yoğurt yapmayı deniyorum fakat başarısızım...aslında evde kendim yoğurt yaparım herzaman ama sütten kaynaklanıyor sanırım yüzde 90 ı suymuş ya bizim sütümüzün o yüzden tutmuyor bence...ben yinede dibinde oluşan büyük parçacıkları veriyorum içinden ayıklayıp...eşim diyoki akşama kadar elinde biberon kaşıkla çocuğun tepesindesin karabasan gibi diyo

demek demir damlası kabız yaptı haaa...bizimki zaten kabız bende başlıcam yarın aç karnına..üstüne bi kaşık su verdedi dr dişleri çıkınca lekeli olabilirmiş damlanın yüzünden..ağzı temizlensin dedi...eee biz bunlara muz verincede kabız olcaklar o zaman napcaz...şimdi elma suyu verince kaka yapıyo benimki..o zamanda kayısı kompostosu veririm biraz şu kavanoz meyve pürelerinden verriim kayısılı olmazmı..
goncacım inş hamile değilsindir bebişle zor olur benim lohusa kanamamda tam 52 gün sürdü...bidaha adet olmadım henüz..
öpüyorum sizi bebişlere iyi bakın..