• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

kızlar evimizi tuttuk yarın temizlik yapıcaz inşallah ama etrafımdaki herkes abiyelerini almış düğüne hazırlar fakat ben gelinlik seçemiyorum girmediğim gelinlikçi kalmadı bugün işte bu dediğim bi gelinlik de olmadı annemin beğendikleri çok farklı kardeşimin, nişanlımın ki çok farklı hadi kendimi geçtim onlar bi kere bile olsun aynı fikirde olmadılar kimse birbirinin beğendiğini beğenmiyo işin kötü tarafı ben beğensem dicem bu olsun diye ama o da yok napıcam bilmiyorum :(

Günaydınn kızlarr
hasta sonu nişanlım ve ailesii geldii...

dün tam 7 saat alışveriş yaptık...

yatak odası takımı,yemek odası takımı,oturma odasını aldık çok şükür kiiii :nazar: :)))

çok içime sindi allaha bin şükür

damat bohçası , gelin bohçası onları tamamladık fotolarını hafta içi eklicem çok güzel oldu ama :)

şimdilik bu kadarrr

Giz maşallah epey bişeyler almışsınız:)İçinede sinmiş ne güzel çok sevindim umarım bende bir gün içinde bunların hepsini beğenip alabilirim:))

kızlar evimizi tuttuk yarın temizlik yapıcaz inşallah ama etrafımdaki herkes abiyelerini almış düğüne hazırlar fakat ben gelinlik seçemiyorum girmediğim gelinlikçi kalmadı bugün işte bu dediğim bi gelinlik de olmadı annemin beğendikleri çok farklı kardeşimin, nişanlımın ki çok farklı hadi kendimi geçtim onlar bi kere bile olsun aynı fikirde olmadılar kimse birbirinin beğendiğini beğenmiyo işin kötü tarafı ben beğensem dicem bu olsun diye ama o da yok napıcam bilmiyorum :(

Bence onların fikride önemli ama gelinliği giyecek olan sensin.Giydiğin zaman içinde kendini mutlu hissediyorsan onların dediklerine çok takılma derim ben:34:

Canim gelinlik insanin aklini cok bulandiriyo.. aklinda bi model varsa ondan vazgecme derim.. tabiki digerlerin fikride onemli ama en onemlisi senin icine sinmesi.. cunku hayatinda bir kere giyeceksin ve hayatinin en ozel kiyafeti olucak.. o yuzden gelinlik seciminde fazla kisiyle alisverise cikma derim.. her kafadan ses cikiyor maleseff:))

mrb kızlar ben de temmuzda ewleniyorum ve çok heyecanlıyım bende hemen hemen herşeyimi tamamladım bi perdelerim kaldı....ve de gelinlik şimdi bakmayı düşünmüyorum ama yengem şimdiden bakmamı söyledi aklımda bi model yok kapaılıyım haliyle tesettürlü gelinlik giyecem arkadaşlar fikri olan war mı yada aranızda tesettürlü olacak olan war mı???:16::16::16:

şu anda aklımda iki tane gelinlik var kızlar..galiba onlardan birini seçicem..gelinlik bakmaya annem kızkardeşim ve nişanlımla gittik daha kaynanam görmedi hiç görümcem falan..bi de onlarla dolaşmam gerekicek sanırım o beğendiklerimi gösteririm sadece :)
bugün kaç saat temizlik yaptık hatırlamıyorumm ellerimin derileri kabardı yağçöz den kızardı hep geriliyorum belim koptu dolap silerken ne pis insanlar varrr kadın kaç sene temizlik yapmadı o mutfakta bilmiyorum kaç saat ovdum o dolapları yağ lekeleri zor çıktı valla ama bitirdik mis gibi oldu boş ev ama olsun yine de güzel :)

kızlaaaarrrr:52::52::52::52:
paylaşmadan edemeyeceğim :)

nişanlımla İK..A'ya gittik bugün. ve aldığımız tabloyu göstermeden edemeyeceğim..:69::69:

odamızın havasını nasıl da değiştirdi. 5 tane de kırmızı kırlent aldık..

umarım beğenirsiniz...:66::66::66:

$ikea-solmyra-ssstt-duvar-tablosu-70-x-50-cm-mb39887_1078053_r1.webp$ikea-solmyra-ssstt-duvar-tablosu-70-x-50-cm-mb39887_1078053_r2.webp

Günaydınn kızlarrr

ezgicim çok güzelmiş cidden

kızlar dün heryer açıktı burda yine 5 saat gezdik alışveriş yaptık

kına malzemelerini aldıkk,fotoğrafçıyı ayarladık tüm gün bizimle çekim yapıcak

kuaförümü ayarladım,düğün günü porselen makyaj yaptırıcam

fotoğraf albümümüzü beğendik

dün nişanlımı uğurladımm

hepsini eklicem :)))

sağol canımm çok şükürr kii

ya ben bu aldıklarımın hepsini tek başlıkta açsam mesela kına,davetiye,bohça için alınanlar falan

hangi başlığa açıcam bide bilemedimmm :26:

Çeyiz hazırlıklarına açabilirsin yada hangisinde resim çok ise o başlığa aç diğerlerini de altına eklersin

Günaydınn kızlarr
hasta sonu nişanlım ve ailesii geldii...

dün tam 7 saat alışveriş yaptık...

yatak odası takımı,yemek odası takımı,oturma odasını aldık çok şükür kiiii :nazar: :)))

çok içime sindi allaha bin şükür

damat bohçası , gelin bohçası onları tamamladık fotolarını hafta içi eklicem çok güzel oldu ama :)

şimdilik bu kadarrr

hayırlı olsun canım.. önemli olan senin içine sinmesi zaten. eşyalar alınınca insan daha çok ev hayaline dalıyo di mi? cidden evlilik havasına giriyo.. güzel günlerde ağız tadıyla kullanırsınız inşallah her şeyi.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım.. önemli olan senin içine sinmesi zaten. eşyalar alınınca insan daha çok ev hayaline dalıyo di mi? cidden evlilik havasına giriyo.. güzel günlerde ağız tadıyla kullanırsınız inşallah her şeyi.

Çok teşekkür fundacım dediğin gibi ev şimdi aklımda olan yerleştirmek nasıl görünücek ne olucak merak içindeyim :)

gizcim hepsi güle güle kullanın..
davetiyeyi biz de ondan düşünüyoruz..
ne kadara mal oldu tanesi ve kaçar yaptrıdınız kaç verdiniz ?
kazıklanmayalım bilgimiz olsun :69:

evimiz tamam gibi çok sevindim yaa..
haziran ortasında boşalacak biz de diğer hafta başlayacaz artık boyaya,temizliğe,yerleşmeye..
tam 1 ay kalacak düğüne .. inşaallah yetişir :18:

evi gördüm ama içinde insanlar olunca resim çekemedim..
şimdilik sözde anlaşıldı bakalım..
büyükçe bir salonu var..2 odası da geniş epey..
mutfağı da iyi idare eder..
altında çeyiz mağazası var :1:

doğalgazlı yeni yapı..

beğendim..kayınvalidemle aramızda 1 sokak 2-3 de apartman var..
önünde otobüsler geçiyor şükür ama nişanlımın işine yine de uzak işte.. :31:
kirası şu an 325 tl imiş ... :69:
belli olmaz daha iyisini bulursak cayabiliriz :1:

bu arada ben fotoğrafçı ayarlamadım henüz yaa..
daha şimdiden erken olmaz mı ki :44:

atarsaaa 73 gün var :nazar::66::64::62::69::54::38:

Son düzenleme:
Back
X