2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Çok güzel konuşuyorsun canım söylediklerine harfiyen katılıyorum. Hep derdim benim için evlenirken en önemli kriter "Ahlak" para sevgi saygı bir şekilde oluyor eger karsımdaki insan ahlaklıysa.. Ahlak insanda hep baki kalıyor. Onda da en çok güvendiğim şey bu dedigin gibi senelerce dısarıdan gözlemledim arkadaslarının benim arkadaslarımın yorumlarını aldım hep bu yondeydi. Bu yüzden bende ona cok deger veriyorum.

Şimdi sırf böyle bir konudan olmazsa başka bir insanı nasıl değerlendirebilirim düşünemiyorum bile.

Senin adına da cok sevindim mutlu oldugun inan ki hissediliyor. Rabbim hiç bozmasın. Hep mutlu ol. Ne mutlu 23 ünde güzel bir gelin olucaksın.Hazırlıların vardır şimdi ne güzel :) Benim düğünüm karar verilse bile askerlik sorunu oldugu için 26ımı bulucak uzun bir süreç var yani önümde. Şu an en çok istedigim şey herseyin netleşmesi. Bende senin gibi düğünüm şu zaman diyebileceğim günleri gorurum inşallah. :1rolleyes:

Hoşbuldum canım
hazırlıklar devam ediyor birazcık boşladım yolda sokakta markette bişeyler görürsem alıyorum işte delikafadulden
sen naptın nasılsın? yerimseniben

Oh ne güzel bugünlerin keyfini cikar kiz. Bende o heyecani o keyfi yasamak istiyorum. Bakalim ne zaman nasip olacak :hulya:
Bende iyi olmaya calisiyorum iste. Is konusunda biraz dert yaniyorum. Ama sevdigimle hersey cok güzel Allah bozmasin insaAllah :asigim: cok özlüyoruz birbirimizi o ayri mesele boshayallersmile

canı gönülden :Saruboceq::Saruboceq: inşallah canım .
aranız güzel olsun da varsın uzun zamanda olsun önemli değil..
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır böyle nişanlıyken beklemek çok daha zormuş onu anladım.
Devamlı berabersin ama akşam haydeee ayrıl evlere :sm_confused: en iyisi sabretmek alkisalkisalkis

2 senede eskimeyecek modası geçmeyecek ne olabilir mesela :)

nevresim takımları
çatal kaşıklar
masa örtüleri
mutfak takımları

bunlardan 1'er tane alırsanız yeni modadan da 1er tane alabilirsiniz.
mesela benim 10 yıl önce annemin yaptığı mutfak takımm var çokta güzel olumunekankayizsmile

benden size tavsiye eskimeyecek çeyizlerini mutlaka alın koyun kenara :)

benden de bir tavsiye 5 aylık evli biri olarak.çeyizlerinizi alana kadar paranızı biriktirin.

çünkü herşey çok çabuk değişiyor.ben düğünüme 2 ay kala aldım bütün çeyizimi.

liste yapın alışverişe giderken.benim çeyizlerim 2 alışverişte bitti ve herşeyim tamamdı.

listenize iğneden ipliğe mutlaka herşeyi yazın.

alışverişte o kadar rhat oluyor ki...!

Canim bizde oda olmayacak nisanlilik döneminide hasretle yasayacagiz. :1no2:

Bizim ilk evlilik senemiz zaten sanirim hasret giderme senesi olacak kaydirigubbakcemile3

Kizlar ben cikiyorum. Hepinize iyi günler dilerim.

Sevgiyle kalin :1hug:

Baka baka sıkılırım diye korkuyorum sırf bu yüzden şimdiye kadar hiçbirsey aldırmadım anneme Ama haklısın hepsini bir anda halletmeye çalışmak zor olabilir.

Bu olmuyor işte
para birikiyor mutlaka gidecek yer buluyor. ohaoldumsmile
ama maddi durumum iyi diyen var ise hiç düşünmesin 1 ay içinde bile olur sempatiksalakcinni

ilk seneniz artık birbirinize özlem gidrerek geçer olumunekankayizsmile
güle güle canım kendine iyi bak Şeniz

Sizde benim yapacagim gibi yapmissiniz. Ben yurt disinda oldugum icin simdi para biriktiriyorum. Sevdigimle diyoruz dügünden bir ay yada iki ay önce ben ve mesela annem yada ablam erkenden gideriz sonra ceyizimi aliriz.

Ama sabretmek cok zor oluyor benim icin. Burada görüyorum heves ediyorum sunu da aslam bunu da alsam diyorum. Ama burda alipta bir yigin edip türkiyeye götürmekle eziyet cekmek istemiyorum. Hem türkiyeden alirsam daha uygun olacak benim icin maddi acidan.

InsaAllah dügüne kadar herseyi yetistirebilirim. :Saruboceq:

Baka baka sıkılırım diye korkuyorum sırf bu yüzden şimdiye kadar hiçbirsey aldırmadım anneme Ama haklısın hepsini bir anda halletmeye çalışmak zor olabilir.

Hepsi aynı zamanda zor oluyor.
8 aydır alıyorum sürekli bişeyler bide herşeyimi kendim yapmak istediğim içinde.
böyle zorlanıyorum çok fazla aileme yük olmak istemiyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…