2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

benimki makarna yemiyor,pilav yiyor,ben ikisinide yiyorum ama makarnayı daha çok seviyorum,patates kızartmasını çok seviyoruz,evlenincede bol bol yeriz :D,pratik yiyecek,hiç üşenmem kızartmaya

Benimkinin en sevdiği yemek mantı ama öyle dondurulmuş falan değil bi güzel kendin yapcaksın..Diğeri yaprak sarması... Hazır çorbayı eve sokmam dioo :1shok: Napçamm ben yaaaa ohaoldumsmile

Günaydınn kızlar ben geldim...

Ayy dün eve geç gittim tarifide alamadım komşuya uğrayacak vaktim yoktu ama yarın öğleden sonra evdeyim mutlaka tarifi alır eklerim.

Dün arkadaşımla buluştum sevdiceğimede haber verdim.
Sevdiğimde işden çıkmış aradı konuştuk filan sonra demez mi benden önce evde ol geç kalma fıstığım diye.Bu çocuğa bir haller oldu normalde hiç karışmaz.Alışveriş yapmayı sevmiyormuş ama benide tek alışverişe göndermezmiş.Benim başım bağlıymış.Nasıl sinir oldum anlatamam.Tabi ses tonum filan anında değişti.Eve gittim haberde verdim.Sonra mesajlar filan derken cevap veresim hiç gelmedi.Anladı tabi paşam.Aradı konuştuk.Sonra konu bir anda annesine geldi.Dedim benim üzerime yıkma bu yükü.Senin hayalin bu değildi biliyorum benimkide bu değildi.Kararı vericek olan kişi sensin dedim.
Sonra telefonu kapadık sevdiğim mesaj attı.Aynen yazıyorum.

Annem kaynanalık yapmakz büyüklük yaparsa gül gibi yaşarız.Ama tersi olursa o bilir.Ama annemde biliyorki ben ana kuzusu değilim.O oğlunda yaşıyor ve bize karışmaz o kadar saygısı var.Sen beni hiç üzme benim ol ben zaten seninim seni üzmem bunu unutma canım.Sen benim canım kanım sevgilim aşkım karım fıstığım hatunum her şeyimsin beni hiç üzme olur mu canım.

Annem konusunda olabilecek olan kaygılarını anlıyorum hiç bir kız istemez evlendiği adamın annesinin onlarla yaşamasını.Aslında bende istemiyorum aramızda birisinin olmasını.Ama zengin olana kadar bir şeyler bulucaz.Yaz olsa her şeyin çaresi var yazın gider kalır ama kış olduğunda yakacak odun kömür bulması bile zor.İki seçeneği seçmek zorunda kalıyoruz.Baş başa bir yaşam mı vicdansız yaşam mı?

Sen benim canımsın senden vazgeçmem sen yoksan bende yokum sende benden vazgeçme olur mu?

Ben kafamda bir şeyleri oturtuyorum.Ama öyle bir an geliyorki tekrar bu konuya geri dönüyoruz.Anladım ki herşey benim dudaklarımın arasında.Annem dün vazgeçme şansın yok mu nilay dedi.Nesi bu kadar etkiledi seni bu çocuğun dedi.Bende vazgeçmem anne dedim.Beni tanıyorsun sevmediğim bir insanla yapamam dedim.Herşey dört dörtlük olsa baş başa olsak ama ben sevmesem dokunmasına baş başa kalmaya bile tahammül edemem dedim.Annemde annesi konusunda bir şey yapamassın kızım dedi.Kadın tek başına dedi.Tek oğlu var.Ne kadar rahat ederim desede kızının yanında olmaz dedi.Kocası olsa başında kocasıyla yaşasın dersin ama kadın yanlız dedi.Kışın sabırlı olucaksın sen zaten çalışıyorsun dedi.

Kızlar canım çok sıkkın gerçekden:(
Annem üzüleceğime inanıyor.
Sen hep taşımak zorunda kalıcaksın bazı şeyleri çok iyi niyetlisin diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oldu sana nekss okuduklarım şaka mı dün gayet güzeldi herşey :( okudum ama anlamadım kayıvalidenin kışın sende kalmasını sen mi sevgilin mi istemiyo

speedy dedigim gibi listeyi henüz hazirlayamadim

mrvcnyt herkes tarih yazmadi

herkes tarih yazsin bende listeyi hazirlayayim

ama yok isterseniz sizde hazirlayabilirsiniz benim icin hava hos

Benim annemde öyle diyo işte nekss, ama sevgilin ben senden yanayım diyo,istersen gelir istemezsen gelmez diyo dert etme bence,

Benim annemde öyle diyo işte nekss, ama sevgilin ben senden yanayım diyo,istersen gelir istemezsen gelmez diyo dert etme bence,

Ama yükü benim omuzlarıma bindiriyor.
Açık açık konuştum kendi istemiyor aslında.
Hayali bu değildi.evet dedi hayalim bu değildi dedi.
Aramızda kimse olsun istemiyorum dedi.
Anneme bir şans veriyoruz sadece dedi:(

Ama yükü benim omuzlarıma bindiriyor.
Açık açık konuştum kendi istemiyor aslında.
Hayali bu değildi.evet dedi hayalim bu değildi dedi.
Aramızda kimse olsun istemiyorum dedi.
Anneme bir şans veriyoruz sadece dedi:(

Kışın gelmesi düşündürüyo öyle mi kayınvalidenin???

Kışın gelmesi düşündürüyo öyle mi kayınvalidenin???

Kışın gelmesi değil düşündüren.
Ben çok iyi niyetliyim kadın hiç gitmek istemeyebilirde.
İşde beni korkutan bu.Sevdiğimde zaten annesiyle zaman geçiren biri değil.
8 aydır zaten ayrı kalıyorlar.Ama oda vicdanıyla kendi hayatı arasında.

Merak etme sende hep bu iyi niyetle gitmeyeceksin bende aırı iyi niyetli idim ama artık sevgilimin bana hediye almaması canıma tak etti ve cumartesiden beri bir dargın biri barışık gidiyo neden iyi niyetim sonuç vermedi bu seferde tavrımı koycam dedim,sende böyle olacaksın kayınvaliden baktın iyi niyetini kullanıyo tavrını koyarsın ama güzellikle

Zaten çok gezen bir tip diyorsun bir yere bağlı kalamaz o zaman,benim kaderimde senin gibi babası yok sadece bir kadın ve bir oğlu var ilgilencez mecburuz ama yarına çıkacağına kimin senedi var ki

Back
X