2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

esmerim yavru kuzum nerdesin geeel bu hasret bitsin artıkın geeel sensizlik başıma vurdu geeel seni özlem dolu bekliyorum geeel ablasının güllü geeel :24: :16:

esmerim yavru kuzum nerdesin geeel bu hasret bitsin artıkın geeel sensizlik başıma vurdu geeel seni özlem dolu bekliyorum geeel ablasının güllü geeel :24: :16:

Burdayım yawru ceylanım bende özlemle ve hasretle seni buralarda bekliyorummm :16:

İnş akşam burda olursun bebeğim bol bol konuşuruzz :70:

esmerim biçim biçim ölürüm kız senin için çok özledim seni bitanem hoşgeldin sefalar getirdin :16: :70:

Hoşbuldum bitanemmm sende hoşgeldinnn kızçemmm :16:

Napıyosun ne ediyosun anlat bakimm , bütün gelişmeleri herşeyi herşeyi çok özledim kızımm seniiii :52::52::52:

Hoşbuldum bitanemmm sende hoşgeldinnn kızçemmm :16:

Napıyosun ne ediyosun anlat bakimm , bütün gelişmeleri herşeyi herşeyi çok özledim kızımm seniiii :52::52::52:

hoşbuldummm bitanemmm :16:

evdeyim canım senin gelmeni bekliyordum herşey bildiğin gibi çok şükür sen neler yapıyorsun beni birakıp nerelere gittin anlat bakem sensizlik başıma vurdu kızımmm :90: sürprizide patlat tam olsun meraktayım :52:

hoşbuldummm bitanemmm :16:

evdeyim canım senin gelmeni bekliyordum herşey bildiğin gibi çok şükür sen neler yapıyorsun beni birakıp nerelere gittin anlat bakem sensizlik başıma vurdu kızımmm :90: sürprizide patlat tam olsun meraktayım :52:

Bende senin gelmeni bekliyordum kız kaç gündür yoksun ortalıklarda seni beklemekten meywe werecektim wallahi :1:

O zaman sürprizim söylimde konuşma başlasınn :60:

Biz barıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :69: :nazar:

Halay çekebilirsin bacım ewde artıkınn :52: teyy teyy :64::64::64::66::66::66:

Bebekim ben çıkıyorum bi yemek yiyim gelcem hemencikk ,

Gitme tamam mı 30 dakika içinde gelcem hemennn :16:

Bende senin gelmeni bekliyordum kız kaç gündür yoksun ortalıklarda seni beklemekten meywe werecektim wallahi :1:

O zaman sürprizim söylimde konuşma başlasınn :60:

Biz barıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :69: :nazar:

Halay çekebilirsin bacım ewde artıkınn :52: teyy teyy :64::64::64::66::66::66:

Allahhhhhhhhhhhhh ayyyyyyy çok sevindimmmm esmerim çok şükür maşallah maşallahh maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: şuan halay çekmekteyim tey teyy teyyy teyyyyyyyy :66: :64: :65: :60:

anlatsana annem nasıl barıştınız?? :16:

Allahhhhhhhhhhhhh ayyyyyyy çok sevindimmmm esmerim çok şükür maşallah maşallahh maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: şuan halay çekmekteyim tey teyy teyyy teyyyyyyyy :66: :64: :65: :60:

anlatsana annem nasıl barıştınız?? :16:

Bende çok sewiniyorumm tatlışım yhaa , çok mutluyum ALLAHım bozmasınn :nazar::nazar::69:

Biliyosun bebeğim biz zaten konuşyorduk ,

Konuşa konuşa birbirimize ısındık kaynaşıverdik resmi olaraktan 1 temmuz diyebiliriz barışma tarihimiz içinn :16:

Bende çok sewiniyorumm tatlışım yhaa , çok mutluyum ALLAHım bozmasınn :nazar::nazar::69:

Biliyosun bebeğim biz zaten konuşyorduk ,

Konuşa konuşa birbirimize ısındık kaynaşıverdik resmi olaraktan 1 temmuz diyebiliriz barışma tarihimiz içinn :16:

canım benim ya gerçekten çok sevindim barışmanıza hep dua ediyordum Rabbım korusun sizi inşallah :nazar::nazar::16:

bebikim harika bir sürpriz bu vallahi çok sağol :66:

bu pazar görüşücekmisiniz bi planınız varmı? :81:

canım benim ya gerçekten çok sevindim barışmanıza hep dua ediyordum Rabbım korusun sizi inşallah :nazar::nazar::16:

bebikim harika bir sürpriz bu vallahi çok sağol :66:

bu pazar görüşücekmisiniz bi planınız varmı? :81:

Bliliyorum canım benimm , senin sayende oldu zaten...

Sen benim yanımda bu kadar olmasaydın biz hayatta başaramazdıkk , bunu için sana çok ama çok teşekür ediyorum canım arkadaşım benimm :16:

Bilmiyorum ki hayatım yha , belki yarın görüşürüz pazar biz pikniğe gidiceste :9:
Pazarteside ben tatile gidiyorum zatenn :27:
Geçen hafta görüştük zaten sürpriz yaptı aşkım bana :52::52::69::69::nazar:

Bliliyorum canım benimm , senin sayende oldu zaten...

Sen benim yanımda bu kadar olmasaydın biz hayatta başaramazdıkk , bunu için sana çok ama çok teşekür ediyorum canım arkadaşım benimm :16:

Bilmiyorum ki hayatım yha , belki yarın görüşürüz pazar biz pikniğe gidiceste :9:
Pazarteside ben tatile gidiyorum zatenn :27:
Geçen hafta görüştük zaten sürpriz yaptı aşkım bana :52::52::69::69::nazar:

canım benim nedemek eğer sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :81:

pazartesi nereye gidiyorsun bitanem ya daha yeni geldin??? :5:

aman yapsın sürpriz mürpriz felan felon Allah bozmasın kuzum benim :nazar::70:

canım benim nedemek eğer sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :81:

pazartesi nereye gidiyorsun bitanem ya daha yeni geldin??? :5:

aman yapsın sürpriz mürpriz felan felon Allah bozmasın kuzum benim :nazar::70:

Olmaz mısın hiçç ?

Senin payın çok bu barışma olayındaa bebeğimmmm :16:

Bir hafta kampta kalıp döncem bitanemm :52:

Amin canım bozulmaz inşş :nazar::nazar: :69:

amin canım yüce Rabbim sizide bizide korusun kolasın inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

napcam ben şimdi bi hafta sensiz ya okadar bekledim gelmeni şimdi yine gidiyorsun :43:

Aminn inşş fıstığımm :nazar::nazar:

Ama böyle yaparsan ben gitmem kii bitanemm :5: Bende seni bırakıp gitmek istemiyorum ama 2 yıl tatil yapmadım çalıştım hepp :52:

Son kez b gidim diyorum , keşke pc yi laptop alsaydım ne güzel konuşrduk ahh akılsız kafam ahh :58::58:

Back
X