• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

selam kızlarr..biz de evimizi boyattık temizledik..haftasonu mobilya bakmaya çıktık gelinlikte olan şey mobilya konusunda da oldu ben açık renk istiyorum herkes bana karşı..herkes siyah-ceviz-bambu gibi koyu renkli mobilyalarla açık renk koltukları kombinliyo benim beğendiğim açık renk mobilyalar hoş durmuyomuş ağır durmuyomuş ben koyu renk mobilyanın toz göstermesinden korkuyorum siz ne düşünüyosunuz??
ben o kadar açık renk istememe rağmen bi yerde siyah lake ve bambu karşımı bi tv ünitesi gördüm hoşuma gitti ama evi karartacak diye korkuyorum
mobilyacı da evi boğan renk değil fazla gereksiz eşyadır diyo çok kararsızım..
bir de beyaz eşya konusunda bulaşık mak ve fırınımı siemensten almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır?

oyy canım benim.. işte kalabalık gitmek böyle sakıncalar doğuruyor ne yazık ki:53:

ama bak mobilya hakkaten evi değiştiren şey.. sakın başkalarının beğendiğini alma. kendi içine sinen olsun ki hep sen kullanacaksın onu. yanındakiler aydan aya oturmaya gelecekler.. çünkü insan çok üzülüyor. biz nişanlımla gittik, kendimiz seçtik ama yine de eve gelince acaba şöyle mi olsaydı demeden edemiyorsun .. eğer bi de başkalarının beğendiğini alırsan asala bundan kurtulamazsın..

ayrıca biz de bulaşık mak.ve fırın araştırıyoruz. bosch alacağız. bosch dışındaki bulaşık makinalarının zamanla koku yaptığını duydum bilginize...

Günaydınnn tatlışlarrr

dilekkk stres yapma kendine zaman var daha sipidinin dediği gibi üzerindeki değişiklik yapmak daha zor hem yoğun olduğu zamanlarr

kızlar bu beyaz eşya meselesi şans işi gerçekten bizim evde arçelik bulaşık makinası var kaç senedir sapa sağlam

kesinlikle şansa işte.
bugün davetiyemizi de hallettik :44: çeyizden sonra ancak yavaş yavaş başlarız dağıtmaya herhalde..
şu çeyizler büyük yük oldu haftasonıu gelse de bitse düzene soksam kendimi kendi evimde göçebe gibiyim.. giyecek kıyafetim bile yok

Son düzenleme:
kızlarrr..
dün beyaz eşya baktık biz.. bir yazayım da fikir verin e mi?:34:

şimdi BULAŞIK MAKİNESİ: BOSCH-839 TL
*A SINIFI
*4 PROGRAMLI-yoğun 70,normal 65,eko 50,hızlı 45 derece
*SU TÜKETİMİ:14 LT
*YARIM YÜKLE YIKAMA FONKSİYONU(yarım su,yarım deterjan,yarım enerji ile yıkıyor)
*VARIO SPEED ZAMAN KISALTMA(her programda 30 dakikaya kadar zamanı kısaltabiliyorsunuz)
*BAŞLAMA ZAMANINI ERTELEME ÖZELLİĞİ(1-24 SAAT)
*KALAN DAKİKAYI GÖSTEREN EKRANI VAR
*VARIO FLEX SEPETLER(yani üst raftaki sepetler 3 kademeli olarak aşağı yukarı indirillip kaldırılabiliyor)
*ÜST SEPETTE FİNCAN RAFLARININ YÜKSEKLİĞİ AYARLANABİLİYOR
*ALT VE ÜST RAFTA RAFLAR KATLANABİLİYOR(mesela aşağı rafa tencere koyacaksınız o çubukları yatırabiliyorsunuz)
*KENDİ KENDİNİ TEMİZLEYEN 3 KADEMELİ FİLTRE SİSTEMİ
*YÜK SENSÖRÜ

Ne dersiniz kızlar? fiyatını ,özelliklerini bi incelerseniz?:69::69::69:

ezgi bulaşık yıkama makinesinde bence 4 prog. gerek yok.

kullanacağın yoğun ve kısa süreli olan çünkü diğer hiç birisini kullanmayacaksın.
daha uyguna bile bakabilirsin. :46:

aslında ben de aynı fikirdeydim speddy..
ama bir tanıdığımız toptan fiyatına vericek 3 programlıyla arasında 150 TL oynuyor. ama farkları sayayım sana;
*hızlı 45
*zaman kısaltma özelliği
*sepetlerin hareket edebilmesi
*başlama zamanını erteleme
*zaman göstergeli ekran

yani ekranı hoşuma gitti açıkçası çok :27: ne bilim diğer özellikleri de ii.. acep versek mi 150 TL bilemedim :37: ne dersin?

3 programlı da 687 TL.

BU DEDİKLERİN işne yaramayacak ki..
150 TL ile gidip başka bişey alırsınız eve girdikten sonra öyle çok eksik ve aksilik çıkıyorki :26:
uğraşıp duruyorsun tabi hepsi de para :59:

piki anlaştık :)

bi daa düşünem..

bu arada perdelerim tamam... dün ölçü almaya geldiler.. bi haftaya gelcek!

sonraaa geçen pazar migrosa gittik.. anneler günü die öle bibindirim vardı ki. mutfağımın bütün elektrikli aletlerini aldık ve üstelik baya ucuza..Eki Görüntüle 192255 $baskul_sinbo_sbs-4418_95041.webp$BMG4922_en_ucuz_AEG_Tansiyon_Aletleri_BMG4922_5436.webp$downloadBLOB.webp$images.webp

mesela çaycıyı 44 TL ye
sinbo baskülü 13 TL ye
tansiyon cihazını 13 TLye (nişanlım istedi kıyamammmm:27:)
tost makinasını 50 TLye
blender setini 44 TLye aldııkkk

sonra ekmek sepeti ve paşabahçenin ayaklı kapaklı cam kek standını 12 TLye aldım..

yani 77 TL kar sağladık :):)

oohh gelin de çay apem size. kekleri koyem standa :):69::69::27::27:

arada birbirinizin tansiyonunu ölçeriniz :62::62::62: alemsiniz yaaaa :35::35::35:
gellelimde kek börek bişeyler yap yaaa...

benimde tüllerim dün geldi evde çok çok çok güzel gözüküyorlar inşallah evimde de öyle güzel olurlar. yatak odası halımı da aldım. :64::64::64: eksik kalmadı çok şükür :50::51:

ohh gözün aydıınn:52::52::52:
he valla ölçcez bakalım tansiyon:27::27:

bizim de halılarımız avizelerimiz ve 2 beyaz eşyamız eksik ha bi de elektrik sürüpgemiz :) diğer herşey tamam.. aa nası unuturum bi de lcd ciğimiz yok :)))

baya baya hallettik.

perşembe gnü de gelinliğimin son provası var..

eheuheuheuehuehue:1::1:

biter hepsi merak etme.
gelinliği erken alacaksın galiba. benimde 18 mayıs 2. 25 mayısta teslim kısmetse :42::42:
bu çeyiz ev telaşından unuttum gelinliği :39::39::39:

bebeğim yok senin daha erkenmiş ben 10 haziranda alıcam gelinliğimi :52::52:

ama senin düğünün hazirandaydı di mi? normal yani.. olsun erken olsun benim olsun giyerim her gece eheuheuheuehuehueheuheu:69::69::69::27::27::27::27:

evet canım haziran gelini olucam inşallah :60::60::60:
pofff artık zaman yaklaştıkça içim içime sığmıyor garip oluyorum :61::61::61:
1 haziran gelse de izine çıksam evde yatıp dinlensem bi kaç gün böyle güzelce keyif yapsam :70:

yaa bana neee ben de evimi yerleştirmek istiyorum siz gibiiii :69:

ahh şu okul derdi olmasaydı uğraşırdım çeyizlerimle..
inşaallah mezun olurum da temmuza alırım diplomamı :(

hahahahaha hiç güleceğim yoktu:52:

düğünün kaçındaydı senin bu arada?

5 haziran işte :23::23::23::23:
poffff düğün şafağı değilde izin şafağı sayıyorum ben işte :24::24::24::24:

yaa bana neee ben de evimi yerleştirmek istiyorum siz gibiiii :69:

ahh şu okul derdi olmasaydı uğraşırdım çeyizlerimle..
inşaallah mezun olurum da temmuza alırım diplomamı :(

2 iş bi ara senin Allahtan evdesin bide çalışmıyorsun :4:

günaydın temmuz gelinleri..
ayy bende durgunluk var bişicik yapmıyoruz :)

çeyiz eksiklerim var ama ufak tefek şeyler ay sonu babam emeklisini alınca alacaz bitecek artık..
okullar 10 haziranda kapanıyormuş..
bizim ev de o hafta sonuna boşalır sanırım ve 13 haziranda başlarız evle ilgilenmeye..

nişanlım kendisi boyayacakmış evimizi :69:
kuzuma kıyamam ben de giderim arada yardıma ...
3 günde boyar sonra da temizlik ve yerleştirme derken haziranı bitiririz sanırım yani..

mayıs bitse sınavlardan kurtulsam yaa..
okulu düşünmek istemiyorum zaten sınava çalışamıyorum da kötüyüm yaa off ...

oleeeyyyy 10unda mı kapanıyo okullar resmi açıklama geldi mi?bizim haberimiz yok okulca :)

hellloooo

maşallah kızlar tamamlanıyor herşeyy bizim daha ev yok yavvv :18: ev bulunsa yerleşse çok rahatlıycam cidden bulamadık daha :27:

ezgi ne güzel indirim varmış migrosta kaçırmışım güle güle kullanın tansiyon aletide almışsınız iyi olmuş :)

:52::52::52: ehueheuheuhuhe giiiiizzz sorma baya ucuza geldi.. bi sürü şey aldık neredeyse hepsi yarı fiyatına geldi.. 77 TL kar etmişiz yazıodu fişin altında.. bi çok şeyimi toparlamış oldum :):)

bu arada tansiyon aleti çeyiz listemde yoktu da :27: erkekim görünce aa bunu da alalım evimizde bulunsun dedi :69::69: ondan aldık.. benim zaman zaman tansiyonum düşüo da ondan almışmış :54::54: kıyamam hemen de ölçtü tansiyonumu :):)

bu arada halı bakıyorum da ben.. önereceğiniz bir marka var mı? bi de çok fazla tutup napcaz bilemedik. antremiz 7 metre bizim baya pahalı oluo :S

ezgi.
halı için markadan ziyade.
salona,mutfağa öyle tüylü müylü bişeyler almamanı öneririm hele mutfak kolay temizlenecek bişey olmalı :60:
bizimde hol U şeklilde toplamda 8 mt falan buıluyor

Back
X