hoşgeldin canım hayırlı olsun
ahah :) bencede yaa resmen hamiş topiği oldu
hoşbulduk tatlım. evet bende 3 haftalık hamileyim.
allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inaşşallah :))
slm kızlar nasıl gidiyor ben bugün çoook ama çok sinirliydim öfkeme hakim olamıyorum sonrada belim ağrımaya başladı.yazık bütün hıncımı eşimden çıkardım.şimdi çok pişmanım hep böyle oluyor ya adamı stres topu yaptım.garibim bağrıp çağrıyorum sonra bana diyoki "rahatladın mı canım benim" ondan sonrada vicdan azabından ağlıyorum.off Allahım yardım et bize....
biraz ağrım var umarım normaldir herşey...
canım biraz rahatlamaya çalış. eşinde yazık alttan alıyor, sana iyi gelmeye çalışıyor. beraberce atlatırsınız inş.
slm kızlar nasıl gidiyor ben bugün çoook ama çok sinirliydim öfkeme hakim olamıyorum sonrada belim ağrımaya başladı.yazık bütün hıncımı eşimden çıkardım.şimdi çok pişmanım hep böyle oluyor ya adamı stres topu yaptım.garibim bağrıp çağrıyorum sonra bana diyoki "rahatladın mı canım benim" ondan sonrada vicdan azabından ağlıyorum.off Allahım yardım et bize....
biraz ağrım var umarım normaldir herşey...
canım biraz rahatlamaya çalış. eşinde yazık alttan alıyor, sana iyi gelmeye çalışıyor. beraberce atlatırsınız inş.
senin neyin var katrem yaa
neden ağrın var anlamadım
neren ağrıyor
hayır olur inş.
korktum şimdik :18::18:
ya kızlarr 3 haftalık hamilelikte bu kadar mide bulantısı normalmiii baksanıza sabahın köründe uyandırdı benüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bakalım canım 1buçuk saat sonra doktorda randevum var anlayacağız. dua edin
valla bende anlamadım, sabahın köründe hortluyorum :)
ya kızlarr 3 haftalık hamilelikte bu kadar mide bulantısı normalmiii baksanıza sabahın köründe uyandırdı benüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?