Kızlar sevgilimle konuştuk ne senin ailen yıkabilir nede benim ailem yıkabilir yani ben snei çok seviyorum ayıramazlar bizi diyo
ben kafamda herşeyi bitirdim yani ailem karışamaz diyo:)
SESSİZLİK CANIM ÇOKS EVİNDİM VALLA NE GÜZEL KONUŞURSUNUZ ARTIK SESİNİ BİLE DUYMAK İNSANA YETİYO GERÇEKTEN HADİ BAKALIM İŞİN İÇİNDE HAKKIDA HAYIRLIIS NE İSE O OLSUN BALIM
alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Burcucum senin sewdiceqinle benim paşa aynı yhaa...
Aynı işi yapıolar, aynı düşüncelere sahiplerr
Kız bunlar ikiz kardeş olmasın delikafadulden kafamçokkarıştı
seni üzmek istemem ama belli oluyor vallah çünkü sen çok cıvıl cıvıl hayat dolusun bugün ise sessiz ve durgun :bbo:
bence annenle bi otur konuş neden öyle kararsız olduğunu öğren çünkü belli yani sizi baya etkiliyor bu durum haliyle benneyaptımki
Bir ay kaldı gelmelerine ve onlar söz yapacaklarını sanıyo
ama annem asla söz yapmam diyo :gitme:
çok dalgınım bugün ya bilmiyorumkismile
Gel kızz öpcem senii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Annemle konuşmak için fırsat kowalıyorum hani annem dese war falan die hemen dicem war anne açıcam konuyu konuşcam ama demio... Eskiden olsa derdi ne yapmaya çalışıo anlamadım kafamçokkarıştı
Senin bu temiz kalbin oolduqu sürece her zamn ALLAh sana we sewdiceqine yardımcı olacaktır... Ben biliyorum seni canım çok iyi anladım seni, o yüzden sen hiçç canını sıkma olucak... Hat olmadı başka bişe olucak ama olucak yani başka yolu yok opuyorumnanaktan
Ahh ahh o babala war yha anam napcaz biz bu babalarla yandık walla :gitme: Hele ben bittiqim qün buqün benimm...
BU kadar fazla üzülmemelisin canım herşey olacağına varır gerçekten bi bakmışsın annen değişmiş söz yapalım aileler tanışmadan hemen söz olmazki zaten annende haklı canım aileler önemli sonuçta bi anışsınlar sonrada gelirler isteme söz olur bu kadar dert etmemelisin canım
Bir ay kaldı gelmelerine ve onlar söz yapacaklarını sanıyo
ama annem asla söz yapmam diyo :gitme:
çok dalgınım bugün ya bilmiyorumkismile
Hem ablası 12 saatlik yoldan gelecek yıllık izinide yok bir daha bu gelişlerinde söz olmalıydı ama olmayacak!!!!
Onuda geçtim annem tanışmaya bile yanaşmıyo
Ben bişiler sadece ben istiyorum diye olsun istemiyorum,anneminde rızası olmalı...
ANAM VALLA KIZ OLABİLİR HEEEdelikafadulden
annen neden istemiyor canım sorması ayıp :uhm:
Benim icinde ailemin rizasi cok önemli...
InsaAllah en kisa zamanda annenle konusabilirsin.
Aynen bu sekilde onada söylemlisin onun rizasini almak istedigini.
Ve ablasinin durumunu anlatirsin.
InsaAllah oda yumusayacaktir.
Annem herseyi biliyo ama yumusamıyo
ayrınca talip varmış görüş diyo bana nasıl yaparım ben böyle bişi olacak işdeğil :gitme:
Bizimki 6 yıllık bir ilişki sevgilimle 1 2 yıl ayrı kalmalarım oldu
Bende anneme herseyi anlattım zaten bana bagırmıştı, kötü davranmıştı gibilerinden
Ben unuttum annem unutmuyo sorun bunlar kısaca geçmiş 2 3 yıl öncesi
O ayrılıklar aslında bize o kadar iyi geldiki şimdi hiçbir sorunumuz yok ama anneme anlatamıyorum:ecrin_bebek:
Anam kafam karıştı yhaa kafamçokkarıştı
Annem bu anneleri anlamak ne zor yahu...
Bence Önceden sewdiqin seni üzdü, ewlenince daha çok üzer die kuruntu yapıo...
Sen bence al anneni karşına tekrar bi konuş
Herşeyi anlat plaqı sar başaa başka çare yok tatlışım zemuszemus
Bizimki 6 yıllık bir ilişki sevgilimle 1 2 yıl ayrı kalmalarım oldu
Bende anneme herseyi anlattım zaten bana bagırmıştı, kötü davranmıştı gibilerinden
Ben unuttum annem unutmuyo sorun bunlar kısaca geçmiş 2 3 yıl öncesi
O ayrılıklar aslında bize o kadar iyi geldiki şimdi hiçbir sorunumuz yok ama anneme anlatamıyorum:ecrin_bebek:
muziprakkase anneni ikna etmen oldukça zor olacak ama bütün ayrıntılarıyla anlatman lazım ben ondan başkasıyla asla evlenmeyeceğim o olmazsa hayatımda emin ol ben ben olmam die korkut bence sonra annen kendi kendine bu kız baya ciddi die düşünsün canım
annen senin ozamanlar üzüldüğünü düşünüyordur onun için bu şekil tepki veriyor ama bence hiç canını sıkma canım senin adına hayırlısı olucaktır inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?