2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rica ederim canım benim. Çok teşekkür ederiz teyzesi..:38::38:

Çıtçıtlı badi alacaksan canım Mothercare ve Marks&Spencer'a bak. Oraların badileri çok kaliteli oluyor. Ben ilk zamanlar için hep Mothercare aldım; ama biraz büyümeye başlasın zamanla Marks&Spencer'da alıcam. Benim arkadaşım kullanıyordu çok memnundu :38::38:

Chico nun bodyleride süper oluyor kaç sene yıka yıka giydir yani büyüse bile atlet gibi giydirebiliyosunuz.. Bir de C&A :69:

Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr:16:

Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den:16:

Eki Görüntüle 147874

Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunu :9: Nette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.:emir_bebek:

İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim. :9:

Eki Görüntüle 147875

Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:

Eki Görüntüle 147876

:60::1::9:

Bende burda senin o anlayamadigin seyi bebek magazalarinda sik sik goruyorum ve bi turlu anlam veremmisimdir. o kadar cok ki her magazada var ama islevini bir turlu cozememistim. ne yani bu neye benziyor diyordum.

Gecen bi bebegin elinde gordum ve bebek elinden dusurmuyor :) elinde ya mendili ya annesinin tulbenti yada bu garip seyi tutuyormus. :) bilmiyorum cok mu lazim ama garip geldi bana :)

sunuda unutmamak lazim ki bebek tek iken eline vermek pek saglikli olmaz diye dusunuyorum cunku suratini kapatip nefes almasina mani olurmu acaba diyede aklimdan gecmedi degil ;

Eki Görüntüle 147546 Eki Görüntüle 147545 Eki Görüntüle 147544 Eki Görüntüle 147543 Eki Görüntüle 147542 Eki Görüntüle 147540 Eki Görüntüle 147541 Eki Görüntüle 147539
kızlar merhaba toplu olarak hepsini yükledim en üstteki hastane çıkışımız bugün aldım ve özellikle organik olmasına dikkat ettim çıt çtlı badilerimiz ve penye takımlarımız. allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bunlarda bizim cicilerimiz kızlarrr:16:

Oğluşuma dün bu çıtçıtlı badi ile iki tane şapkasını aldım Mothercare'den:16:

Eki Görüntüle 147874

Bunu eşime bir müşterisi yollamış yurtdışından. Ama inanın anlamadım ne olduğunu :9: Nette araştırdığımda bebeğin ilk doğduğu andan itibarenki oyuncağıymış.:emir_bebek:

İstanbul'da olanlar Kaloo diye bir mağaza varmış Kanyon'da oraya bakabilirler. Sadece Türkiye'de İstanbul'da var bu mağaza. Benim için bu nesnenin ne işe yaradığını da öğrenirlerse sevinirim. :9:

Eki Görüntüle 147875

Bu da anneannemizin aldığı şapka ve benim aldığım biberon ve biberon emzik temizleyicim. :81:

Eki Görüntüle 147876

hepsiiii birbirinden güzel kızlarrrr hayırlı ugurlu olsun güle güle giysin bebişleriniz inşşşşş :nazar: :emir_bebek: :49: :29: :38:

Rica ederim canım benim. Çok teşekkür ederiz teyzesi..:38::38:

Çıtçıtlı badi alacaksan canım Mothercare ve Marks&Spencer'a bak. Oraların badileri çok kaliteli oluyor. Ben ilk zamanlar için hep Mothercare aldım; ama biraz büyümeye başlasın zamanla Marks&Spencer'da alıcam. Benim arkadaşım kullanıyordu çok memnundu :38::38:

canım,mothercare ilk gideceğim mağaza inşallah...oranın badilerinin kailtesini duymuştum...marks&spencer'ı bilmyordum ama onuda notlarımın arasına aldım :38:

Chico nun bodyleride süper oluyor kaç sene yıka yıka giydir yani büyüse bile atlet gibi giydirebiliyosunuz.. Bir de C&A :69:

Chicco'ya bende gideceğim inşallah. :38: C&A burada yok maalesef :19:

:60::1::9:

Bende burda senin o anlayamadigin seyi bebek magazalarinda sik sik goruyorum ve bi turlu anlam veremmisimdir. o kadar cok ki her magazada var ama islevini bir turlu cozememistim. ne yani bu neye benziyor diyordum.

Gecen bi bebegin elinde gordum ve bebek elinden dusurmuyor :) elinde ya mendili ya annesinin tulbenti yada bu garip seyi tutuyormus. :) bilmiyorum cok mu lazim ama garip geldi bana :)

sunuda unutmamak lazim ki bebek tek iken eline vermek pek saglikli olmaz diye dusunuyorum cunku suratini kapatip nefes almasina mani olurmu acaba diyede aklimdan gecmedi degil ;

Çok sağol canım ya. :1: Tabii bebekken tek başına onunla oynamasına izin vermem. Yavaş yavaş alıştırırız inşallah. :16:

hepsiiii birbirinden güzel kızlarrrr hayırlı ugurlu olsun güle güle giysin bebişleriniz inşşşşş :nazar: :emir_bebek: :49: :29: :38:

Sağol canım, amin :38:

canım,mothercare ilk gideceğim mağaza inşallah...oranın badilerinin kailtesini duymuştum...marks&spencer'ı bilmyordum ama onuda notlarımın arasına aldım :38:

Şimdiden güzel alışverişler canım sana. :38::38:

Kızlar bu arabamız;

Concord Neo Travel Sistem. Joker'den aldık.

lCON-95360_1.jpg

Bu da emzik tutucumuz Chicco. Joker'den aldım. Bizimki penguenli olandan:17:

584.jpg

Kızlar bu arabamız;

Concord Neo Travel Sistem. Joker'den aldık.

lCON-95360_1.jpg

Bu da emzik tutucumuz Chicco. Joker'den aldım. Bizimki penguenli olandan:17:

584.jpg

canımm gerçekten çok güzel zevkle seçilmiş ciciler :) güle güle kullansın melek oğlun :)

güle güle kullanın şekercim :nazar::nazar::nazar: emzik askısına bayıldım bende aynısını alayım oğluşuma :69:

akşam işten gelirken aziz bebeye uğradım ciciler aldım bende. cumartesi resimleri çekip ekleyeceğim canlarım

arinacım
arabanız çok güzel nası ağır mı acaba bende bakıcam bu modele
bugün bende merserize battaniye ve alt açma aldım eklerim en kısa zamanda
emzik tutucunun fillisini arkadaşıma aldım bugün

güle güle kullanın şekercim :nazar::nazar::nazar: emzik askısına bayıldım bende aynısını alayım oğluşuma :69:

akşam işten gelirken aziz bebeye uğradım ciciler aldım bende. cumartesi resimleri çekip ekleyeceğim canlarım

Teşekkür ederiz teyzoşu:38:

Al bence. Yumuşak olduğu için tercih ettim ben. Hem askısı daçok uzun değil.:38:

Sabırsızlıkla bekliyorum bidenem cicilerinizi :66: Güle güle kullansın oğluşun :38:

arinacım
arabanız çok güzel nası ağır mı acaba bende bakıcam bu modele
bugün bende merserize battaniye ve alt açma aldım eklerim en kısa zamanda
emzik tutucunun fillisini arkadaşıma aldım bugün

Çok teşekkür ederim canım. Ağır değil dersem yalan olur; ama ben taşıyabiliyorum canım. :34: Gidip görmeniz yakından daha iyi olur tabii. :54:

Bu arada cicilerinizi güle güle kullanın. Bekliyoruz fotoğraflarını da. :69:

Canım çok beğendim.... Güle güle kullan iyi günlerde inşallah... Ne kadar oldu bebek arabası ???:nazar::nazar:

Teşekkür ederim hayatım. Bebek arabamız 1,499. Joker karta da 76 TL puan yüklendi ayrıca. :46:

Teşekkür ederiz teyzoşu:38:

Al bence. Yumuşak olduğu için tercih ettim ben. Hem askısı daçok uzun değil.:38:

Sabırsızlıkla bekliyorum bidenem cicilerinizi :66: Güle güle kullansın oğluşun :38:

sağol şekerparemmm :38::38: cumartesi ilk iş ekliycem resimleri :21:

Arabanız geldi mi canımcımmmm? İyi günlerde gezdirin miniğinizi :))))

Penguen emzik tutacağına bayıldımmmm :))))

Senin miniğin cicilerini bekliyoruz patetesli böreğim :))

Arabanız geldi mi canımcımmmm? İyi günlerde gezdirin miniğinizi :))))

Penguen emzik tutacağına bayıldımmmm :))))

Senin miniğin cicilerini bekliyoruz patetesli böreğim :))

Nihayet geldi şekerim :1: Teşekkür ederiz teyzoşu. İnşallah güzel günlerde gezdiririz miniklerimizi :16::16:

Back
X