- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Hee yok tatlım ya takibe alıyorum ben takıldığım topikleri kullanıcı panelimde takibimdeki topikler gözüküyor sadece..Benden sonra yazayım veya bakayım farketmiyo biri yazmışsa onu görebiliyorum
hadi ya yok canım ne yanlış anlaması benim için daha iyi olur ne tür zorluklarını beni beklediğini bilmem felan yaşayan insandan öğrenmem daha iidir.sonuçta tecrübe kounşuyor dimi ama
makine mezunu gelince açıktan 4 ü tamamlıcak ama okuduğu bölümü sevmşyor babasının zoryla okumuş babasının tasaron firması alçı ,dekarasyon babsıyla çalışıyodu işim hazır felan diyor ama babasıylada hiç ii anlaşamıyor nasl olcak bilmem yani
1-2 ay çalışmıcam diyor sizce normal mi böle demesi
artı bizim buluşma imkanımız çok zor oluyor en basitinden bununla çok sorun yaşıcam :İ(
Tatlım dinlenmek istemesi normal ama 2 ayda fazla geldi bana açıkcası... Bu arada görüşmeniz neden zor oluyor onu anlamış değilim..Biz farklı şehirlerdeyiz ben çorlu o ist. buna rağmen görüşebiliyoruz..
banada fazla geldi dediğim gibi rahatına düşkün bir insan istediği anda babsının yanına başlıcak ona güveniyor sanırım
senle benim ilişki durumumuz aynı ama benimki hiç öle planlar yapmaz
buluşmama sorunu bendne kaynaklanıyor benden evden rahat çıkamıyorum ona kalsa hergün buluşup sabahtan akşama kadar benimle olmak istiyor ama malesef bende bu söz konusu değil çıkamıyorum ve çok tartışmamız oluyor bu yüzden
Nerde bu tpiciqinn sahibesiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Geliom qidiom kimse qelmio ayoL kaydirigubbakcemile3 bu nasıl iştirrr huhu sözlenecek kızlarrr nirelerdesinizzzz...
Yoksa sözlendiniz mi kısss delikafadulden
Almor
sharma
siyah_inci
yaowwwsss
Nekss
sessizlik
Danışmadan çaqrılıyorsunuzzz :roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlaarrrrr
hadi ya yok canım ne yanlış anlaması benim için daha iyi olur ne tür zorluklarını beni beklediğini bilmem felan yaşayan insandan öğrenmem daha iidir.sonuçta tecrübe kounşuyor dimi ama
makine mezunu gelince açıktan 4 ü tamamlıcak ama okuduğu bölümü sevmşyor babasının zoryla okumuş babasının tasaron firması alçı ,dekarasyon babsıyla çalışıyodu işim hazır felan diyor ama babasıylada hiç ii anlaşamıyor nasl olcak bilmem yani
1-2 ay çalışmıcam diyor sizce normal mi böle demesi
artı bizim buluşma imkanımız çok zor oluyor en basitinden bununla çok sorun yaşıcam :İ(
Kızlar ben cumartesi o kadar hazırlık yaptım ya buluşamadık(((
Kısmetse bugün buluşcaz
BEnimki bugün söz yüzüğü bakalım diyo
Annesi kuyumcunun biri ile anlaşmış bile :)
Gelişmleri yarın aktarırım
herkese günaydıınnnlar doğan güneş umut olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?