Çok saol canımcım.
Sende durumlar nasıl sevdiğim işi ne yaptı?
Ayy dün eve bırakma hayatım geç kalıyorsun aklım sende kalıyor.
Sen eve varıp yatağına girmeden uyuyamıyorum erken gitki sabah kalkarken zorlanmayalım diyorum.
Dolmuşa binicem yok dedi.Neden hayatım dedim.Şöyle bir dolmuşun içine baktı olmaz dedim dedi.Allah dedim ne oluyoruz.Kendine çekti beni bir sonrakini bekliyelim dedi.Hayatım iyi misin ne oldu diyorum?Bindirmem diyor.Erkeğin yanına mı oturcak mışım.Hey allahım dedim.İyi dedim otobüse binelim dolmuş gelene kadar.Bu seferde bir sonraki otobüsü bekleyelim dedi.Neymiş ayakta kalabalıkda mı gitcekmişim.Oyy dedim oyy..Kocaya karşı gelinmez şitt diyor paşamm :92:
Tavsiyem kesinlikle ayakkabı giy eve gelince,gömlek ve keten pantlon giydim kibar hanım hanımcık oldum :) istemede de elbise giycem kısmetse :) herseyde adım adım gitmek en güzeli,isteme gerçekleşsin daha çok bilgi veririm tabisi :)
:):)
Tanışma faslını atlattık biz canım.
Artık direk isteme olucak.
Bende ne giymiştim.
Keten pantolun giydim koyu gri.
Üstüne açık gri gömlek giydim.
Üzerine koyu mavi süveter giydim.
Altımda düz babatlerim vardı.Çapraz bilekten bağlamalı.
Saçlarım topluydu dümdüzdü.
Sadece gözmakyajım vardı.
Şık halka küpelerimitakmıştım.
Hiç bilmeden öyle giyindim ama çok beğenmişler.
Annesi 3 kere sarıldı kadının kolu belimde öle dikildi yanımda.
bende durumlar çok güzel bir iş bulsun gerisi gelicek en büyün sorun "iş"malesef
annesi beni akrabalarına gelin adayı olarak tanıtıyormuş resimlerimi göstericekmiş gelenlere.herkes biliyor seni diyor sülalem biliyor diyor.hep evlilik üzerine konuşuyouz canım
hatta şu geldiğimiz noktada bile böyle yapıyorsun aşk olsun dedi geldiğimiz nokta neresi canım dedim o da gelebilicek en son noktayız inş.bundan sonraki atacağımız adımda evlendiğimiz adım olur diyor ben sordum evlilik büyük sorumluluk istiyor o sorumlulukları yerine geetirebilcen mi güveniyor musun kendine dedim oda ben kendime güveniyorum ve seninde doğru kişi olduğunu biliyorum dedi annesi diyormuş istemeye giderz gitmeyede işin yok diyormuş canım haklıda.annem seni gördüğünde daha çok sevecek eminim buna diyor.
haftasonu çıkabilirsem büyük ihtimal annesiyle tanışmaya götürcek sizce erken tanışmak için gitmeli mym????tavsiyeleriniz,önerileriniz nelr?
Sevdin mi kayınvalideni peki??
Ben tanışmıştım önceden kayınvaliden renk vermedi şimdilik ama annem kızmadı benim herkesin aile yapısı farklı ama uzun süreli ilişkilerde genelde tanışma oluyo ben bir kabul etmedim iki kabul etmedim sevgili kırıldı sonra gittim bende :)
esmerim bicim bicim senin adina cok sevindim daha olgun bir beraberlige dogru adim atiyorsunuz Allah nazardan saklasin mutlulugunuzu daim eylesin insaAllah yarin ki is görüsmesinde de önce Allahtan yardim sonrada bol sans diliyorum insaAllah hayirlisiyla ise girer enistemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?