merhaba hanımlar okullar başladığından beri foruma bakamıyorum. eve gelince dünyanın işi bekliyor yetişmiyor işler.
haftasonu köye gittik kışlık yufka erişte yaptık annem tarhanayı yapmış sağolsun. yorulduk epey gece geç vakit geldik.
ara ara okuyorum yazdıklarınızı fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum. çok ıssızlaşmış burası. efsun nerdesin bir ses ver.
saç konusu genetik bence kazıtmanın faydası olacağını sanmıyorum. benim oğlanın saçları dayısına çekmiş. ince telli ve çok sık değil. babasının saçları fırça gibi ve gür. oğlum dayısı gibi kel olacak ilerde kesin.
yumurta beyazını yaşına girmeden vermeye başladım ben de. bal da veriyorum ama çok sık değil. pekmez veriyorum daha çok.
bu aralar ishal salgını var eren ve ben hafif atlattık ama babamız perişan durumda. biz hadi neyse de erenden çok korktum çok iştahlı değil zaten eriyip kalacaktı kuzum. çok şükür geçti hemen.
huysuz da yok ne zamandır papatya da. kuzular büyüdükçe işimiz de arttı sanki. zaten arkasını toplamaktan bir hal oluyorum.
tencere delisi. tahta kaşık alıyor yemek yapar gibi karıştırıyor kapağını kapatıyor kaşığı da kapağın üzerine koyuyor sıpa

. yemekler erenden

her yer tencere oluyor.
hayırı öğrendi. telefonları almasını istemiyoruz ya hem hayı hayı diyor kafasını sallayarak hem de kaçırıyor bizden. rabbim esirgesin bütün kuzuları çok tatlı zamanları.