slm hanımlar. ay biraz önce dünya kadar şey yazdım. göndere bastım oturum açmadınız diye mesaj geldi gıcık oldum ya

her neyse kızlar çookk çokk uzun zaman oldu buraya yazmayal. türkiyeye gittim geldim bilgisayar bozuldu 2 kere bide web sitesi yapıyorum 1 aydır cadının yaramazlıkları falan vakir olmadı bi türlü.
havalar ısındı burdada sonunda cıbıldak cıbıldak dolaşıyor kızım. ısırasım geliyor o bacakları

fazla sıralamıyor koltuk bizim yüksek ona tırmanamıyor alçak şeylere tutunup kalkıyor ama yürüyemiyor tabi. desteksiz duramıyor ayakta bir iki saniye farketmezse duruyor. yerde ne bulursa ağzına atıyor bende en sonua yürüteç aldım. 10 aylıkken aldım yürüteç biraz geç oldu ama

ilk başlarda yadırgadı şimdi kolidorda ışık hızlaya bir sağa bir sola gidiyor. çok komik gözüküyor. birde bak ben yürüyorum edası yok mu allahım gerçekten yuruse ne yapacak çok merak ediyorum havalı şey

her şeyi yiyiyoruz artık . 30 tane yemek tarifi derledim internetten burda paylaşıcam bir ara sizde beğeniğrseniz yaparsınız.
ayyy bakıyorumda herkes doğum günü telaşında. bizimki 8 temmuz çok güzel olacak kızımın teyzesi dayısı ve 5 kuzisi olacak annanesi babannesi kalabalık bir aile olacağız. babası olmayacak yanlız onun kendi memleketine gitmesi lazım. denize giricez kızımlar ayyy nee planlarım varr yaz için çook heyecanlıyım

türkiye daha sıcakmış burda ikidebir y
ağmur yağıyor soğuyor hava.
sizler nasılsınız kızlar? bebişleriniz nasıl? iyidirler inşallah.
aşı vakti geliyor. ben gelmeden önce burda yaptırıcam. bir hafta falan erken olura bişi olmaz herhalde. doktora gideceğiz haftaya ozaman soracağım.bizz uzun zamandır gitmiyoruz doktora. eve bir kaç kez çağırdık ateş için. birde turkiye gittik iki defa. ayy ço kötüydü orda kuzum. salgın varmış ankarada belinayda kaptı allahım balgam sümük öksürük. sümükleride akmıyordu tıkanıyordu gece hep ağlıyordu nefes alamıyor diye. bir öksürüyordu içim parçalanıyordu. allaha şükür geçti. valla o ağlarken bende ağlıyordum. kaynanam eltim gülüyor bana. ne yapiim canımın canı içim acıyor o ağlayınca öksürünce.
ayyyy çok konuştum özlemişim valla. kimsede yok ben kaçltım ozman kızlar. öptüm kocaman sizi