Sevgilimle aramız iyi canım bişi yokmuş gibi mesajlaşıyoruz aşarız zaten bu doğumgünü mevzusunuda,annem gönüllü değil ne derse çıkıyor,bu doğumgünü içinde annme bişi almaz bekleme o sana öylesine değer veriyo dedi ve dediğide çıktı hep dedikleri çıkıyo annemin,evlenince mutlu olmucaksın diyo yine annem haklı çıkacak diye korkuyorum kızlar o yüzden hevesli değilim
kızlar bide beni düşünün iki kız kardeşiz zaten ablam evlendi bi ben kaldım annem isyanlara geçecek o isteme olayında babacım gene sessiz sessiz benim gitmemi izler heralde daha çok var ama küçük olduğum için beni nasıl paylaşacaklar hiiiiiç bilmiyorum yandı sevdiceğim
Sevgilimle aramız iyi canım bişi yokmuş gibi mesajlaşıyoruz aşarız zaten bu doğumgünü mevzusunuda,annem gönüllü değil ne derse çıkıyor,bu doğumgünü içinde annme bişi almaz bekleme o sana öylesine değer veriyo dedi ve dediğide çıktı hep dedikleri çıkıyo annemin,evlenince mutlu olmucaksın diyo yine annem haklı çıkacak diye korkuyorum kızlar o yüzden hevesli değilim
Yanlız değilim yani hislerimde değil mi?
Gerçekden korku daha ağır basıyor.Bizim her kafadan bir ses çıkıyor.
Erkenmiş,aceleymiş.Birde ben hep evlilik düşünmüyorum diyordum.Birden ceee ben evlenmek istiyorum diyince aile şokda tabi.İlk çocuk ilk damat.Herşeyin ilki bende yaşanıcak.Bakalım nasıl olucak.Ama gerçekden en mutlu olmam gereken zaman ben sitresliyim.:1ninca:
kızlar bide beni düşünün iki kız kardeşiz zaten ablam evlendi bi ben kaldım annem isyanlara geçecek o isteme olayında babacım gene sessiz sessiz benim gitmemi izler heralde daha çok var ama küçük olduğum için beni nasıl paylaşacaklar hiiiiiç bilmiyorum yandı sevdiceğim
Kızlar dün evde fırında kıymalı patates yaptım browni yaptım öğreneyim ki aileler gidip gelecek güzel güzel kekler poğaçalar yemeklar yapayım sevdiceğime,bu pazarda kedi dilili puding ile fırında sosisli makarna yapcam kk dan aldığım tarifleri yapıyorum tavsiye ederim :)
Annem sonunda ikna oldu tanışmaya sevdiğimde gelcek.
Şimdi ben çok sade ama şık olup sevdiceğimi şaşırtmak istiyorum.
O yüzden elbise giymeye karar verdim kızlar...
Şöyle dizlerde yada hafif diz altında sade ama şık bir elbise istiyorum.
Bu her kafadan bir ses çıkma olayı olmasa zaten cok kolay olucak. ofisimin parkeleri aşındı kaç gundur stresten bacakalarımı yere vuruyorum her an bişey cıkıcak diye.. Ne dogru ne yanlış iyi karar verebilmek icin gözüme uyku girmiyo. Diger topic arkadaslarımız gibi bizde rahatlıcaz insallah.. Senin durumun da cok zormui ilk olmak herzaman çok zordur. Aile de ne yapacagını bilemiyodur.
Canım ben gecen hafta tanışma için senin söylediğin gibi bir elbise aldım zaradan dizlerde siyah dar kesim 89 lira gibiydi fiyatı bizimkiler cok begendi bi bak istersen zaraya
Resmi var mı canım?
Bende bu hafta bir dolaşayım mağazaları diyorum.
Henüz bakmadım ama aklımdaki anlattığım gibi.
1 dk bekletiym canım hemen bakıyorum
slmlar kızlar neler kaynatıyorsunuz :)
terlik giyebilirsin hoş rahat ama yinede şık olsun ama istemede ayakkabı giy kesinlikle
tatlı heyecanlar :)
Kıyafet,saç,tanışma,aileler,bizdeki heyecan hiç bitmez.:içelim:
tanışmada ayakkabı giyilse olurmuterlik giyebilirsin hoş rahat ama yinede şık olsun ama istemede ayakkabı giy kesinlikle
hoşgeldin süpürgelicadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?