merhaba anneler nasılsınız?

bebişleriniz nasıl? inşallah iyisinizdir. benim daha misafirlerim gitmedi. bebeğimde çok iyi sadce diş çıkaracak biraz huysuzluğu var. çok susuyor. birde yemek yemeyi seviyor yani bizim yediğimiz şeyleri. örneğin brokoli püresini yemiyordu. brokoli yemeği yaptım patatesinden brokolisinden birazda suyundan aldım ekmek koydum az bir parça artık ezmeden yemek istiyor öyle çatalla verdim bayıldı. soğana bayılıyor. sataya pança pança giriyor. hele ekmek sevdalısı oldu çıktı. bir dilim ekmeği kendi kendine yiyiyor

artık kızım oturuyorda hep oturarak oynamak istiyor. geçen gün gezmeye gittik. bebek yemek masasına koydum cafede. öyle sevindiki daha almamıştık ona. bayıldı sevinç çığlıkları att

ben bazen bizim yemeklerimizden veriyorum acaba bir sakıncası varmıdır kızlar. püre yemek istemiyor hanım efendi artık 7 aylık ya büyümüş çatalla yiyecek

neyse kızlar sizler ne yapıyorsunuz bebişleriniz neler yapabiliyorlar artık büyüdüler ben inanamıyorum. kızıyor seviniyor. hele bir küsmesi var suratına bakmıyor küstüğü zaman

allaha emanet olun kızlar hep sağlıklı olsun bebişlerimiz

. allah hastalık zeval vermesin.