günaydın hanımlar
kaçgündür yazmaıyorum okuyup çıkıyorum
uykusuzum ve sinirliyim
kesintisiz 2 saat uykum yok ve artık sinirlerim iyice gerildi
gündüz kesintisiz uyuyo gece oldunmu sürekli uyanıyo kendı dönüp uyumuyo sürekli yat kalk başım dönüyo artık napcamı şaşırsdım
bunun dışında emekliyo artık anne anee diye her odaya dolanıyo
ahh bide gece uyuya tadından yenmıcek 
paptyam inş. bugun kolay geçer işiniz allah yardımcınız olsun
benim ilk bebeğim aynı böyleydi
çok iyi anlıyorum seni, çok yıpratıcı bi süreç ama bitiyo, eninde sonunda bitiyo bu günler
bu arada emeklemeniz hayırlı olsun, çok sevimli oluyolar emeklerken:)
merhaba kızlar fırsat buldukça takılmaya çalışcam .26 temmuz doğumluyuz biz diş çıkarma dönemindeyiz bunun kolay bir yolunu bileniniz :18: varmı ne yapsak durmuyor mızmız.kucaktan inmicek ses olmıcak .

ne zormuş şu diş çıkarma geç çıkan diş iyi olur derlerdi hakkatten öyleymiş hiç yoktan anne için ilk kızım bir yaşında çıkardı hiç problem olmamıştı bu ne ya gecem gündüzüm karıştı.
aramıza hoşgeldin canım
bizim iki dişimiz var ama çıkana kadar bizim de canımız çıktı resmen
ben çok huzursuz olduğu zaman calpol veiyorum diş çıkarma döneminde.
MRB KIZLAR
BİZ BUGÜN dra gitmedik kolon grafisini 4 mayısa ertelettik...napim içim elvermiyo dayanamıyorum bi umut belki biraz diyetle düzelirde gerek kalmaz diye..zaten son pazar kaka yaptı,salı azıcık yaptı,çarşamba tamamen kaka yaptı..yani eskiye göre eh fena değil diyeyim..ama hatırlarsanız 6. ay civarıda böyle olmuştu duphalac kullanmıştım 2 hafta biraz düzelmişti..işte 2 ay sonra yine aynı duruma düştük,,şu an yine düzelme aşamasında..uykusuda düzeldi biraz..saat başı uyanmıyor artık...
dün resmen çamur yağdı burda camlar berbat..dışarısı görünmüyordu duru uyurken 2 tane cam sildim yemek yapıyrm bizden böylee..
öptüm hepinizi
mirabelle biz bu komşuları napcaz ya bizimkide sürekli her sabah bizi uyandırıyor..gecede öyle..
canım ben de seni çok merak etmiştim
acaba naptılar, nasıl geçti diye...
inşallah hiç gerek kalmada dzelir, kendiliğinden düzene girer
benim oglusumda 25 dogumlu ikidisimiz var nerdeyse dort aydir baska disi cikmadi hep bekliyorum bende uykusyzluk sinir yaramazlik caresini bulamadim alt dislerde bukadar sorun yasamamistk
benim kuzu da 25 temmuz doğumlu:13:
offff ayni mizmizlik bizdede var ust tavsanlar kendini gosterdi AMA tiktik sesi gelmiyor goruntu var ses yok yani :))
gündüz uykularınız nasıl oğlumu ayağımda salladigim sürece 3saat bile uyuyabiliyor fakat bıraktığım an uyanıyor
bizim gündüz uykuları bu ara çok düzensiz
benimki de kucağımda göğsümde uyumak istiyo, beşiğine bırakıyorum daha ben arkamı dönmeden ses veriyo
geçici bi durumdur inş. diye dua ediyorum.
benim kızımın niye dişi yok??alla allaaa 1 yaşına kadar çıkmazsa dr uk olcaz yine...
emeklemiyorda tembel..kaldırmıyo totoyu..herşeyi yapıyo ama sevmiyo çocuk yüzüstü durmayı işte..kendi kendine oturup kalkıyo,çekyat kenarlarından yürüyo biraz yardımla..otururken arkasına dönüp bişey alıyo geri kalkamıyo bağırıyo..tembellikmi bilmiyorum..bi sorun yoktur işallah..
bu arada biz sokakta yürütece biniyoruz artık..çocukların arasına katılıyoruz örümcekle..arkalarından bir gidişi var..büyümüşde arkadaşlarıyla oynarmışş...küçüüüükkkk...
her çocuk bir olmuyo canım ya
1 yaşında diş çıkaran bir sürü bebek tanıyorum
emeklemeden yürüycek belki senin prenses
ben yürüteç kullanmadım bu sefer, kullansam belki çok rahat ederdim, nefes alırdım azıcık
merhaba hanımlar uzun zamandır gelemedim buralara. arada okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım.
kardeşim geldi ingiltereden dün gönderdik. çok özlemişim ama çabuk geçiyor zaman doyamadık

.
çok tatlı oğluşu var onu da sünnet ettirdik gelmişken orda sadece kliniklerde yapılıyormuş. güvenemiyoruz dediler benim oğlanın doktoruna götürdük. çok çabuk iyileşti maşallah hiç sesi çıkmadı. ilk gün ağladı sadece ertesi gün gezmelere çıktık.
hasta olduk hepimiz bu arada daha tam iyileşemedik erenin öksürüğü devam ediyor. oğlum eridi hastalıktan ateşlendi. dünle bugün iyiyiz çok şükür.
erenim kavga etmeyi öğrendi abimin kızının saçını başını yoluyor. dilay çok kıskanç erenin oyuncaklarını elinden alıyor benim oğlan da atlıyor üstüne.

sıralamayı epey ilerlettik duvarlara tutunup geziyoruz. yürüme arabası aldık dün çok sevdi tutunup geziyor bıdık oğlum. playskool ilk arabamı aldık kararsız kaldık almakta gerek var mı diye. iyiki almışız fiyatı da çok değil çok sevdi eren.
11 mayıs ta benim de kardeşim ingiltereden gelecek, dört gözle bekliyorum kendisini
1 haftacık kalıp dönecek
ilk arabamı biz de aldık ama abisi sahiplendi hemen
enese sıra gelmedi henüz
bu arada hastalığınız için geçmiş olsun