2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

oy oy oy Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim bitanem çok güzel bir haber bu :52::16::70::66::nazar::nazar::nazar:

yerim ya ne miniciktir şimdi bebiş maşallah maşallah :69::nazar::nazar::nazar:

Dimi yha ne güzel çok sewindikk :1::nazar:

Cinsiyeti belli değil ama ben annemle birilkte isim bile bulduk , MASAL :16::69::nazar:

Bugünde elbise baktık diyorum anne bak cinseyiti belli olsun hemen alcaz bu elbiseyi inşş kız olurr yhaa bizde erkek var bayaa kız istiyoruz artıkkk :1: :16: inş olurrrr :69: :nazar:

Dimi yha ne güzel çok sewindikk :1::nazar:

Cinsiyeti belli değil ama ben annemle birilkte isim bile bulduk , MASAL :16::69::nazar:

Bugünde elbise baktık diyorum anne bak cinseyiti belli olsun hemen alcaz bu elbiseyi inşş kız olurr yhaa bizde erkek var bayaa kız istiyoruz artıkkk :1: :16: inş olurrrr :69: :nazar:

ne güzel bir isim MASAL yerim ya inşallah sağlıklı bir kız olur :emir_bebek::69::nazar:

resmi koyabildinmi yavru ördeğim :16:

yüzün bulanık görünüyor bitanem ama boy poz harika ben bildim ya çok güzel olduğunu sasırmasım yani :16::70:

maşallah benim tatlişime :38::nazar::nazar:

teşekkür ederim bitanem , ama gerçekten iltifat ediyosun yok öle bo pos felan bende :9:

Sende foto koysana bende seni göremm merak ediyorum kısımm :69::70:

Tabi mümkünse bitanemm :16:

teşekkür ederim bitanem , ama gerçekten iltifat ediyosun yok öle bo pos felan bende :9:

Sende foto koysana bende seni göremm merak ediyorum kısımm :69::70:

Tabi mümkünse bitanemm :16:

koydum bitanem bakabilirsin ama iyi görünmüyor :59:

inanki boyun pozun çok güzel canım benim yüzünden tam belli olmazsa güzel görünüyor :16:

koydum bitanem bakabilirsin ama iyi görünmüyor :59:

inanki boyun pozun çok güzel canım benim yüzünden tam belli olmazsa güzel görünüyor :16:

Gördüm canım gördümm , ve ilk anda benzettim Atv de bir dizi vardıya hani unutulmaz bu yaz bitti ordaki edaya tıpa tıp benziyosun çok güzelsin özellikle saçların çok hoş duruyorr , manken gibisin kızzz :70::69::69:

Gördüm canım gördümm , ve ilk anda benzettim Atv de bir dizi vardıya hani unutulmaz bu yaz bitti ordaki edaya tıpa tıp benziyosun çok güzelsin özellikle saçların çok hoş duruyorr , manken gibisin kızzz :70::69::69:

sence benziyormuyum ona bilmemki :1:

çok teşekkür ederim canım benim senin kadar olmazsada :16::70:

biz birbirimizede benziyoruz biraz bence e manevi kardeşiz sonuçta değilmi :16::90:

biz birbirimizede benziyoruz biraz bence e manevi kardeşiz sonuçta değilmi :16::90:

Ben benzettim tatlışım , profilden bakınca öyle duruyor :16:

Ewet bencede biraz benziyoruz sende benim gibi zayıfsınn :1::1:

canımm, bitanem, kardeşcağızım ben artık kaçıyorum...
Evde misafir var ben halen burdayım annnem birazdan dalcak bana :9:
İnş en kısazamanda yine görüşürüz bitaneciğim kendine iyi bak öpüyorum seni kocamann :16::16::16:
İyi akşamalr kuşumm yawru ceylanım benimmm :70::70::70:

canımm, bitanem, kardeşcağızım ben artık kaçıyorum...
Evde misafir var ben halen burdayım annnem birazdan dalcak bana :9:
İnş en kısazamanda yine görüşürüz bitaneciğim kendine iyi bak öpüyorum seni kocamann :16::16::16:
İyi akşamalr kuşumm yawru ceylanım benimmm :70::70::70:

yerim kız ben seni canım kardeşim benim bende kaçıyorum annen kızmasın sana git bencede :1::16:

inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere bitanem kendine çok iyi bak öpüyorum bende seni kocaman iyi geceler tatlişim :16::70:

Back
X