- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
merhaba spedy oyum sana gitti bu arada :)
hosgeldiniz...
speedy nasilsin ? hazirliklar nasil gidiyor : )
Hoşbuldum canım
hazırlıklar devam ediyor birazcık boşladım yolda sokakta markette bişeyler görürsem alıyorum işte delikafadulden
sen naptın nasılsın?yerimseniben
Oh ne güzel bugünlerin keyfini cikar kiz. Bende o heyecani o keyfi yasamak istiyorum. Bakalim ne zaman nasip olacak :hulya:
Bende iyi olmaya calisiyorum iste. Is konusunda biraz dert yaniyorum. Ama sevdigimle hersey cok güzel Allah bozmasin insaAllah :asigim: cok özlüyoruz birbirimizi o ayri mesele boshayallersmile
2 senede eskimeyecek modası geçmeyecek ne olabilir mesela :)
benden size tavsiye eskimeyecek çeyizlerini mutlaka alın koyun kenara :)
canı gönülden :Saruboceq::Saruboceq: inşallah canım .
aranız güzel olsun da varsın uzun zamanda olsun önemli değil..
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır böyle nişanlıyken beklemek çok daha zormuş onu anladım.
Devamlı berabersin ama akşam haydeee ayrıl evlere :sm_confused: en iyisi sabretmek alkisalkisalkis
benden de bir tavsiye 5 aylık evli biri olarak.çeyizlerinizi alana kadar paranızı biriktirin.
çünkü herşey çok çabuk değişiyor.ben düğünüme 2 ay kala aldım bütün çeyizimi.
liste yapın alışverişe giderken.benim çeyizlerim 2 alışverişte bitti ve herşeyim tamamdı.
listenize iğneden ipliğe mutlaka herşeyi yazın.
alışverişte o kadar rhat oluyor ki...!
Canim bizde oda olmayacak nisanlilik döneminide hasretle yasayacagiz. :1no2:
Bizim ilk evlilik senemiz zaten sanirim hasret giderme senesi olacak kaydirigubbakcemile3
Kizlar ben cikiyorum. Hepinize iyi günler dilerim.
Sevgiyle kalin :1hug:
benden de bir tavsiye 5 aylık evli biri olarak.çeyizlerinizi alana kadar paranızı biriktirin.
çünkü herşey çok çabuk değişiyor.ben düğünüme 2 ay kala aldım bütün çeyizimi.
liste yapın alışverişe giderken.benim çeyizlerim 2 alışverişte bitti ve herşeyim tamamdı.
listenize iğneden ipliğe mutlaka herşeyi yazın.
alışverişte o kadar rhat oluyor ki...!
Baka baka sıkılırım diye korkuyorum sırf bu yüzden şimdiye kadar hiçbirsey aldırmadım annemeAma haklısın hepsini bir anda halletmeye çalışmak zor olabilir.
Canim bizde oda olmayacak nisanlilik döneminide hasretle yasayacagiz. :1no2:
Bizim ilk evlilik senemiz zaten sanirim hasret giderme senesi olacak kaydirigubbakcemile3
Kizlar ben cikiyorum. Hepinize iyi günler dilerim.
Sevgiyle kalin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?