2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Gıcık oldumda bugün bir şeye..

Büyüttüm o ufak şeyi

Hımm...

Bildiğim kadarıyla askerliğin son dönemlerindesiniz kısımm. Olur böyle şeyler sen yanlış anlamışsındır belkii ?

Zaten hep biz yanlış anlarızz onlar çok mülayimdirler her zaman

Sorma canım ya hep yanlış anlayan bizizzzz

Sanırım beklentili olmakla hata yapıyoruz yani fazla beklenti, fazla ilgi bekleyip, beklediğimiz seyler olmadıgında sorun cıkarabiliyoruz :99: öyle değil mi :122:

Sorma canım ya hep yanlış anlayan bizizzzz

Sanırım beklentili olmakla hata yapıyoruz yani fazla beklenti, fazla ilgi bekleyip, beklediğimiz seyler olmadıgında sorun cıkarabiliyoruz :99: öyle değil mi :122:

Bişey duymuştum ama nerde hatırlayamadım şincik

Ne kadar beklentileri azaltırsak o kadar çok mutlu olurmuşuz..Doğru bi cümlee kesinlikle durum böylee

Birde kadınlar süreç odaklı , erkekler ise sonuç odaklıymış.. Bunu ilişki Uzmanı söylemişti, bunu hatırladımm

annem neden kendini ezilmiş gibi hissedesinki yapma böyle tatlişim ya sen güclü ve akılı bii kızsın okeymi?

Okeyy bebikimm benimm

Sen düzeltcen kıss benii

Vay olabilir bakk doğru.. :112:

evet düzelticem kız seni olmaz böyle çünkü biz bayanlar çok değerliyiz yüce Rabbim bizi erkelere emanet ederken böyle buyurmuş...

fıstıkım benimmmm

evet düzelticem kız seni olmaz böyle çünkü biz bayanlar çok değerliyiz yüce Rabbim bizi erkelere emanet ederken böyle buyurmuş...

fıstıkım benimmmm

Güzel dedin hatunum da hani nerde o erkeklerr hani nerde değer kıymet bilenn erkeklerr
En iyisi bile en güzel anını zehir eder insana

Çok mu ağır oldu bu yaw

Güzel dedin hatunum da hani nerde o erkeklerr hani nerde değer kıymet bilenn erkeklerr
En iyisi bile en güzel anını zehir eder insana

Çok mu ağır oldu bu yaw

önce sen bi kendine değer verip özen göster ondan sonra arkası gelir zaten kendiliğinden hatunum benim

alemsin bebikim ya

ayy ferihada emiri gördünmü ne hale geldi ferihasız aşalık hande ne şeytan çıktı ya kız kötülük yapmaktan başka birşey bilmiyor

sen nasıl buldun? :90:

Dizi yine muhteşemdii tabisi bacımm

İlk bölümden başlayarak özet göstermeside ayrıca bir güzelliktii

Feriha nasıl daldı Handeye ama Zevkten dört köşe oldum valaa

Haketti emirde ama sormadan etmeden ohh olsun onaa...

Handeye yine handeydi yanee..

Ama en çok Cansuya uyuz oldum , dövmek istiyorum onu gıcık kızz yhaa

Bebişim şincik çıkmam lazımm annem yine iş verdi banaa ,
Akşam girmeye çalışcam yinee

O zamana kada kendine iyi bak çok öptüm senii bıdışım benimmmmmmmm

evet ya cansu kıskanclıktan ne yapacanı şaşırdı vallah

Bebişim şincik çıkmam lazımm annem yine iş verdi banaa ,
Akşam girmeye çalışcam yinee

O zamana kada kendine iyi bak çok öptüm senii bıdışım benimmmmmmmm

tamam güzelim kolay gelsin

sende kendine çok iyi bak bebikim bende çok öptüm seni pıtırçığım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…