Arkadaşlar 2012 Kasım Ayı gibi evlenmeyi düşünüyoruz.
Ama şu an çok kararsızım düğün mü nikahmı yapsam
Şöyleki Birkaç mekan beğendim içlerinden bildikleriniz var ise önerilerinizi bekliorum:)
Swiss otel
Dedeman
Rixos
Bunlar ilk sırada
Plaza Mydonose burada hışuma gitti.(Burası nikah için de çok uygun)
Ort 150 kişilik bir düğün yapalım diyoruz.
Ama nikaha tabiki herkesi çağırıcaz ayrıca nikahta vedat dalokayda olabilir.
Gelinliğimi beğendim Pronovias Alcanar modeli bakalım eksiklere de bakıorum yavaştan
Fikirlerinizi, sizin neler yapıcanızı yazın paylaşalım belki birbirimize yeni fikirler olur:)
Hayırlı olsun seninde mutluluğun güzel bir düğünle birleşsin:)Bende Ankara dayım.Birçok yere internet üstünden baktk biz Temmuz hava sıcak olur diye açık hava olsun dedik.Avenue havuz başına karar verdik.Swiss fiyat olarak baya uçuk sanırım.Rixos ta güzel eğer sayıda çok olmucaksa prestijli bir düğün olur.Aslında yerler bakıldığında çok uçuk değil ama her yer organizasyonla anlaşmış.5-15 milyar arası organizasyon firmalarıda alınca fiyat yükseliyor.Nikah olsun dersen oran daki japon vakfında geçen sene 2 tanıdığımız evlendi baya klass görünüyor kırmızı halı üstünde gelişler falan yeride iyi.Ama mydonose u ben beğenmedim yerleri dama taşı gibiydi ortamı çok bozmuş
Dedeman a çok eskiden bir düğüne gitmiştim belki salonları farklıdır ama orda hep sütunlar vardı sahne görülmüyordu.Belki değişmiştr ama fiyat olarak rixos a yakın olduğunu biliyorum oranın.Bide şunu duydum düğün yerini seçip organizasyon firmasıyla görüşürken ufak tefek şeyleri sende ilave edebiliyormuşsun aradaki fark fiyattan düşüyor.Onlara bırakınca fiyat yükseliyormuş.Mesela güzel bir hatıra defter ve süs kalemi girişe koymak için.Damat gelin kadehleri benzer süslemeler.
Masalarda aklında bir tarz varsa ona uyan renkli peçete görseli çok etkiliyor masada bu.İlk aklıma gelen karar verdiklerimden bunlar:))
Gelinlikte Avenue de düğüne gittiğimizde kızda ALCANAR vardı.Tabi hemen wakko randevusu:) Ama uçuk fiyatı 6000 falan yanında aksesuarlarıda satıyorlar.Sonra birinden Nenehatunda Mariposa diye bir yer duyduk oraya gittik her yönüyle memnun kaldım ordan Alcanar ın dikilmişinide gördüm orda hemde 2000tl den aşağı bir fiyata dantelli duvakla birlikte yapıcaklar.
Benimde aklıma şu takılıyor Alcanar çok kişinin giydiği bir modelmiş Ankarada yine bu yaz seçersek nasıl tepki alırız.Bana 2012 de barroco diye modelde gösterdiler wakkoda.Acaba onumu diktirsem.Anlaştığım yer herşeyi süper dikiyor model yakın fiyattada çok oynamaz diye düşünüyorum.Sen Alcanar ı aldınmı wakkodan yoksa dikimmi olucak.
Düğün ve Nikah arasına erken karar verip yer belirleseniz sanırım kasım ayına çok var fiyattada indirim olur.Ama bana sorarsan düğün derim nikahtan sonra mutlaka yemek olayına giriliyor 50-70 kişilik:)Düğünde daha çok hatıra kalıyor kuru nikah diye bahsetmezler sonradan.:)Bizde başta nikah dedik ama 2 farklı şehir Eskişehir ve Ankara olunca nikaha gel sonra git yapamayız dedik kimseye düğüne döndük.
ankarada böle nikah sonrası 20-30 kişi yemek yenilecek bi yer önerebilirmisiniz?
ben optimumdan aldım gelinliği açıkçası ben de pek beğenmemiştim modelleri tam vazgeçecekken sağolsun satışı yapan bayan son dakika bir gelinlik çıkardı pronoviastan ve cidden içime sindi... fiyatlar 1500-2500 civarı ben 2000'e aldım. biraz denk gelmeli sanırım, eğer düğüne kadar bol vaktiniz varsa mutlaka arada uğrayıp bakılmalı. ben arada telefon açıp yeni modeller geldi mi vs diye sormuştum. belki oraya kadar yorulup gitmek yerine telefonla model geldi mi diye sorulması daha mantıklı. düğünüm hiltonda olacak. satışı ve organizasyonu yapan ekip çok deneyimli ve ilgililer. tavsiye ederim. güzel dileklerin için çok teşekkürler. darısı başına, umarım bu dönemde herşey gönlünce olur...
ben optimumdan aldım gelinliği açıkçası ben de pek beğenmemiştim modelleri tam vazgeçecekken sağolsun satışı yapan bayan son dakika bir gelinlik çıkardı pronoviastan ve cidden içime sindi... fiyatlar 1500-2500 civarı ben 2000'e aldım. biraz denk gelmeli sanırım, eğer düğüne kadar bol vaktiniz varsa mutlaka arada uğrayıp bakılmalı. ben arada telefon açıp yeni modeller geldi mi vs diye sormuştum. belki oraya kadar yorulup gitmek yerine telefonla model geldi mi diye sorulması daha mantıklı. düğünüm hiltonda olacak. satışı ve organizasyonu yapan ekip çok deneyimli ve ilgililer. tavsiye ederim. güzel dileklerin için çok teşekkürler. darısı başına, umarım bu dönemde herşey gönlünce olur...
tebrik ederim canım hayırlı olsun senin ki şimdiden... iyi ki vaktin var senin...
selam kızlar bende aynı dertten muzdarip biri olarak yazıyorum. evlenmeye karar vereli nerdeyse 1 sene oldu fakat aileler aceleniz ne daha var diye çok üstümüze düştüler.... nişanlım uzmn. çvş ve izin sıkıntısı çıktı aynı yerden 3 kişi evlenecekmiş ve bize bir tek haziran kalmışya da temmuz işte temmuzda ramazana denk geliyor işin kötü tarafı ailelerden hala bir tepki yok :2: nişanlım istanbulda ben maraşta uzaktan internetten bulduğumuz salonların mekanların adreslerini çıkarıyoruz ki izin alıp gittiğimizde hepsine birden bakalım düğün 200 kişi olacak o da maksimum sayımız yani... ve masraflı olsun istemiyoruz ne kadar uygun o kadar iyi. tabi kalitede arıyorsunuz bi defa evleniyorsun sonuçta 6-10 milyar arası bi fiyat düşünüyoruz en üst limit 10. evin tek kızı olunca bizimkiler düğün istiyoruz diye şart koştular yoksa nikah salonu ve kokteyl düşünüyorduk neyse kızlar çok zor ve acayip gergin bir durumdayız ve yardımlarınızı bekliyorum ben mail attım bi kaç yere cevap bekliyorum neva palas,dikmen royal var bi bi de mydonose resimlerde çok hoşuma gitti.yemeksiz istiyoruz ama yemekli olursa eğer beyaz et işte....
Arkadaşlar 2012 Kasım Ayı gibi evlenmeyi düşünüyoruz.
Ama şu an çok kararsızım düğün mü nikahmı yapsam
Şöyleki Birkaç mekan beğendim içlerinden bildikleriniz var ise önerilerinizi bekliorum:)
Swiss otel
Dedeman
Rixos
Bunlar ilk sırada
Plaza Mydonose burada hışuma gitti.(Burası nikah için de çok uygun)
Ort 150 kişilik bir düğün yapalım diyoruz.
Ama nikaha tabiki herkesi çağırıcaz ayrıca nikahta vedat dalokayda olabilir.
Gelinliğimi beğendim Pronovias Alcanar modeli bakalım eksiklere de bakıorum yavaştan
Fikirlerinizi, sizin neler yapıcanızı yazın paylaşalım belki birbirimize yeni fikirler olur:)
merhaba öncelikle hayırlı olsun ve herşey gönlünce olsun dilerimki :) yeni düğün yapmış biri olarak belki sana faydam dokunabilir. bizim düğünümüz eylül 2011 de oldu ve bilkent otelde istanbul salonunda 350 kişilikti bunun için heryeri gezdim oldu ilk önce şunu söylemeliyimki hayatta hiçbir şey düğünün yerini tutmuyor :) eğer imkanın var ise aman ne gerek var nikahta aynı şey diye düşünme ordaki keyif benim için çok ayrıydı biz şuan için gerçekten iyiki yapmışız diyoruz. ancak swiss otel dersen swiste benim baktğım salon 750 kişilikte daha küçük salonu yoktu ve 350-400 kişiyi bunu içine sokarsan çok komik oluyor ayrıcada hem rixsosun hemde swissin hatta bilkent otel hariç hepsinin salonu yer altında yani insanlar sigara içmek için asansöre filan biniyorlar, ama bilkentin salonu direk bahçeye açılıyor ben nikahıda orda yaptım yani nikahı bahçede yaptım, yemek içinde insanlar nikahtan sonra salona girdi hem kır düğünü hem salon düğünü gibi oldu:) eğer düğün için organizsayoncu ve sanatçı arasan sana isimlerini verebilirim çünkü gerçekten çok iyidiler.gelinlik işine gelince pronoviasa filan hep gezdim amacım sadece üzerime ne tip bir gelinlik yakışır ona bakmaktı, ordaki gelinliklerin hepsi straplez ve inci beyazı ben sırt dekoltesi olan ve bembeyaz gelinlik istediğim için diktirdim.gelinliğide annem ve ben tasarladık , çok farklı bir gelinlik oldu fiyatı gerçi oralarla aynı oldu ama yinede görülenden çok farklı oldu. örneğin fotğrafçı işine gelince en güzeli royal color üstüne tanımıyorum benim nişanımda crowne plazada oldu, bu yüzden bazı şeyleri 2 kere yaşadım gibi oldu ve gerçekten daha iyi anlıyorsun, yanlız otelle için dahil çok iyi pazarlık et hafta içi hafta sonu, pazar günü diye fiyatlarla çok oynuyorlar:)
Bizim de Akalın'da olacak. Ben çok beğendim, 300 kişilik. Kişi başı menü fiyatı 80 tl.
Otellerin salonları çok kolonlu geldi bana, daha çok toplantı ve kokteyller için uygun bence.
Gelinliğimi almak için İstanbul'a gideceğim. Ankara'yı hiç bilmiyorum çünkü.
Bizim de Akalın'da olacak. Ben çok beğendim, 300 kişilik. Kişi başı menü fiyatı 80 tl.
Otellerin salonları çok kolonlu geldi bana, daha çok toplantı ve kokteyller için uygun bence.
merhaba öncelikle hayırlı olsun ve herşey gönlünce olsun dilerimki :) yeni düğün yapmış biri olarak belki sana faydam dokunabilir. bizim düğünümüz eylül 2011 de oldu ve bilkent otelde istanbul salonunda 350 kişilikti bunun için heryeri gezdim oldu ilk önce şunu söylemeliyimki hayatta hiçbir şey düğünün yerini tutmuyor :) eğer imkanın var ise aman ne gerek var nikahta aynı şey diye düşünme ordaki keyif benim için çok ayrıydı biz şuan için gerçekten iyiki yapmışız diyoruz. ancak swiss otel dersen swiste benim baktğım salon 750 kişilikte daha küçük salonu yoktu ve 350-400 kişiyi bunu içine sokarsan çok komik oluyor ayrıcada hem rixsosun hemde swissin hatta bilkent otel hariç hepsinin salonu yer altında yani insanlar sigara içmek için asansöre filan biniyorlar, ama bilkentin salonu direk bahçeye açılıyor ben nikahıda orda yaptım yani nikahı bahçede yaptım, yemek içinde insanlar nikahtan sonra salona girdi hem kır düğünü hem salon düğünü gibi oldu:) eğer düğün için organizsayoncu ve sanatçı arasan sana isimlerini verebilirim çünkü gerçekten çok iyidiler.gelinlik işine gelince pronoviasa filan hep gezdim amacım sadece üzerime ne tip bir gelinlik yakışır ona bakmaktı, ordaki gelinliklerin hepsi straplez ve inci beyazı ben sırt dekoltesi olan ve bembeyaz gelinlik istediğim için diktirdim.gelinliğide annem ve ben tasarladık , çok farklı bir gelinlik oldu fiyatı gerçi oralarla aynı oldu ama yinede görülenden çok farklı oldu. örneğin fotğrafçı işine gelince en güzeli royal color üstüne tanımıyorum benim nişanımda crowne plazada oldu, bu yüzden bazı şeyleri 2 kere yaşadım gibi oldu ve gerçekten daha iyi anlıyorsun, yanlız otelle için dahil çok iyi pazarlık et hafta içi hafta sonu, pazar günü diye fiyatlarla çok oynuyorlar:)
Evet haklısın otellerin çok kolonlu ama fiyat biraz pahalı yani 5 yıldızlı otellerinkide ortalama dediğin fiyat akalın da güzel bi yer tabi ama
pazarlık fln yapsaydınız inerdi belki biraz daha:)
Nerde oturuyorsun İstanbulda Nişantaşı Bağdat Caddesinde güzel gelinlikçiler var bakmak istersen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?