Sen bilirsin canım benim söz nişan bir arada olacak,büyük nişan yapmayacağım için
Yüzükler çok içime sindi bakalım bulabilecek miyim orası var
Ben kayınvalidem ile çok kez görüştüm aramız iyidir,biraz mesafeli benimki
Ama 6 yıldır bana hiç hediye almadı kızlar sizce bunu sorun etmeli miyim etmemeli miyim
Sen bilirsin canım benim söz nişan bir arada olacak,büyük nişan yapmayacağım için
Ama 6 yıldır bana hiç hediye almadı kızlar sizce bunu sorun etmeli miyim etmemeli miyim
etme canım ya benim kaynanada bu sene doğum günümde kolye almıştı görümcemle ortaklaşa. sevgilim söylüyo şunu almak istiyo ama annenden çekindiği için alıpta veremiyo diyo bende boşver eve nasıl sokacağım annem bilir çünkü ne alıp ne almayacağımı anlar hemen boşuna riske girmeyeyim diye kadında beni düşündüğünden almıyo ama düşünmesi yeter
esmer canim olsun bak telefonlariniza kavustunuz yakinda oda insaAllah arayip sorar seni : ))
benim kide cok kiskanc hatta dün is gezisine gittik ya kiskancligindan bi hallere girdi kurban oldugum yok yere durduk yere : ))
ben onu kiskandirma geregi duymuyorum o yeterince kiskaniyo zaten : ))
tatlikis bende iyi olmaya calisiyorum hamd olsun hasretlik cekiyoruz iste : ((
siyahinci meltem sizler nasilsiniz?
hımm anladım bende aynen canım şu 6 gün hiç geçmicek gibi valla ya sıkıntıdan patlıcam canım
etme canım ya benim kaynanada bu sene doğum günümde kolye almıştı görümcemle ortaklaşa. sevgilim söylüyo şunu almak istiyo ama annenden çekindiği için alıpta veremiyo diyo bende boşver eve nasıl sokacağım annem bilir çünkü ne alıp ne almayacağımı anlar hemen boşuna riske girmeyeyim diye kadında beni düşündüğünden almıyo ama düşünmesi yeter
nazar değmez inş canım çok korkuyorum sorun olur die aramızda. sevgilim eve girdiğinde günün nasıldı demesi gerekirken napıyo benim gelinim diyormuş sevgilimde anlamadım bu işi gelin oğuldandan ok damat kız olayı oldu diyo gülüşüyoruz ama kadın çok üzerime düşüyo bu ara konuşamıyoruz görümcem bize yakın oturuyo arasıra karşılaşıyoruzda o bile diyo sanki kendi evlenecek diyo o kadar istekliymiş kızım o benim falan diyormuş gelinde neymiş diyomuş allah bozmasın inşş
nazar değmez inş canım çok korkuyorum sorun olur die aramızda. sevgilim eve girdiğinde günün nasıldı demesi gerekirken napıyo benim gelinim diyormuş sevgilimde anlamadım bu işi gelin oğuldan çok damat kız olayı oldu diyo gülüşüyoruz ama kadın çok üzerime düşüyo bu ara konuşamıyoruz görümcem bize yakın oturuyo arasıra karşılaşıyoruzda o bile diyo sanki kendi evlenecek diyo o kadar istekliymiş kızım o benim falan diyormuş gelinde neymiş diyomuş allah bozmasın inşş
Geçer canım geçer hiç merak etme.Kavuşma günü azaldıkça heyecanda artıyor tabi.Allah yardımcın olsun.
Saygı mesafesini korumaya çalışıyodur, yüz wermim şimdiden sonra tepeme çıkmasın die :roflol: :roflol:
Hediye almamasını sorun etme bence, dawranışlarında problem yoksa kendine boş yere dert edinmee kaydirigubbakcemile5
amin canım ya inş görümcemlede baya iyiyiz 29 yaşında evli bi çocuğu var genç olduğu için daha bi sıcağız annesinden çekiniyorum biraz hepimiz için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?