- Konu Sahibi efsun_zeren
- #2.561
merhaba hanımlar iyice sessizleşecek gibi buralar. boş bırakmayalım.
bi iyiyiz maşallah oğluşumun iştahı yerinde. 7. dişten sonrası yok daha beklemedeyiz azılardan haber yok.
bugün erken yattı gündüz az uyudu bir saat kadar. öğleden sonra yatardı uyutamadım. yemekten sonra sızdı kaldı resmen.
tatil bitti resmen ya nasıl geçti anlamadım valla çok moralim bozuluyor. okul ortamını özledim de oğluşumdan ayrı kalmak çok üzüyor beni. kıyamam özler beni kuzum ayrı kalmadık uzun süre. anne anne diye paçamda hep.
bizim evde bilgisayar çiftlendi masaüstü eşime ait dizüstü bende. rahat ettik ikimizde. eren uyurken bakabiliyorum sadece o ara eşim de birşeyler bakacak oluyor paylaşamıyorduk. iyi oldu.![]()
Merhaba,
Ömür'ünde 7 dişi var 7 tanesi arka arkaya çıktı 2-3 aydır bir daha çıkmadı üste 4 altta 3 tane dişi var bende bir problemmi var diye düşünmeye başlamıştım senin bunu yazman iyi oldu. Ama gülerken çok komik oluyor dişler simetrik değil ya.
giderek fenalaşıyor isteklerini yaptırmaya çalışıyor daha bilinçli davranıyor bebek büyütürken en çok 2-3 yaş sendromundan korkuyorum sürekli ağlayan bir çocuk çok zor....