- Konu Sahibi efsun_zeren
- #1.601
günaydın hanımlarrrrrrrrrr
benm oğlum gündüz meme emmiyo biliyomusunuz öğlende koşarak eve gidiyorum ya almıo eşek
sadece sabah kalkınca bıde akşam
pazar günü mesela emmedi hiç göğsümde hiç sızlamadı
normalde sızlar zonklar ya
oda olmuyo azaldımı sütüm moralimde bozuk bu yüzden bırakcakmı diye![]()
aynı sorun bizdede var cnm gündüz bi iki çekiyor zorla o kadar
gece emiyo biraz ama emmediğinde bende de sızlama şişlik yok benimde canım sıkılıyo dün süt olsun diye 1 tabak kısır yedim etkileyip etkilemediğini bile farketmiyorum baya yumuşak göğüslerim neden acaba
bebişler büyüdükçe süt damarları da genişlermiş
o yüzden göğüsler ilk zamanlar ki gibi şiş olmazmış ve süt akmazmış diye okumuştum bi yerde
benim de sütüm akmıyor artık ve emmediği zaman göğüslerim sızlamıyor
günaydın hanımlar....
çok kötü bir gece geçirdik. erenim nerdeyse saat başı ağlayarak uyandı
gaz sancısı vardı ne yaptıysam boş gazı çıkarıyor ama çıkarana kadar helak oldu kuzum
o kadar gaz neden oldu anlamadım bir yere de gitmedik nerde üşüyecek ki
bir de üstüne burnu tıkandı kuzum nefes alamadı.perişan olduk bütün gece
şimdi de çeşme gibi burnu durmadan akıyor.:2::2:
kuzumun neşesi yerinde ateşi de yok ama foşur foşur nefes alıyor.
kafam kazan gibi uykusuzluk ne zor![]()
çok geçmiş olsun canım ya
hem gaz sancısı hem burun tıkanıklığı çok yormuştur kuzuyu
neyse ki neşesi yerindeymiş
aaahhh o uykusuz geceler....
slm hatunlar
duru bu gece 1 de bi uyandı 3 e kadar ağladı apartmanı ayağa kaldırdı sabah komşular geldi hastamı diye..anlamadım nesi var..yemekde yedirdim kustu istemedi öyle ağladı ağladı oynadık biraz sonra uyudu..kaka yapamamıştı ondan sanırım ıkındı ıkındı popo acıdı yine heralde ağladı anladım bende duphalac verdim bu sabah yaptı ama şuan yine mız mız..
yavrum benim yaaa
ne zaman geçecek kuzuların bu sıkıntısı
ne zormuş bu kabızlık illeti
olabilir cnm bilmiyorum ama emsinler ya daha çok küçükler inş bırakmazlar çok çok emerler
aynen bende de akmalar bitti gece fena değil bizim kide ama gündüz çok az emiyor bide sessiz ortamda güzel emiyor birisinin yanında asla emmiyor evdeysek falan gene biraz emiyor ama dışarıda hiç emmiyor
aynen bende yapmak istiyorum ama daha bizim dişimiz yok
zülalde bu ara sık sık kabız olmaya başladı yaparken nasıl kızarıyor anlatamam aklıma hep duru gerliyor öle kızarınca düzelirler inş
oğlumda ilk ben görmüştüm bizde de ilk gören atlet kilot alır donla donansın diye ne alakaysazülale pek bakmıyorum başkası görsün diye
kayınvalidemlerde de dişi ilk gören atlet kilot alırmış
annemler de porselen alırlarmış, dişleri porselen gibi sağlam olsun diye
emirin ilk dişini ben görmüştüm, o zaman istanbulda oturuyoduk, kimsemiz yoktu yakınlarda
enesin ilk dişi kime nasip olacak bakalım