2011 temmuz da anne olucaklar

hoşbulduk tatlım. evet bende 3 haftalık hamileyim.

aa ne hoş cnmm
valla ben uçuyorumm
bebek odası bakıyorum
bebek birinci ayında nasıl onu izliyorum
tam bir anne psikolojisindeyim
allah tamamına erdirsin inş. cnm
sağlıklı olsun inş..

haydi temmuz anneleri nerdesinizzzzzzzzzzzz

haydiii temmuz anneleriiiiiiiiiiiiiii
nerelerdesinizzzzzzzz
test yapmadınız mı halaa
hadi ne duruyorsunuzzz.......

2011 anneleriiiiiiiiiii sizde gelin ep beraber olalım hadiiiiiiiiiii

slm kızlar nasıl gidiyor ben bugün çoook ama çok sinirliydim öfkeme hakim olamıyorum sonrada belim ağrımaya başladı.yazık bütün hıncımı eşimden çıkardım.şimdi çok pişmanım hep böyle oluyor ya adamı stres topu yaptım.garibim bağrıp çağrıyorum sonra bana diyoki "rahatladın mı canım benim" ondan sonrada vicdan azabından ağlıyorum.off Allahım yardım et bize....

biraz ağrım var umarım normaldir herşey...

canım biraz rahatlamaya çalış. eşinde yazık alttan alıyor, sana iyi gelmeye çalışıyor. beraberce atlatırsınız inş.

canım biraz rahatlamaya çalış. eşinde yazık alttan alıyor, sana iyi gelmeye çalışıyor. beraberce atlatırsınız inş.

sağol canım tavsiyen için ah ben bıktım bu huyumdan.
inşallah ikimiz içinde normaldir çünkü bugün bayağ kendimi yırttım yani.çocukta korkmuştur:18:

amin cnm yaa
bende aynı senin yaptığından yaptım bugün
evet çok dengesimi bozuluyor insanın gerçi ben öncedende böyleydim ama
bugün çok sinirliydim
neyse
takmaa
bundan sonra dikkatli oluruz cnm
çok sinir yapmaa bebekin üzülür

senin neyin var katrem yaa
neden ağrın var anlamadım
neren ağrıyor
hayır olur inş.
korktum şimdik :18::18:

aynen bayanşeyma ben zaten normalde sinirlerine hakim olamayan biriyim bugün fıttırdım.demekki sinirli insanlar gebelikte dahada sinirli oluyormuş.

ya kızlarr 3 haftalık hamilelikte bu kadar mide bulantısı normalmiii baksanıza sabahın köründe uyandırdı benüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

senin neyin var katrem yaa
neden ağrın var anlamadım
neren ağrıyor
hayır olur inş.
korktum şimdik :18::18:

bakalım canım 1buçuk saat sonra doktorda randevum var anlayacağız. dua edin

ya kızlarr 3 haftalık hamilelikte bu kadar mide bulantısı normalmiii baksanıza sabahın köründe uyandırdı benüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

valla bende anlamadım, sabahın köründe hortluyorum :)

normaldir cnm yatağınızın baçucunda çubuk kraker paketi bulundurun yataktan çıkmadan 3-4 tane yiyin o bastırır rahatlarsınız....

bu arada hepinize hayırlı olsun allah nazardan saklasın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde

sinirli anneler sinirlerinize hakim olun sinirlendiğiniz an bebişlerinizi düşünün ve sakinleşin sizin herşeyinizden etkilenir onlar en azından bebişiniz için yapın bunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…