- Konu Sahibi efsun_zeren
- #1.341
benimkide 2 haftadır öyle canım o agzını açmadıkça bana fenalık basıyo.ısrar etmemek lazım o yüzden istedikleri zaman yerler heralde inşarkadaşlar benim kuzu yine yemek yemedi sanki zehir veriyorum kaşığı görünce sinirleniyor. ne yapacağımı şaşırdım sinirden ağlayacağım. aç biliyorum hemen ardından çok güzel emdi.
incinin tarifini verdiği kekten yaptım şimdi çıkardım fırından çok güzel kokuyor. bakalım yiecek mi kuzu.
valla arkadaşlar benim kuzu birşey yemiyor ki ciğeri nasıl vereyim. ben de hiç sevmem ciğeri kokusuna bile tahammülüm yok ama oğluş için katlanacağız. erken değil mi bilmiyorum ki.:44:
meyveleri eline veriyorum ben öyle yiyo üstü başı batıyo ama yesinde temizlerim beninci geçmiş olsun allah kimseyi muhtaç etmesin gerçekten
rabbim kuzulara sağlık versin
sağol canım
erendeniz insanın canı sıkılıyo öyle olunca ama bu sıpaların günü gününe uymuyo yarın yer belkı
hemen sıkma canını
sevdiği bişey ver belkı ona açar ağzını meyve ver
eline ver hatta kendi hem oyalansın hem kemirsin
çok sağol canım. yumurtayı yiyeceği zaman haşlasan daha iyi olmaz mı canım? diğerleri tamam da.yumurtanın vitamini kaçar diye düşünüyormGEÇMİŞ OLSUN İNCİM çok doğru bişeyden anladıklarıda yok insan doktorlarada güvenemiyor artık..bak ben duruyu çocuk cerrahisine götürmek istemedim biliyorum başıma gelecekleri üniversite hastanesinde.ilaçla diyetle çözdük gibi şükür..Allah düşürmesin..
bende kızıma kıyma ve tavuk paketledim dondurucuya attım şimdi...ciğer aldırmadım bugün erken olabilir dediniz ya bi süre daha bekliyelim...kemik kaynattım kavanozlara doldurdum soğumasını bekliyorum..yumurta kaynattım sabaha hazır olsun diye..ben böyle akşamdan kaynatıyorum ama bi sakıncası yoktur inş..sabah 7-8 arası kahvaltı yapıyo duru hanım çünkü...
eşim yine uyudu bu akşam..oh oh gecede uyumaz ilk sütünü o verir
süt sağıp yatıcam bende öpüyorum sizi..![]()
canım geçmiş olsun bu arada avatarındaki bebişin sanırım çok tatlı maşallahh ana benziyo sanırıım
sağol efsuncum.evet resimdeki oğlum ama babasına daha çok benziyo sıpam