- Konu Sahibi efsun_zeren
- #1.641
günaydın hanımlar...
herkesler iyidir umarım...
benim kuzu hiçbir şey yemiyor iştahı iyice kapandı. hastalıktan mı diyorum ama bilmiyorum ki içim de rahat etmiyor yemeyince.
dün bütün gün nerdeyse emerek durdu yatmadan da bir şey yediremedim hiçbir şey istemiyor.kaşığı görünce kafasını çeviriyor daha tadına bakmadan.
gece iki kere kalktı emdi sabah da kahvaltısını etmedi emmedi de uyuyor şimdi. allahım aç aç yorgun düşecek kuzum yeter mi hiç emmesi zaten çok değil ki sütüm.
devam sütü yaptım gece istemiyor basıyor feryadı sanki zehir veriyorum.
geçmiş olsun canım ama dişlerdendir diyorum ben. önce gaz sorunları artık bu saatden sonrada diş sorunları olur artık. 2 gün öncesine kadar bizde aynıydık sadece emme saatlerce emme hiç bu kadar emdiğini bilmem emmesede meme ağzında rahatlıyordu. tabi sadece su gibi süt ishalde yaptı bu durumda. zorlandı iyice ilerleyen günlerde ateş en fazla 38.9 a çıktı. geceleri ne istediği belli olmadı ağlıyor ama neden bazen emdi bazen değişik 2 jel var birini daha sevdi o nu sürdüm bazen salonda beşik var geldim salladım mutlaka 3ünü denedim. kaşığı hep reddetti. yoğurt verirken bile ekmeğine batırıp verdim hep öyle biraz aldı. ama kaşığa tahammülü yoktu. deneme yanılma yöntemi ile ihtiyaçlarını bulucaz artık canım.kolay gelsin sana.