• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 yılında histeroskopi yapanlar nerede ve kaça yapıldı yardımcı olurmusunuz

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
selam arkadaşlar ben 2 tüp denedim olumsuz olunca bu sefer doktorum histeroskopi yapalım dedi 2011 yılında yapılan işlemi olan varmı nerede yaptınız kaça yaptınız ve hangi işlemler oldu yapılan işlemde normalde rahimde gözükmeyen bişiler çıktımı yardımcı olurmusunuz

canım inş. kendiliğinden gelir bebeğin
ben ekim ayınde yaptırdım 500 tl verdim perdelenme varmış bende temizlendi bir sonraki ayda tüp bebekle hamile kaldım

umutluyum1 canım bende 3 aşılama + 1 tüp negatif olduğu için histeroskopi düşünüyorum.Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler;fiyatlar çok değişken 500 - 1000 - 1500 TL gibi.işlem yaklaşık 30 dk. sürüyormuş,genel anestezi ile yapılıyomuş.

Dilerim olumlu sonuçlar alırız.

Tecrübe eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum bende...

lotus83 tebrik ederim.Allah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

canım inş. kendiliğinden gelir bebeğin
ben ekim ayınde yaptırdım 500 tl verdim perdelenme varmış bende temizlendi bir sonraki ayda tüp bebekle hamile kaldım

ayy kuzumm bende bakalım bişi çıkacakmı acukta korkuyorum ama bakalım hayırlısı inş.çok pahalı çıkmaz

umutluyum1 canım bende 3 aşılama + 1 tüp negatif olduğu için histeroskopi düşünüyorum.Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler;fiyatlar çok değişken 500 - 1000 - 1500 TL gibi.işlem yaklaşık 30 dk. sürüyormuş,genel anestezi ile yapılıyomuş.

Dilerim olumlu sonuçlar alırız.

Tecrübe eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum bende...

lotus83 tebrik ederim.Allah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

kuzum ihmal etme 2.tüpten önce yaptır ben 2 aşılama 2 tüp yaptım hiçbiri tutmadı sebepsiz gözüküyor doktorumda yapalım dedi geçen arkadaşla konuştum benim doktor prof olduğu için 4000 falan dedi 1 tüp parası ya inş.okadar değildir valla iyice belimiz bükülüyo

ayy kuzumm bende bakalım bişi çıkacakmı acukta korkuyorum ama bakalım hayırlısı inş.çok pahalı çıkmaz

korkma yumurta toplamadan daha az ağrılı bir işlem sabah 9 da ameliyata girdim kendime geldiğimde saat 10 geçiyodu narkozun etkisi geçince 2-3 gibi eve geldim akşam yemeğimi yaptım soframı hazırladım hatta birgün sonra gezmeye dahi gittim :52: basit bir operasyon kısacası

Camenta tşk ederim darısı başınıza olsun inş.

korkma yumurta toplamadan daha az ağrılı bir işlem sabah 9 da ameliyata girdim kendime geldiğimde saat 10 geçiyodu narkozun etkisi geçince 2-3 gibi eve geldim akşam yemeğimi yaptım soframı hazırladım hatta birgün sonra gezmeye dahi gittim :52: basit bir operasyon kısacası

Camenta tşk ederim darısı başınıza olsun inş.

ayy kuzum ağrıdan sancıdan korkmuyom zati ağrı eşiğim yüksek şükür dayanırım ya kötü bişi çıkarsa ya kötü bir operasyon olursa korkusu var ama korkunun ecele faydası yok yapıcaz bunuda daha ben ilk tüpten sonra istedim ama yapmadılar işte bakalım aklımdan geçen başıma gelir histten sonra tutucak hissi var nasip tabi ama inş.bu umut kapısı olur bende histte parça alınacakmış bide yarın bi gideyim daha ayrıntılı anlatırım

Back
X