2012 Ankara mayıs anneleri....

leon1980

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
585
0
0
Ankara
Merhaba...aynı şehirde aynı heyecanı yaşayan anneler,cevaplarımıza daha çabuk ulaşalım...

merhaba ankaralılar.bu sayfaya günde 1-2 kez bakmamız yeterli.

Mfalcon,senin bebişin benimkinden büyük,herşeyde bizden 1 adım önde olacaksın.
Hangi doktora/hastaneye gidiyorsun?İkili testi yaptırdın mı?

Leon ,teşekkürler canım sayfa için.

fatihe gidiyorum canım aylin hanıma ben çok memnunum ama doktorum yeni hasta kabul etmiyormuş çok yoğun zaten
2li yaptırmadım cumartesi gitcem bakalım

siz hangi hastanelere gidiyorsunuz siz de yazın fikir olur paylaşırız konuşuruz

selam canım ben de ankaradan mayıs annesi olucam inş.:3:

NE GÜZEL İNŞALLAH BİR AVAZDA DOĞUR SAĞLIKLA AL BEBEĞİNİ KUCAĞINA.BEN BOĞA BURCUNU OLDUM OLASI SEVMEM :)))))))) AMA BEBİŞ BOĞA OLACAK.ama mayıs güzel üşütmeyiz bebişleri :))))))

sizin ikinizinde bebişler benden büyük. ama defne canım aramızda pek fark yokmuş.Diğer topikte millet 11+5 te ikili test için bebeklerini görmüşlerya elleri kolları oynuyodu diyorlar,inanamıyorum ben ya,en son gördüğümde minicik et parçasıydı.okadar çabuk nası değişiyolar.

fatihe gidiyorum canım aylin hanıma ben çok memnunum ama doktorum yeni hasta kabul etmiyormuş çok yoğun zaten
2li yaptırmadım cumartesi gitcem bakalım

siz hangi hastanelere gidiyorsunuz siz de yazın fikir olur paylaşırız konuşuruz

Ben Akrapol hastanesi Dr Bülent Alp Aydına gidiyorum.Doktor Gata kökenli ve yumurtalık nakli üzerinede yurtdışında bu işi ilk bulan ekipten,süperde relax ve rahat bir adam.

Muayene ücreti 30 tl çalışan ssk lı için. İlk kan tahlilleri 200 tl idi ama ben çayyolu zekai tahirde yaptırdım ücretsiz. İkili test 70 tl ama bunu doktorum yapsın istiyorum mutlaka. 13+3 te gidicem,bir umut cinsiyette söyler umarım :))))))))
Doğum ücretide 2012 yeni yılda 2000 veya 2200 olacak.normal yada sezeryan farketmiyor.

4 boyutlu ultrasonda 150 tl,ama onu akrapolde bir başkası varmış ondan randevu gerekiyormuş 150 tl ama tüm organlarına kadar inceliyorlarmış :)))))))) ama ne zaman yapılmalı bilmiyorum tabi. br arkadaşım 4.5 ta yaptırmıştı 300 tl ye.

rica ederim tatlım,en azından burada ankaralılar bişe sorduğumuzda çabucak cevap alırız aradada kaynamaz :) :40:

Ben ilk kontrollerime Eryamanda bi tıp merkezine gittim,sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle Zekai Tahirden ayrılma bi doktora gittim,son olarak ben de Akropol Hastanesinde karar kıldım,31 ekimde 2li test için gidicem Işın Hanıma.İnşallah memnun kalırım.

NE GÜZEL İNŞALLAH BİR AVAZDA DOĞUR SAĞLIKLA AL BEBEĞİNİ KUCAĞINA.BEN BOĞA BURCUNU OLDUM OLASI SEVMEM :)))))))) AMA BEBİŞ BOĞA OLACAK.ama mayıs güzel üşütmeyiz bebişleri :))))))

boğa olsun napalım hem mayıs doğumlu olcağı için hasta olmaz inşallah hem de inş. oburcuk olur çabuk büyürler boğalar midesine düşkün olurmuş

sizin ikinizinde bebişler benden büyük. ama defne canım aramızda pek fark yokmuş.Diğer topikte millet 11+5 te ikili test için bebeklerini görmüşlerya elleri kolları oynuyodu diyorlar,inanamıyorum ben ya,en son gördüğümde minicik et parçasıydı.okadar çabuk nası değişiyolar.

ben 10+0da gittiğimde bebişim kımılkımıldı eli kolu vardı çok şaşırmıştım senin bebiş de şimdi öyledir

Ben Akrapol hastanesi Dr Bülent Alp Aydına gidiyorum.Doktor Gata kökenli ve yumurtalık nakli üzerinede yurtdışında bu işi ilk bulan ekipten,süperde relax ve rahat bir adam.

Muayene ücreti 30 tl çalışan ssk lı için. İlk kan tahlilleri 200 tl idi ama ben çayyolu zekai tahirde yaptırdım ücretsiz. İkili test 70 tl ama bunu doktorum yapsın istiyorum mutlaka. 13+3 te gidicem,bir umut cinsiyette söyler umarım :))))))))
Doğum ücretide 2012 yeni yılda 2000 veya 2200 olacak.normal yada sezeryan farketmiyor.

4 boyutlu ultrasonda 150 tl,ama onu akrapolde bir başkası varmış ondan randevu gerekiyormuş 150 tl ama tüm organlarına kadar inceliyorlarmış :)))))))) ama ne zaman yapılmalı bilmiyorum tabi. br arkadaşım 4.5 ta yaptırmıştı 300 tl ye.

ben ücretleri bilmiyorum özel sigortam var hiç para ödemiyorum
doğum da anlaşmalıymış galiba onu da bedava yapıcam :1:

Ben ilk kontrollerime Eryamanda bi tıp merkezine gittim,sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle Zekai Tahirden ayrılma bi doktora gittim,son olarak ben de Akropol Hastanesinde karar kıldım,31 ekimde 2li test için gidicem Işın Hanıma.İnşallah memnun kalırım.

oooo isz ikiniz aynı hastaneye takılcaksınız anlaşılan ne güzel yaa

Ben hemen çocuk yapmayı planladığım için özel sigorta ilk sene karşılamaz dediler ve yaptırmadım.bilseydim 1.5 sene beliycemi yaptırır en iyi yerde yapardım doğumu :)

senin iyi olmuş sigortalı olman,rahat edersin sende bebişinle.Biz Defne ile aynı hastanedeyiz,belki bir gün orada karşılaşırız onunla :4::4::4: Oda bülen beye gidecekti ama adamın ilk randevusunu ocakta yada şubatta veriyorlar ama belki ışından döner oda bülente :15:

bu arada boğalar kesinlikle yemeğe düşkünler,ne kadar boğa tanıdıysa öyleler,keyiflerinide aman kimse bozmasın.be:15:kken iyide yemeleri büyüyün:15: şişko olmasınlarda :)

TOPİCTE KİMLER ANKARALI HEPSİNİ BİLENİNİZ VARMI.

Benim bildiklerim defne,mfalcon,nisanur2007,sevgi0006 5 kişi biliyorum kendimle beraber.

TOPİCTE KİMLER ANKARALI HEPSİNİ BİLENİNİZ VARMI.

Benim bildiklerim defne,mfalcon,nisanur2007,sevgi0006 5 kişi biliyorum kendimle beraber.

ylkn, Sina_Nisa, cenera, tatarkız, aysnaksy, elabebek senin yazdıklarınla beraber 11 kişi galiba listeye göre öyle görünüyor

1- mfalcon

2- ylkn

3- sina_nisa

4- defne_ank

5- cenera

6-tatarkız

7- aysnaksy

8- sevgi06

9- leon1980

10- elabebek

toplam 10 kişi görünüyor.bebeişler biraz daha büyüsünde sanırım bir haftasonu muhabbet güzel olur kahvaltı filan :49::49::49::49: Hamiş hamiş

Elabebek senin için dua edicem. Her gören duyan da dua etsin,allahım meleğini annesine bağışlasın inşallahhhh...

arkadaşlar ben işim dolayısıyla ankarada yaşamıyorum malasef şuan..oyüzden ben eske topiğe dönmeliyim galiba:(

arkadaşlar ben işim dolayısıyla ankarada yaşamıyorum malasef şuan..oyüzden ben eske topiğe dönmeliyim galiba:(

ztatlım zaten hepimiz eski topikteki muhabbeti ve arkadaşlarımızı bırakmadıkki...burda sadece daha hızlı ulaşmak ve aynı şehirdekiler biraz daha samimiyet kurmak için açtık topiki...

Back
X