- Konu Sahibi efsun_zeren
- #1.361
naber kızlar:2:
biz iyiyz canım sen nasılsın
keremi emziriken bi bakayı dedm uyudu şimdi
yemek yapmam lazım benmde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kızlar:2:
günaydıınnn
kahvaltımızı yaptık tekrar uyuyacak şimdi hanım koydum beşiğine...bende yemeğe başlamadan bi bakim dedim..gece ben kapatırken 6 kişi vardı hepsi yazmamış
neyse huysuz nerde efsun nerde
benimki artık geceleri doymadığı için sık uyanmaya başladı sanırım..hazmı kolay bi mama bulmam lazım..dr bize bebelac fm mi ne tavsiye etmişti...milupa ürünlerinden çok şikayetçiyim mail attım zaten..
hastayızzzzzzzzz:2:
bende baş ağrısı boğaz ağrısı burun akıntısı
oğlumda burun akıntısı öksürük
ıhlamur içiyoruz birlikte
inşallah daha kötü olmayız:18:
gece hep ateşini ölçtüm çıkmadı normaldi
calpol verdim bide
ama gaz sancımızda vardı yine bıktık bu gazdan nası oluyo hala yaaaaaa
offf offf
teyzeleri biz geldik dktordan. kızarıklıklar için krem verdi dr. babamız almaya gitti şimdi.
hacışakirin granül sabununu kullanıyordum onu kullan ama yumuşatıcı kullanma dedi.
kremi kullanınca geçer inşallah yedikleriyle alakası yok dedi göreceğiz bakalım.
yemek konusunda zorlama dedi yediği kadar yetermiş. çok sağlıklı dedi dr. amcası çok şükür
kilomuz 8500 boyumuz da 70cm bana zayıf gibi gelyor eren incecik annesine çekmemiş
sizin bebişlerin kilo boy nasıl.
canim pirinc unu icin herkes besleyiciligi yok diye vermek istemez ama geceleri pirinc unu yada benzer seyler verebilirsin. ilk princ ununun verilmesinin amaci zaten hazminin kolay olusuymus. bilmiyorum onunla baglantisi varmi yokmu ama mesela kizima pisirdigim pirinc unundan bazen kaldigi oluyordu bir sure sonra baktiginda yaptigim koyu sey su haline donuyordu. yani bu nedenle hazmi kolay olsa gerek. zaten tum vitaminleri gun icinde aliyorsa tok tutsun diye gece yatmadan da princ unu yada lapasi verebilirsin.
söylediklerin çok mantıklı düşününce ama aynı zamanda pirinç unu,patates kabız yapar oda kesin..herkes öyle söylüyor ve ben kızıma veriyordum işte tamda o sıralarda poposu çatlamıştı..bilmiyorum ki ne vereceğimi şaşırdım..gecede sütüm yetmiyor acıkıyor uyanıp duruyor..emzik veriyorum bazen su veriyorum ama nafile..süt içerse 140 cc falan 2-3 saat uyyor ama..
bizde grip olmustuk bi karisim hazirladik onu ictik tavsiye edebiliriz canim:)
1 cubuk tarcin
10 kuru uzun
1 elmanin kabugu ( parcalayip tamaminida atabilirsin)
3 tane karanfil
1 dilim limon
kaynatip ilittiktan sonra icebilirsiniz
tadlandirmak icin icine pekmezde ekleyebilirsiniz (Afiyet olsun sifa olsun ins:))
advantan mı kremin ismi?biz ondan kullanmıştık günde 1 kez..ama o ise dikkat et kortizonlu bi krem fazla sürme...
kilosunu bilmiyorum en son 7,5 kiloydu birbuçuk ay önce...seninkinden zayıftır duru çünküü kabız diye yediremiyorum herşeyi zaten 2 gündür kaka yapmıyor yine ıkınıyor ıkınıyuor nohut kadar kaskatı bişey yapıyor bende şurup verdm bakalım nolcak...
teyzeleri biz geldik dktordan. kızarıklıklar için krem verdi dr. babamız almaya gitti şimdi.
hacışakirin granül sabununu kullanıyordum onu kullan ama yumuşatıcı kullanma dedi.
kremi kullanınca geçer inşallah yedikleriyle alakası yok dedi göreceğiz bakalım.
yemek konusunda zorlama dedi yediği kadar yetermiş. çok sağlıklı dedi dr. amcası çok şükür
kilomuz 8500 boyumuz da 70cm bana zayıf gibi gelyor eren incecik annesine çekmemiş
sizin bebişlerin kilo boy nasıl.[
canım kızarıklıklarınız nerde oluştu kzımında boyun cevresinde var yemekler i doğru dürüşt yiyemediğim,iz ve hep boynumuza kaçırdığımız için oldu sanıyorum ama eminde değilim
bide ben ciğer verdim dün ama ezip ekmek içiyle yedi bakalım gerci evde annemde olunca bu ara yemekler kolay yeniyo oyunla yiyuo sıpa yoksa almıyo anem gidince yandım ama yemez kim oynıcak karsısında
MERHABA
çorbalara kattığımız et yada tavuklar ne kadar büyüklükte olmalı?akşam yaptığım paketler biraz büyük geldide bugün gözüme...ceviz kadar hepsi..belki cevizden birazcık daha büyük de olabilir..çok mu büyük zararı olmasın?önceden daha küçüktü 2 üp şeker kadardı:..
hastayızzzzzzzzz:2:
bende baş ağrısı boğaz ağrısı burun akıntısı
oğlumda burun akıntısı öksürük
ıhlamur içiyoruz birlikte
inşallah daha kötü olmayız:18:
gece hep ateşini ölçtüm çıkmadı normaldi
calpol verdim bide
ama gaz sancımızda vardı yine bıktık bu gazdan nası oluyo hala yaaaaaa
offf offf
bu yemek derdi hiç bitmiyo ya düşün düşün ne yapcam
yapması 5 dk. ne yapıcanı düşünmek işkence![]()
DURU uykuları kısalttığı ve sürekli ilgi istediği halde en çok girenlerden biride benim buraya..çocuklu olmak zor ama burda ihtiyacımız var birbirimize herkes sorusunu yada aklındakini yazsın buraya kimse olmasada fırsat olunca baktığımızda cevaplarız..
çok uykum var ama yemek yapmam lazım...
kızlar bebişlere demir damlası kullanıyomusunuz ben ne zamandan beri kullanmıyodum kabız yapıyor diye kızımın tırnaklarının kenarı soyulmaya başladı demir eksikliğinden olabilir diye tekrar başladım kızım yine kabız olduya ne yapıcamı bilemedim size bi sorayım dedim
kızlar bebişlere demir damlası kullanıyomusunuz ben ne zamandan beri kullanmıyodum kabız yapıyor diye kızımın tırnaklarının kenarı soyulmaya başladı demir eksikliğinden olabilir diye tekrar başladım kızım yine kabız olduya ne yapıcamı bilemedim size bi sorayım dedim
gece kuşundan selamlar herkese
ayın 18 inde üds ye gireceğim
2 hafta kaldı sınava ders çalışmam lazım
3-4 gündür gece 3 te yatıyorum
gurur meslesi yaptım, iyi bir puan almam lazım ama gidişat pek iyi değil
kelime bilgim çok az; bakalım nolacak
benim kuzular iyi şükür
enes'in kabızlık için kullandığımız ilacını bıraktık bugün
bundan sonra neler bekliyo bakalım bizi
dün pırasa çorbası yapmıştım yedi biraz
bugün gene bişey yemedi
sanırım bütün bebişlerin sorunu aynı bu dönemlerde
bende demir eksikliginden olcagini pek sanmiyorum bizde hic demir ilaci kullanmadik zaten verilmedi de .bizimde tirnaklarimizin kenari bazen soyuluyo gibi oluyo ama bunun demirle ilgisi yok kizimla ilgisi var genelde parmaklariyla alirken uzanirken cekerken bir seyi sanki tirnaklarmis gibi avucluyo boyle oluncada tirnaklari kiriliyo yamuluyo yumuyo nese allahtan duzelirmis sonra.
Benim guzel yemek yiyen kizimda da sanki bi kac gundur istahsizlik var geceleride daha bir huzursuz oldu. Yatirdim yarim saat sonra aglamaya basladi yine suan ayagimda(beni istiyo uyurken yanima yatirsam rahat uyuyo).bi kac gundurde meshur dis cikarma habercisi olan kulaklariyla oynarken gordum 3 kez fln, ilk disleri daha rahat cikartmistik oysa bu baya surundurdu.ciksada rahatlasak diyorum artik.
benim kuzular iyi şükür
bugün gene bişey yemedi
sizin bebişlerin kilo boy nasıl.[
canım kızarıklıklarınız nerde oluştu kzımında boyun cevresinde var yemekler i doğru dürüşt yiyemediğim,iz ve hep boynumuza kaçırdığımız için oldu sanıyorum ama eminde değilim
bide ben ciğer verdim dün ama ezip ekmek içiyle yedi bakalım gerci evde annemde olunca bu ara yemekler kolay yeniyo oyunla yiyuo sıpa yoksa almıyo anem gidince yandım ama yemez kim oynıcak karsısında
yüzü hariç bütün vücudunda var canım ama özellikle karın ve sırt kısmında yoğun.
benim kuzular iyi şükür
bugün gene bişey yemedi
günaydıınnnnnnn
iki gündür kötüyüüm
alerjik rinitim nüksetti yüzüm şiştibotoksluluar gibi oldum
kızımda sanırım ishal dün 6 kez kaka yaptı ama huzursuz değil
altı daha çok pişti 3 4 gündür çok kaka yapıyor ama sulu değil
doktora götürmedim 1 yaş altı bebeklerde ishal için iaç verilmiyomuş
dün nişastayla muhallebi yaptım bakalım bol bol su içiriyorum
bi geçmişe göz atıyım
benim kuzular iyi şükür
bugün gene bişey yemedi