merhaba arkadaşlar;
beni ve oğlumu merak ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum...oğlum hakkında hemen bilgi vermek istiyorum,merak edenler için...oğlum şuan düzeltilmiş 6 aylık, boyu 70 cm 7 kilo oldu şükürler olsun (maşallah rica edicem) bizde ek gıdaya başladık..sabahları keçi peyniri veriyorum inek sütü alerjimiz olduğu için,peşinden 90cc mama veriyorum...öğlende sebze çorbası veriyorum..ilkönce patates ve havucu tek tek verdim,tadlarını ayrı alsın diye..sonrasında patates,havuç ve pirinç verdim..bu üçlüye her 3 günde bir yeni sebze ekleyerek vermeye devam ettim..balkabağı,pırasa,yer elması,ıspanak,maydanoz..bunları sırasıyla ekledim çorbasına...ayrıca her çorbasına 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekliyorum...akşam üzeri hipp'in pirinçli,tahıllı bir muhallebisi var onu veriyorum,tabi başka muhallebilerde var verdiğim..ama her muhallebiyi vermiyorum tabi ki...içinde şeker olanlardan uzak duruyorum..pirinç unu aldım,bundan sonra muhallebilerini kendim yapıcam...meyve olarakta önce armut sonra elma ve muz verdim..2 gündürde muz ve armutu karıştırarak veriyorum..bu ikiliyi çok sevdi..inek sütü alerjimiz olduğu için şuan yoğurt yediremiyorum onun yerine keçi peyniri ile bu açığı kapamaya çalışıyorum...yumurtaya 1 ay daha geçmeyeceğim..pekmezide şuan araştırıyorum verip vermemekte kararsızım...yakında ekmeğede başlayacağız ozamanda tarhana çorbasını deneyeceğim...oğlum ek gıda olayını sevdi gibi,inşallah böyle devam eder ve annesini üzmez..
bizden haberler böyle,merak ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim....