- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
selam kızlarr..biz de evimizi boyattık temizledik..haftasonu mobilya bakmaya çıktık gelinlikte olan şey mobilya konusunda da oldu ben açık renk istiyorum herkes bana karşı..herkes siyah-ceviz-bambu gibi koyu renkli mobilyalarla açık renk koltukları kombinliyo benim beğendiğim açık renk mobilyalar hoş durmuyomuş ağır durmuyomuş ben koyu renk mobilyanın toz göstermesinden korkuyorum siz ne düşünüyosunuz??
ben o kadar açık renk istememe rağmen bi yerde siyah lake ve bambu karşımı bi tv ünitesi gördüm hoşuma gitti ama evi karartacak diye korkuyorum
mobilyacı da evi boğan renk değil fazla gereksiz eşyadır diyo çok kararsızım..
bir de beyaz eşya konusunda bulaşık mak ve fırınımı siemensten almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır?
oyy canım benim.. işte kalabalık gitmek böyle sakıncalar doğuruyor ne yazık ki

ama bak mobilya hakkaten evi değiştiren şey.. sakın başkalarının beğendiğini alma. kendi içine sinen olsun ki hep sen kullanacaksın onu. yanındakiler aydan aya oturmaya gelecekler.. çünkü insan çok üzülüyor. biz nişanlımla gittik, kendimiz seçtik ama yine de eve gelince acaba şöyle mi olsaydı demeden edemiyorsun .. eğer bi de başkalarının beğendiğini alırsan asala bundan kurtulamazsın..
ayrıca biz de bulaşık mak.ve fırın araştırıyoruz. bosch alacağız. bosch dışındaki bulaşık makinalarının zamanla koku yaptığını duydum bilginize...