- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
- Konu Sahibi after_before
hepsine birden mi??mesela ben 4001 e uygunum ama yanında yer alan 2. kod 6225 buna uygun değilim..nasıl olacak bu?
bir tanesine uygun olman yeterli canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsine birden mi??mesela ben 4001 e uygunum ama yanında yer alan 2. kod 6225 buna uygun değilim..nasıl olacak bu?
bir tanesine uygun olman yeterli canım.
cnm 3-4 tane kod sıralanmışsa hepsine uygun olmak gerekiyor malesef biri yetmiyo
boşa gider yaptığı tercih Allah korusun orda verdiği tüm nitelikleri taşımak gerekiyor diye biliyorum ki teyzem de öyle demişti bana bu zamana kadar da hep öyle yaptık..:26:
3.3 Tercihlerinizi yaparken size uygun olan kadro ve pozisyonların bulunduğu tablolardaki Aranan Nitelik Kodları sütununda yer alan nitelik kodlarını dikkatle incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir. Tercihler belirlenmeden once sistemde kayıtlı mezun olunan alan/program bilgisi mezun olunan alan/program tablolarından kontrol edilmelidir. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir. Ayrıca, bu kılavuzdaki Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı tarafından düzenlenen Başvuru Genel Şartları ve Diğer Hususlar başlıklı uyarıları mutlaka okumanız ve tercihlerinizi yaparken bu uyarıları da göz önünde tutmanız gerekir.
kızlar burda anladığım kadarıyla bir tanesi yeter diyor..acaba başka bişeyden mi bahsediyor?
çok teşekkür ederim kızlar 6225 evet bilgisayar işletmeni sertifikasının kodu... lisans mezunuyum bilgisayar dersi gördük 2 yıl ama mebden onaylı sertifikam olmadığından kafam karıştı..Allah herkesin yardımcısı olsun..
cnm ama şunu hatırlıyorum sanırım ama yine de bana güwenme
bilgisayar sertifikası meb onaylı yani okulda gördüğünüz bilgisayar dersine tekabul eder diye yazıyodu sanırım onu hatırlıyorum
cnm ama şunu hatırlıyorum sanırım ama yine de bana güwenme
bilgisayar sertifikası meb onaylı yani okulda gördüğünüz bilgisayar dersine tekabul eder diye yazıyodu sanırım onu hatırlıyorum
canım bende ünideyken hocama sertifika almak istediğimi söylemiştim..oda ne gerek var senin diploman var sen o dersi gördün.diploman serfikayıda karşılar demişti ama emin olmak istiyorum![]()