mrb canım biz iyiyiz şükür
sizin bebişlerin uykusu nasıl hanımlar duru sabaha kadar uyumaya başladı galiba...yada kalkıyorda ben emziklemi uyutuyorum hatırlamıyorum artık...gece kalkmak istemiyor kaşıkla süt içecek ya gece vakti kalkmak istemiyor ağlıyor battaniyeyi çekiştiriyor gözünü kapatıyor ama doğru düzgün uyumuyorduda açlıktan kıpır ıpır...bende kıpırdanmadan uusn diye zorla kaldırıp gece 1 kere kaşıkla 100 cc süt içiriyordum tabi yarısı dökülüyor kalıyordu 50 cc..artık onuda içmiyor..çok acıkınca bas bas bağırır uyandırırdı çok ağlamıyor heralde bende emzikle uyutuyorum galiba 2 gündür..kendimi çok kötü hissediyorum ama çok ağlasa kalkardım zorla onuda kaldırırdım..b
napayım sizce?gece 9 gibi yedirip uyutuyorum sabahta 7 gibi kalkıyoruz biraz uğraşsam alışacak uyumaya ama içim rahat etmiyor..aslında drlar 9. aydan sonra gece beslenmelerini yavaş yavaş kaldırın diyorlar ama kızım zaten zayıf..e kalırsam bi türlü kaldırmasam bi türlü..oofffff benimki niye böyle ya...emmez,biberon almaz...
merhaba canım kızımın uyku saatlerini yazıyım sana
akşam 10 da uyuyor
gece saat 1:15 de uyanıyor emziriyorum uyuyor
sabaha karşı 4:45 de uyanıyor bazen emziriyorum bazende su içiriyorum uyuyor
sabahta 7de kesin uyanıyor
alıyorum kaınvalideme gidiyoruz orda kahvaltısını yapıyor
saat tam 9.00 da uyuyor
11:00de uyanıyor ymek yiyor
saat 1:00 de uyuyor bazen 3:00 bazende 4:00 de uyanıyor
ben 4:30 da alıp eve gidiyorum meyve yediriyorum yada açsa yemek
oynuyoruz kesinlikle uyumuyor yeteri kadar uykusunu alıyo zaten
çok özlüyor ki sürekli kucağımda olma istiyor başını göğsüme dayıyor
yavrum benim babamız işten 8,30 da geliyor yemek yeme faslı felan 9.0 oluyor babsıyla oynuyor
10:00 dada uyuyor böle işte canım
benim kızımda devam sütünü soğuk seviyorr dün gece 90 cc içti soğuk ama ılık içmiyo
kızım üst dişlerini çıkarıyo gece o yüzden kalkıyor ağlayarak uyanıyo çünkü
sizinde ishaliniz varmış walla birgün biri deseydiki bi bebeğin ishaline bu kadar sevineceksin yok artık derdim
çok sevindim yavrum biraz rahatlasın