• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

kızlaaarrrr:27:
dün gelinliğim aldııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52::52::52:
damadıma da damatlık tabii :71::71::71:

var ya onu defalarca takım elbise içinde görmüştüm. ama damatlık bi başka.. tabi kuşağı,yeleği filan derken o kadar ateş bastı ki beni. hemen oracıkta evlenesim geldi :1::1::1::1:

bi de sonra kuyumvuya gittik!!! iyi ki hiç bişi istemem ben pırlanta gibi oğşunuzu kapmışım desem de amannniinn bütün kuyumcuyu aldık mı ne!!!

bu arada setimi sizlerle paylaşmazsam çatlarım.. ilk gidişimde resmini çekem de paylaşem sizlerle..
baya zarara soktum :) kötü gelin!!!!:40:

hayırlı olsun canım en kısa zamanda paylaş resminii

sen nerde oturcan canım

ben muğlada oturucamm

kızlar çok yorgunum ama çok mutluyum. dün halı, perde bakmıştık. bugün hepsini seçtik. halıların hepsi merinos, tüller brillant.. harika şeyler. bayıldım. çok kararsız kaldım ama inşallah hepsi güzel olacak. yatak örtümü de dikime verdim. tülümün güpüründen dikilecek. fotoğraf ve kuaför işini ayarladım. kaparolarını bıraktım. kına mekanı için düğün organizasyonu ile anlaştık. çok şükür epey iş gördük.. darısı başınıza kızlar..

kızlar çok yorgunum ama çok mutluyum. dün halı, perde bakmıştık. bugün hepsini seçtik. halıların hepsi merinos, tüller brillant.. harika şeyler. bayıldım. çok kararsız kaldım ama inşallah hepsi güzel olacak. yatak örtümü de dikime verdim. tülümün güpüründen dikilecek. fotoğraf ve kuaför işini ayarladım. kaparolarını bıraktım. kına mekanı için düğün organizasyonu ile anlaştık. çok şükür epey iş gördük.. darısı başınıza kızlar..

aminn canımm...
işleri halletmişsin hafiflemişsindir çok sevindim valla

çok sağol canım. cidden çok hafifledim. şimdi hafta sonu güzelce gezebilirm :))) inşallah senin de her şey gönlünce olur..

inş. fundacım hepimizin ki
bende akşam yapıcak bişey bulamıyorum çeyizleri düzenliyorum
sonrada bi duş
günler uzayınca akşamlarıı vakit geçmiyor yavv

ben de cuma günlerini çok seviyorum..hele 13:00den sonra stja bitip nişanlımla yemek yerken çok hoşuma gidiyor.. :69:

15 temmuz cuma gelsin de ertesi 2 gün çok çok süperrr :69: :69: :69:

kayınvalidem bir tane ev bulmuş..
2 oda bir salonmuş..
3.katmış..
yeni yapı bir binaymış..
istediğim gibi taşıtlara yakın değil ama hafta sonu yada pazartesi bakarız artık..

ilk kez ev bakacam çok heyecan yaptım :10:

selam kızlar
biz bu aralar ev bakma telaşındayız
inşallah gönlümüze göre ev bulabiliriz hepimiz:61:

Back
X