• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

kızlar ev arıyorum ama çok pahalı bulduklarımız :14: bide acaba şimdiden tutmak çokmu erken düğünüm 30 temmuzda nişanlım haziran ortası gibi bakarız sonu gibide tutarız diyor ne diyoırsunuz sizce ne zaman uygun olur

erken tabi canım 2 ay kira ödemektense 1 ay ödemek daha mantıklı. nişanlının dediği gibi haziran sonunda bile tutabilirsiniz

kızlar ev arıyorum ama çok pahalı bulduklarımız :14: bide acaba şimdiden tutmak çokmu erken düğünüm 30 temmuzda nişanlım haziran ortası gibi bakarız sonu gibide tutarız diyor ne diyoırsunuz sizce ne zaman uygun olur

Bence erken değil bizde arıyoruz ama bulamıyoruz gönlümüze göre bişey en geç haziran ortası tutmayı düşünüyoruz biz.Çünkü beyaz eşyalarımız mobilyalarımız hepsi ayrı ayrı yerlerde boyası eşya yerleşmesi ancak olur.Birde temmuz başında bi arkadaşın düğünü var ben uzun çalışmak zorunda klıcam ilgilenemeyecğim gönlümce...

Son düzenleme:
kızlar merhaba.. :)

biz beyaz eşyalarımızı da hallettik :):) nası beğendim nası beğendim :)

pazartesi perdelerim gelicek..
sadece halılarımız,led tvmiz ve elektrik süpürgemiz kaldı :)

bu arada ben pazartesi göz ameliyatı oldum:27::27::27: o kadar korktum o kadar korktum kii:95::95::95: ama çok şükür her gün daha iyiye gidiyorum .. dua edin kızlar...

çok sağol tatlım...

aman bi de düğün arefesinde göz ameliyatı peydah oldu :P ama artık kurtuldum gözlükten lensten :)..

sağol bi hayli tamamladık.. perdelerimi çok merak ediyorum.. bu arada az önce senin evine baktım.. o yatak odasındaki kırmızı ayakkabı koltuğa bayıldım.. ne kadara aldığını sorsam??:69::69::66::66::1::1:

teşekkür ederim canım inşallah sizde evinizi yerleştirisiniz :52::52::52:
o koltuk bana kk'dan arkadaşımdan hediye ama evgörde falan var net fiyatını inan bilmiyorum.
genelde özel istek üzerine yapılıyor sanırım :61:

Günaydınn hepinize kızlar

ezgii geçmiş olsun çok , halletmişsiniz işler ne güzel

ben buradayım her zaman olduğu gibi nasılsın canım hazırlıklar ne alemde :12:

iyi sayılırım bende canım stresliyim biraz
dün de beyaz eşyaları aldık biz,halıyla perdeler kaldı bide mutfak masası

iyi sayılırım bende canım stresliyim biraz
dün de beyaz eşyaları aldık biz,halıyla perdeler kaldı bide mutfak masası

az kalmış işte canım onlarda zaten artık yerleştikten sonra kısmetse :3:
bizde perde ve halıları son 1 ayda falan hallettik işte :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
evet canım kiracılarda bu ay sonu en geç haziranın ilk haftası çıkacak
boya yaptırıcaz tüm evi işte
sonra çeyizler gidicek aldığımız eşyalar bide
halılar,perdeler derken haziran sonuna doğru biter herşey allahın izniyle

evet canım kiracılarda bu ay sonu en geç haziranın ilk haftası çıkacak
boya yaptırıcaz tüm evi işte
sonra çeyizler gidicek aldığımız eşyalar bide
halılar,perdeler derken haziran sonuna doğru biter herşey allahın izniyle

:54::54: ondan sonra canım zaten başlar işleriniz.
boyacı inşallah zamanında çıkar sıkıştırın bizimki çok salladı yapacaklarını bide onu bekledim.
işçiliği güzel ama bende takıntılıyım illa istediğim günde çıkacak :38:

Nişanlım araştırıyor işte canım yabancısı olduğumuz için Muğlanın inş.iyi birisini denk geliriz :61:

senin herşey tamamlandı sanırım dimi

Nişanlım araştırıyor işte canım yabancısı olduğumuz için Muğlanın inş.iyi birisini denk geliriz :61:

senin herşey tamamlandı sanırım dimi

inşallah canım zaten beklemediğin saçma sapan aksilikler çıkıyor. o kadar organize etmeye çalıştım yine aklımın ucundan geçmeyecek bişeyler çıktı :3:

benim şuanda herşeyim bitti canım çok şükür ufak tefek detaylar kaldı işte :8: düğün dans müziği falan belirleyemedik bi türlü :26: slaytımız falan kaldı işte :30: resim ayarlamamız lazım

inşallah canım zaten beklemediğin saçma sapan aksilikler çıkıyor. o kadar organize etmeye çalıştım yine aklımın ucundan geçmeyecek bişeyler çıktı :3:

benim şuanda herşeyim bitti canım çok şükür ufak tefek detaylar kaldı işte :8: düğün dans müziği falan belirleyemedik bi türlü :26: slaytımız falan kaldı işte :30: resim ayarlamamız lazım

:nazar: :nazar: :nazar: Maşallah canım,onlar ayarlanır artık bi şekilde benimde şuan aklımda hiçbişey yok,bide uzaktan yönetmek çok zor oluyor o geriyor beni biraz açıkcası

bu arada baktım çok az kalmış senin :nazar: :69:

:nazar: :nazar: :nazar: Maşallah canım,onlar ayarlanır artık bi şekilde benimde şuan aklımda hiçbişey yok,bide uzaktan yönetmek çok zor oluyor o geriyor beni biraz açıkcası

bu arada baktım çok az kalmış senin :nazar: :69:

evet canım stres yapma yeter problemlerde de mutlaka çözümü oluyor olanla ölene çare yok :20:

aynen 17 günümüz kaldı işte canım az kaldı artık. son zamanlar hiç geçmiyor ama :14: daha çok strese girdim sanki işyerindeyim ama hiç işle alakam yok :59:

dediğin doğru canım stres yapmamak lazım aslında

az kalmış izninede 2 haftadan da az, sıkma kendinii düğününü balayını düşün mutlu ol :54:

bakım fln yapıyomusunuz kızlar...ben berbat durumdayımmm :30::30: saçlar sarı,dipler gelmiş durumda kaşlarımızı uzun zamandır almıyrm :26: makyaj fln yaptığım yok :83: korkuncum.hiç evlencek gibi durmuyorum walla ben :31: haftaya nişanlım gelicek bursaya ordan izmire gidicez ozaman belki toparlanırım ya.cilt bakımı fln hiiiiiiç bişi yapmıyrm walla:14:

Back
X