2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

aa yeni geçmiş kuşum olsun ben yine kutlimm :66: Doğum günün kutlu olsun bebem , anneciğin iyiki doğurmuş seniii :81::81:

Benimkide 7 ocak :40:

Gelelim rüyaya ,
Yaz tatiliymiş bize gelmişsin yaprak sarması yapmışsın yedik bi güzel yanında birde kadın vardı annanen miydi? banannenmi bilemiyorumm...
Sonra bana ayakkabı almaya gittik. Ayakkabı sıkıntı derler ama nesee :9:
ama varya sarmalar kalem gibiydi , hamarat hatunsun vesselam :16:

çok sağol bebikim benimmm :16: :70: seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun seninde anneçiğin iyiki doğurmuş seni :66:

ne güzel görmüşsün beni rüyayı vallah benim sarmalarım kalem gibi olur gerçekten bu arada yaprak sarması en sevdiğim yemektir :56: :76:

Son düzenleme:
çok sağol bebikim benimmm :16: :70: seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun seninde anneçiğin iyiki doğurmuş seni :66:

ne güzel görmüşsün seni rüyayı vallah benim sarmalarım kalem gibi olur gerçekten bu arada yaprak sarması en sevdiğim yemektir :56: :76:

İyiki doğurmuş bizi annelerimizz :61::61: Bu kupayı onlara verdim gitti :65::65::65::65::65:

Ertuğrulun doğum günüde 14 nisan :27:

Ohh mis gibi şimdi tazeside çıktıı pişince miss gibi kokarrr :52::52: Olsada yesekkk :52:

Kuzummm beni babam çağırıyor , ben kaçıyorum yarın akşam 19:00 da tam burda olurum o zaman kadar kendine iyi bak öpüyorum seni kocamannn :16::16::16::16:

İyiki doğurmuş bizi annelerimizz :61::61: Bu kupayı onlara verdim gitti :65::65::65::65::65:

Ertuğrulun doğum günüde 14 nisan :27:

Ohh mis gibi şimdi tazeside çıktıı pişince miss gibi kokarrr :52::52: Olsada yesekkk :52:

evet iyiki doğurmuş bizi annelerimiz bende vereyim bi iki kupa :65: :65: :65:

benden 3 gün sonra senin sevdiçeğin doğmuş demek :27:

ayyy olsada yesek gerçekten canım çekti şimdi sarmaçıkları :56:

bende seni yirim kuzum benim :16:

napim bende evdeydim yarın çalışıyorum bu bi kaç gündür tavuklaştım ya erkenden uykum geliyor :37:

Aynı bnn kuzucumm , benimde hemncik uykum geliyorr :27:

Sana bulaştırmış olabilir miyim :60:

Ayy bugün okuldan döndüm Tvde Master Chef vardı , Cup kek yaptılar bi canım çektii yapcam en kısa zamanda yicemm baksana şunlara yavrucum ya ne güzeller değil mi ? :52::52::52:

$cicekli-cupkek2.webp

Aynı bnn kuzucumm , benimde hemncik uykum geliyorr :27:

Sana bulaştırmış olabilir miyim :60:

Ayy bugün okuldan döndüm Tvde Master Chef vardı , Cup kek yaptılar bi canım çektii yapcam en kısa zamanda yicemm baksana şunlara yavrucum ya ne güzeller değil mi ? :52::52::52:

Eki Görüntüle 195720

bak şimdi annem nerden gösterdin bunları bana :60:

hamarat hünkarım benim elinden herşey gelir senin maşallah :nazar: (hünkarım) :60:

esmerim kııız çok seviyorum seni bi gün senle konuşmazsam hemen özlüyorum vallah :70:

bak şimdi annem nerden gösterdin bunları bana :60:

hamarat hünkarım benim elinden herşey gelir senin maşallah :nazar: (hünkarım) :60:

esmerim kııız çok seviyorum seni bi gün senle konuşmazsam hemen özlüyorum vallah :70:

Güzeller değil mi ama yaa çok istedimmmmm bugünnhalada istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:

Kıss kelleni koparttıracan ban sonunda koskaca hünkara böyle denilir mi :60::60:

Aynen kuzum sırf burda daha çok vakit geçirmek için işe başladığımda Laptop alcam :66::66::66:

Ayy ben haziran 17 de gidiyorum temmuzun sonu gibi anca gelirim o zaman napcamm nette yok gittiğim yerde :14::14::14:

Acil çözüm bulmalıyım değil mi ? :14:

Güzeller değil mi ama yaa çok istedimmmmm bugünnhalada istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:

Kıss kelleni koparttıracan ban sonunda koskaca hünkara böyle denilir mi :60::60:

Aynen kuzum sırf burda daha çok vakit geçirmek için işe başladığımda Laptop alcam :66::66::66:

Ayy ben haziran 17 de gidiyorum temmuzun sonu gibi anca gelirim o zaman napcamm nette yok gittiğim yerde :14::14::14:

Acil çözüm bulmalıyım değil mi ? :14:

nereye gidiyorsuuuun??? :84: :84: :84:

nereye gidiyorsuuuun??? :84: :84: :84:

Dayımın kızının düğünü var İzmite gitcem ,

Birde biliyosun ben 2 yıldır staj yapıyordum hiç tatil yapmamıştım onun için biraz dinlenim diom annemde gelmicek eve zaten öle izmitte kalcam...
Birde Kefkene 1 haftalığına tatile gidip gelcem sonra burdayımm... Kfkene giderken eve gelmem lazım ama max 3 gün oda nolcak bilemiyorum kuşummm :44::14::14:

Dayımın kızının düğünü var İzmite gitcem ,

Birde biliyosun ben 2 yıldır staj yapıyordum hiç tatil yapmamıştım onun için biraz dinlenim diom annemde gelmicek eve zaten öle izmitte kalcam...
Birde Kefkene 1 haftalığına tatile gidip gelcem sonra burdayımm... Kfkene giderken eve gelmem lazım ama max 3 gün oda nolcak bilemiyorum kuşummm :44::14::14:

esmerim canım çok özlicem seni napcam ben sen olmadan burda :43:

Back
X