2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

scream ve sıla arkadaşlarımmm,
kızlar siz ne yapıyorsunuz böle bakim, gereksiz riskli şeyler yapıyosunuz ve sonradan farkına varıyorsunuz, böle şeylerin nelere mal olabileceğini aklınıza bile gelmiyo. :20::20::20::20:
biraz sert bir çıkış yapmış olabilirim belki ama burdaki amacımız belli ve siz meleklerinize kavuşmuşken bu tür dikkatsizler yapmanız beni üzdü. neyse Allah korusun onları inşallah da bişey olmaz, kaldı ki bu tür sebeplerden dolayı bence bişey olmaz ama lütfen dikkat edin.

arkadaşlarımmmmmm hepinize teşekkür ederim ablamın hamileliği için... Dualarınız içinde çok teşekkür ederim amin inşallah Allahım kabul eder.

Canlarım benim, merhabalar, bu aralar pek fırsat bulamıyorum size uğramaya, ah bi anlatsam.... önce ankaraya gittik, ev taşıdık geldik, sonra fethiyeye gittik, 9 gün de orda durduk, bahçemiz var orda, nar portakal mandalina falan topladık, 1 yıllık meyve sebzeyle döndük. şimdi de kursa yazıldım, TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) kursuna, benim gireceğim denklik sınavına uygunmuş programları, işte marttaki sınavıma hazırlanıcam ALLAHIN izniyle, benim için dua edin, sınavları kazanayım, ondan sonra inşallah kadın doğumcu olmayı hedefliyorum bakalım, ALLAH nasip ederse. Hamilelik çalışmaları da yok, yani arada sırada, pek istemediğim için üstüne de düşmüyorum artık. Hayırlısı. Ha bu arada bizim evin yıkılması, yerine de yeni bina yapılması gibi şeyler konuşuluyor apartmanda, ben de inşallah diyorum, öyle olursa bizim dublekse eşit 2 ayrı daire isteyecek bizimkiler, yani evleri ayıracaz, inşallah!

Bu arada Hülyacımmmmmm mercimeğini gördüm, teyzesi yesin onu:54: tebrik ederim tatlım!:46::46::46::54::54::54: nasıl sevindiğimi anlatamam, inşallah kucağına alırsın sağlıkla! ayy, ne halay çeken nede çiçek veren smile'ı bulamadım, canım, gönderecektim bol bol!!!!!!!:50:ALLAH nazarlardan saklasın!:nazar::nazar::nazar:

Screem, tuğçe, kardaiz, renewal, breshka, bikere_sevdim ve tüm diğer kardeşlerim! hepinizi çok özledim, buraya sık sık uğrayamiyicam ama arada göz atar, böyle genel durum bilgisi yazarım. sizden de her geldiğimde güzel haberler almak istiyorum, inşallah! bu ara o kadar çok işim var ki, hangisini nereye sıkıştıracağımı şaşırıyorum. Şimdi gece olmuş ve ben dersi koydum bir kenara, tercüme yapıyorum, eeee, kurs bedava değil, para kazanmak lazım, sağolsun eşim de yardımcı oluyor, inşallah, onca zahmeti boşa harcamayız. Öpüyorum hepinizi tek tek! :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Görüşmek üzere....

Canım inş hem sınavı kazanır hemde eşinle kaynananlardan tamameeen uzak biyere taşınırsın inşallah Allah yardımcın olsun ... kızlar bende dün sabah ananemi kaybettim mekanı cennet olsun inşallah :(

ayy hic sormaa helak oldummm dugunlerden flnn artk bnm bebisim oynak dogucak heralde :) kapi gicirtisina oynuyomuss varya nw gulerim :) cnmm bnm yuruyusleri ilk randevumda verdi daha dogrusu söyleki ilk randevuda bana 2 sayfalik bi yazi verdi şunlari hergün şu kdr ye, şundan asla yeme , şundan en fazla bu kdr yiyebilirsin, gunde 45 dk yuruyus vs cinsellik aklina gelebilecek hersey yaziyo ve bunu esinde sende okuyun dedi... yürüyüs yapip yapmadigimida her gidisimde soruyo , ozellikle son aylarda cok iyiymiss

yok cnm daha once gormemistim ben :) netten tercume yapabilecegimi biliomda dedim bi size sorayimmm :) hemmm elimde canli tercumeciler varken sözlügü napiyim benn :) size sorarim hemen cevirirsiniz banaaa dimi amaaaa :):13:

tabi canim ne demek... :1::1::1::1: tabiki nartanesinin almancasi benimkinden cok daha iyi, ama benim de iyidir.. sahip oldugum bilgiyle ögretmenlik yapabilirim, cünkü en üst seviyeye kadar ögrendim cok sükür.. ist eögrenme hevesinden almanca yazdim, sagolsun nartanesi de bana yardimci oluyor, bazen bi kac keliyi bulamiyorum sözlükte soruyorum almancasi ne, mesela dr'a ne demeliyim diye söylüyor valla... Allahtan böyle bi arkadasim var, bir de yakin olsaydi :50::50::50::50:

ya kizlar cok kotu bisi olduuu...:5::5:
dolapta bir mevya suyu buldum ve ictim, sanirim bayadir orda kalmis... hatirlamiyorum... ama dibinde kuf farkettim ictikten sonra...:5::5::5: ilk defa boole bir saflik yapiyorum.... :5::5: arastirdim, dusuge filan neden olabiliyormus kuf... ben napcam simdi....:5::5::5:

kuzum korkma tamam düsüge sebep oluyordur da, senin düsük zamanin gecti.. Allah korusun simdiden sonra senin bebisi kaybetmen cok daha kötü bir sey olmasi lazim kaza gibi, ki kaza gecirip de yine de hic bir sey olmayanlar var.. bebesinin durumu simdi o kadar hassas degil.. plasenta varya, iste o bütün kötü seyleri ayiriyor bebege gitmesini engelliyor.. plasentanin taniyamadigi ve dolayisiyla bebege gecen tek sey sigara ve alkol.. ama sen yine de dr'u ara ya da git icin rahat eder... tedbir almis olursun :54:

aahh screamawaycim...

bizde temizlik yaptiik bugun vebende yogun temizlik urunleri ve aseton kokladim... asiri rahatsizim... Allaha siginiyorum insallah endiselerim yersiz olur... kesinlikle daha dikkat edicem..:5::5::5::5: bende butun gundur cook uzgunum....:5::5::5::5:

heee sen de iyi yapmissin.. yogurt felan yeseydin ne biliyim camlari acsaydin.. bir sey olmaz insallah.. o kadar pamuk ipine bagli olsaydi herkes düsük yapardi ikizcanim benim.. daha dikkat edersin artik. ama üzülmen hepsinden daha kötü fistigim :70::70::70::70::70:

Canım inş hem sınavı kazanır hemde eşinle kaynananlardan tamameeen uzak biyere taşınırsın inşallah Allah yardımcın olsun ... kızlar bende dün sabah ananemi kaybettim mekanı cennet olsun inşallah :(

basiniz sagolsun canim benim.. ben de anneannemi yeni kaybettim bir sene olmadi daha :50::50::50: son büyügümüzdü.. simdi ne dedem kaldi ne de baba-anneannem.. mekanlari cennet olsun :54:

amin cnm inş.. bziimkide hep bizimleydi çocukluumdan beri hep bizimle kaldı annem en küçük evladı olmasına rağmen o yüzden çok alışmıştık evde öle sesiz sakin oturuşlarına :) şimdi gidişi aslında onun için çok zamanlı oldu 88 yaşındaydı ve geçen sene felç olmuştu zaten ama işte yinede insan garip oluo bidaa hiç göremicek olmak fln.. dün annemin evine gelen giden gelen giden cılkım çıktı valla hala kendime gelemedim

haklisin canim, benim de annem en kücükleriydi, dayimin biri yurtdisindan hic gelmedi zaten, digerinin esi orali olmadi teyzem de calisiyordu annem bakiyordu kac yildi.. sükür iyiydi ama son zamanlarda ameliyat sonrasi malum iste.. Allahin iyi kullariymiski cekmediler, yalniz ölmediler... ay neyse aglarim ben birazdan... sen de yorma kendini cok canim benim.. yemene dikkat et enerjisiz kalma.. minik bitkin düsmesin.. ay minik dedim de... anneannem sormustu seninkini ne zaman sevecegiz diye... kismet olmadi maalesef :50::50::50::50::14::14::14::14:

ayy hic sormaa helak oldummm dugunlerden flnn artk bnm bebisim oynak dogucak heralde :) kapi gicirtisina oynuyomuss varya nw gulerim :) cnmm bnm yuruyusleri ilk randevumda verdi daha dogrusu söyleki ilk randevuda bana 2 sayfalik bi yazi verdi şunlari hergün şu kdr ye, şundan asla yeme , şundan en fazla bu kdr yiyebilirsin, gunde 45 dk yuruyus vs cinsellik aklina gelebilecek hersey yaziyo ve bunu esinde sende okuyun dedi... yürüyüs yapip yapmadigimida her gidisimde soruyo , ozellikle son aylarda cok iyiymiss

ya tuğçecimm benim tüp doktoru da bana normal hayatına devam et işte kola kahve soda herşey serbest ne istersen ye falan dedi... başka hiçbişi demedi yaaaaa... neyse ben taşınayım da doru dürüst bi doktor bulayım orası tüp bebekçi devam edemem oraya zati..hastane olması lazım.. acıbadem medipol medical park falan bakayım ben...

ya kizlar cok kotu bisi olduuu...:5::5:
dolapta bir mevya suyu buldum ve ictim, sanirim bayadir orda kalmis... hatirlamiyorum... ama dibinde kuf farkettim ictikten sonra...:5::5::5: ilk defa boole bir saflik yapiyorum.... :5::5: arastirdim, dusuge filan neden olabiliyormus kuf... ben napcam simdi....:5::5::5:

canımmm üzülme hemennn doktoruna danış... ama daha dikkatli olmalısın artık :34:

başın saolsunnn canım yaa.. ben ananemi kaybedeli çooooooooooooooook oldu.. ama dün gibi.. ananeler başka sevilir ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım ..

ewt bende torununu görür diodum ama nasip olmadı... bu arada bi günde bi kilo vermişim çok ilginç halbuki bu ara hiçbişi yemesem bile hep kilo alıodum :D

ya tuğçecimm benim tüp doktoru da bana normal hayatına devam et işte kola kahve soda herşey serbest ne istersen ye falan dedi... başka hiçbişi demedi yaaaaa... neyse ben taşınayım da doru dürüst bi doktor bulayım orası tüp bebekçi devam edemem oraya zati..hastane olması lazım.. acıbadem medipol medical park falan bakayım ben...

canımmm üzülme hemennn doktoruna danış... ama daha dikkatli olmalısın artık :34:

başın saolsunnn canım yaa.. ben ananemi kaybedeli çooooooooooooooook oldu.. ama dün gibi.. ananeler başka sevilir ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım ..
saol hayatım amin inş... sen nasılsın yeni anne :d nasıl mercimeğin.. bnmki bu ara kendini baya hissettirmeye başladı... özellikle dün ne zaman ağlasam tekmeledi beni :D heralde üzülmemi istemio bebişm :D bide kızlar çok ilginç bu gece sabaha karşı bi rüya gördüm.. rüyamda oğlum var yeni doğmuş böle tosun gibi maşallah kabak kafa kocamana yanakalr fln :D yatakta yatıo bende başka bi odada uyuya kalmışım bi uyanıorum ayy diorum bnm bebeğimi 2 saatte bir emzirmem lazımdı kaç saat oldu ben nasl anneyim fln :D bebekte saatlerce yatakta öle yatıo etrafa bakınıo yaa şaka gibi :D ne ağlıo ne başka bişi :D çok garip bi rüyaydı öle uyandım... bnm kız bidaa oğlanamı dönücek yoksa

saol hayatım amin inş... sen nasılsın yeni anne :d nasıl mercimeğin.. bnmki bu ara kendini baya hissettirmeye başladı... özellikle dün ne zaman ağlasam tekmeledi beni :D heralde üzülmemi istemio bebişm :D bide kızlar çok ilginç bu gece sabaha karşı bi rüya gördüm.. rüyamda oğlum var yeni doğmuş böle tosun gibi maşallah kabak kafa kocamana yanakalr fln :D yatakta yatıo bende başka bi odada uyuya kalmışım bi uyanıorum ayy diorum bnm bebeğimi 2 saatte bir emzirmem lazımdı kaç saat oldu ben nasl anneyim fln :D bebekte saatlerce yatakta öle yatıo etrafa bakınıo yaa şaka gibi :D ne ağlıo ne başka bişi :D çok garip bi rüyaydı öle uyandım... bnm kız bidaa oğlanamı dönücek yoksa

valla nasıl olayım canım ya açımm :1: halsizim başım dönüyor biraz tansiyon problemim var onun haricinde iiyim çok şükür bi ev bakcam yarın acbademde artık beğenirsem tutcam yani.. bi olumsuz yönü var ama onun dışında beğenirsem tutcam artık yeter ev bulamıyorum ya.. sonra hemen taşıncam ayrıca hemen de yeni bi doktor hastane aramam lazım acıbadem hast. medipo. medical park falan var yakınlarda onlara bakcam.. öyle yani canım..

rüyanıda Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhhhhhh:nazar:

canim beniim basin sagolsun.. Allah gunahlarini affetsin mekani cenet olsun diyorum ya iste olum olumdur.. yaslida olsa ates dustugu yeri yakiyor... olum kacinilmaz,Hayirli olumler nasip etsin Mevlam..
heee sen de iyi yapmissin.. yogurt felan yeseydin ne biliyim camlari acsaydin.. bir sey olmaz insallah.. o kadar pamuk ipine bagli olsaydi herkes düsük yapardi ikizcanim benim.. daha dikkat edersin artik. ama üzülmen hepsinden daha kötü fistigim :70::70::70::70::70:

valla ikizim iste esim yapti aslinda herseyi bastan asagi bende kiyamadim ona sisenin icine yag cikariciyla asetonu karistirmisim onceden cokta az vardi,onu sIktIm dolaba nekadar guclu koktu... aslinda dusuk riskinden ziyade simdi organlarinin olusumu falan ya o endiselendirdi.. insallah korusun Allahim... evet icim icimi yedi ama napacaksin iste!!!

tugcecigim cok sekersin canim ya evet gizli olsa buraami yazardik:1::1:

regenim evet canim ya keske yakin olsaydik cok güzel zaman gecirrirdik. hem senin almancanda cok iyi güzelim. bi kac sene burda olmana ragmen süper vallaha. bende almanya dogumlu oldugum icin iyi konusuyorumdur dimi aksi takdirde ayip olurdu konusamamam.

silacim Allahin izniyle birsey olmaz canim hiiiiicccc kafana takipta üzülme relax relax:49::49::49: ohh keyfini cikar

screamcigim regenime katiliyorum üzülme ama doktora gitmeyide ihmal etme

renewalcigim basin sag olsun Allah mekanini cennet eylesin Insaallah

hülya canim doktor cok önemli ilk basta söylemeli sana neyin yasak oldugunu ne öyle hersey yiyebilirmisin falan.ilk 3 ay cok önemli hemen baska doktor bul. benim doktorumda bana birsey dememisti uyuz kadin. bi kaybimdan sonra kan tahlilleri yaptirdi gicik kadin belki benim taaa ozamanlar triod vardida bebegimi kaybettim. artik herseyden süphelenmeye basladim

bi hamile kalayim bana su kontrol bu kontrolü yapin diye israr edecegim yoksa varya ilk 3 ay hicbir test yapmiyorlar burda. kk sagolsun burdan ögrendim ben cogu önemli bilgileri:32::32:

naber ucuzuummm...!!!! msallah bulanti falan yok. bas donmesi var demissin o da zor. bu sabah bendede yogun vardi halada hafifcene devam ediyo..... ben biran once hayirlisiyla bu senenin bitmesini bekliyorum.. insallah ondan sonra daha kolay ilerlicek....

ammmaaanda amaan avatardaki mercimegin agagini yesinleerrr!!!!!!!

annenlerdeki kiz kiza gecniz nasil gecti!!! acayip kiskandim yaa en guzel zamanlardan biridir. anne teyze kizkardes kuzen............ ahh ahh annecimmm,teyzeciimm,ablaciim..... 6yildir hepbir araya gelemiyoruz....

Kizlar herkes doktora git demis, ama ben daha doktora gidemedim... Isteyim simdi... Insallah bisi olmaz...

Silacimmm, sen de dikkat etmelisin.. Cok tehlikeli camasir suyu filan... Ben agzimi burnumu tamamen kapayarak temizliyorum illa temizliceksem... Bazen de o tarz isleri benimkine birakiyorum...:1: Ama endiselenme insallah birsey olmaz bebegine.. Bundan sonra dikkat et ama mutlaka....

Kardaizcimmm ablan hamileymis tebrik ederim canim... Darisi basina insallahhh....

Renewalcimmm basin saolsun tatlim... Bu arada ruyanda oglan mi gordun...:1::1::1: Seninki belkide yine oglana donecek... Alisverisini hep kiza gore mi yaptin?

Hulyacimmmm tutarsiniz insallah evi artik... Senin hamileligin ilerledikce tasinman daha zor olcak cunku...:26:

regenim evet canim ya keske yakin olsaydik cok güzel zaman gecirrirdik. hem senin almancanda cok iyi güzelim. bi kac sene burda olmana ragmen süper vallaha. bende almanya dogumlu oldugum icin iyi konusuyorumdur dimi aksi takdirde ayip olurdu konusamamam.

silacim Allahin izniyle birsey olmaz canim hiiiiicccc kafana takipta üzülme relax relax:49::49::49: ohh keyfini cikar

hülya canim doktor cok önemli ilk basta söylemeli sana neyin yasak oldugunu ne öyle hersey yiyebilirmisin falan.ilk 3 ay cok önemli hemen baska doktor bul. benim doktorumda bana birsey dememisti uyuz kadin. bi kaybimdan sonra kan tahlilleri yaptirdi gicik kadin belki benim taaa ozamanlar triod vardida bebegimi kaybettim. artik herseyden süphelenmeye basladim

bi hamile kalayim bana su kontrol bu kontrolü yapin diye israr edecegim yoksa varya ilk 3 ay hicbir test yapmiyorlar burda. kk sagolsun burdan ögrendim ben cogu önemli bilgileri:32::32:

canim beniim insallah olmaz bisey.. dedigim gibi Allaha sigindimm...

ayrica sende Almanya dogumlu olmana ragmen cok guzel turkcen var.. yani aksanini bilmiyorum ama yazida gayet basarilisin.. bizimkiler,esim olsun kardesleri olsun turkce konusunda cook cok iyi deiller... yuzde 90 fransizca konusurlar aralarinda......

canim insallah bundan sonra hersey guzel olur gercekten dr cok onemli... benim doktorum turk. cok da memnunum. eger onu degistirecek olsam kesinlikle arap dr tercih ederim..

canım benimm de tsh ım yüksek bnde ilaç kullanıyorum geçen ay farkettik şükür ki ilaç içmeye başladımm ve düştü ama devam ediorum ilaca...snde korkma inşallah seninde herşey güzel devam edecek..valla ben bi ev işimi halledeyim de kuzum hemen ii bi doktor ve hastane bulcamm ya ben Allah tan kendime dikkat ediorum valla güzel kahvaltı yapıyorum sonra aralarda ceviz badem fındık kayısı meyve akşam yemeği ilaçlarım falann aksatmıyorum kendimi yormuyorum ama yinede bi doktor söyleseydi bunları daha iyidi nysee haftayaki kontrolümde belli olur inşallah canım :)

naber ucuzuummm...!!!! msallah bulanti falan yok. bas donmesi var demissin o da zor. bu sabah bendede yogun vardi halada hafifcene devam ediyo..... ben biran once hayirlisiyla bu senenin bitmesini bekliyorum.. insallah ondan sonra daha kolay ilerlicek....

ammmaaanda amaan avatardaki mercimegin agagini yesinleerrr!!!!!!!

annenlerdeki kiz kiza gecniz nasil gecti!!! acayip kiskandim yaa en guzel zamanlardan biridir. anne teyze kizkardes kuzen............ ahh ahh annecimmm,teyzeciimm,ablaciim..... 6yildir hepbir araya gelemiyoruz....

iiyim ucuzum çok şükür be.. valla şu yılbaşı bi gelse Allah ın izniyle ondan sonra herşey güzel olacak inşallah .. bulantı yok şimdilik şükür ama halsizlik ve ara ara baş dönmesi mevcut.. ayy sılaaaaaaaaaaa ben hala inanamadığım zamanlar oluyo yaa :1:

ayy evet avatarı görünce bittim hemen değiştirdimm.. lütfen sende bi ticker yapar mısınnnnnnnnnnnnnn ? 3. ye söylüyorum sannnnaaaa :1:

valla annemlerde eğlendik ama benim uykum gelince çok geçe kalamadım 12 de yattım :1: Allah tan o konuda şanslıym ve benim gibi olamayan arkadaşlarıma da çok üzülüyorum...

sempatiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anneciğine gittin bizi unuttun dimiiiiiiiiiiii :9: olsun olsun hasret gider bol boll :29:

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ucuzummmmmmmmmmmm ya snde ticker yapar mısın lütfennnnnnnnnnnnnnn:29:
aslinda hiiic niyetim yoktu ama inan seni kirmamak icin yapicam fistigimmmm.......
Kizlar herkes doktora git demis, ama ben daha doktora gidemedim... Isteyim simdi... Insallah bisi olmaz...

Silacimmm, sen de dikkat etmelisin.. Cok tehlikeli camasir suyu filan... Ben agzimi burnumu tamamen kapayarak temizliyorum illa temizliceksem... Bazen de o tarz isleri benimkine birakiyorum...:1: Ama endiselenme insallah birsey olmaz bebegine.. Bundan sonra dikkat et ama mutlaka....

Kardaizcimmm ablan hamileymis tebrik ederim canim... Darisi basina insallahhh....

Renewalcimmm basin saolsun tatlim... Bu arada ruyanda oglan mi gordun...:1::1::1: Seninki belkide yine oglana donecek... Alisverisini hep kiza gore mi yaptin?

Hulyacimmmm tutarsiniz insallah evi artik... Senin hamileligin ilerledikce tasinman daha zor olcak cunku...:26:

tatlim hani bi tlfon lada sorabilirsin kendi doktoruna ya da dedigim gibi herhangi hastanenin acilini arayip sorabiliyorsun!!!! burda oluyo yani...... ama sen kufu icmemissin zaten tadinada fazla gecmemis sanirim kuf cunku illaki farkederdin.... onun icin bisey olmaz insallah...

bana gelincede iste caniim pat die oluverdi aslinda.. esim yapiyordu butun gun ugrastibende kiyamadim ona azicik ucundan tutayim dedim faydadan cok zararim oldu butun gun agrittim adamin kaafasini.... valla insallah bisey olmamistir....

canim beniim basin sagolsun.. Allah gunahlarini affetsin mekani cenet olsun diyorum ya iste olum olumdur.. yaslida olsa ates dustugu yeri yakiyor... olum kacinilmaz,Hayirli olumler nasip etsin Mevlam..

valla ikizim iste esim yapti aslinda herseyi bastan asagi bende kiyamadim ona sisenin icine yag cikariciyla asetonu karistirmisim onceden cokta az vardi,onu sIktIm dolaba nekadar guclu koktu... aslinda dusuk riskinden ziyade simdi organlarinin olusumu falan ya o endiselendirdi.. insallah korusun Allahim... evet icim icimi yedi ama napacaksin iste!!!

yok kuzum yok bir sey olmaz yaa.. sen basini beklememissinki zaten yani sen yapsaydin belki korkman yerli olurdu.. sen nasilsin??? nasil hissediyorsun kendini???

bence sen de cok güzel türkce yaziyorsun canim benim.. genelde iyi konussalarda yazmayi bilmiyor cogu almanya dogumlu insanlar.. benim kaynim bile bilmiyor dogru dürüst kalmiski tr dogumlu okula gitmis orda düsün... ama benim cok hosuma gidiyor almanca knusmak-konusmaya calismak :1::1::1::1:

canim beniim insallah olmaz bisey.. dedigim gibi Allaha sigindimm...

ayrica sende Almanya dogumlu olmana ragmen cok guzel turkcen var.. yani aksanini bilmiyorum ama yazida gayet basarilisin.. bizimkiler,esim olsun kardesleri olsun turkce konusunda cook cok iyi deiller... yuzde 90 fransizca konusurlar aralarinda......

canim insallah bundan sonra hersey guzel olur gercekten dr cok onemli... benim doktorum turk. cok da memnunum. eger onu degistirecek olsam kesinlikle arap dr tercih ederim..

ayyyy caim benim ne güzel türk dr bulmussun.. en azindan insan sicakligini hissedersin karsindakinden.. ben alman drlarin hiiic birinden bunu alamadim desem yalan olmaz... ailehekimim de iranli zaten.. bi tane zübeyde dr var, coooook iyi bi dr ve cok da iyi bi insan ama iste hastanede calisiyor klinikte calismiyor maalesef... arkadasin bebegi onun sayesinde kurtuldu varya... yoksa diger drlar eve yolluyordu, o iyice inceledi inceledi ve bebegin suyunun azaldigini buldu...halbuki birgün öncesinde kendi dru bakti her sey ok deyip yolladi,su bir günde mi azaldi??? sonra kan gelmesine ragmen geri eve yolluyorlardi dogum baslamadi diye... dr cok önemli yaa coookkkk...

aslinda hiiic niyetim yoktu ama inan seni kirmamak icin yapicam fistigimmmm.......

ayyy canımmm ucuzummmmmmmmmmmm çok saolasınnnnnnnnnnn yap tabi yaa yakışır benimm canikomaaaaaa :29::29:

screamawaaycımm canımm inşallah hallederiz valla artık çok yoruldum ve sıkıldım.. evin tek kötü yanı camları ahşap doğrama ama bakımlı cilalı falan mutfağı banyosu yeni parkeleri yeni cila parlak onlarda... emlakçıdan değil bide en iisi bu.. konumu da süper.. valla eğer odalarını beğenirsemm artık ahşap falan bakmıcam napiim tutcamm :31::31:

Back
X