• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Merhaba. Prp döllenmeden önce olan işlem biz yaptık. Hatta laboratuvarla konuştum. Eşinizin sperm düşükse en etkili yöntem. Biz Bülent Traşla başladık ve ilk deneme. 3 yıldır hiç hamile olmadım. Yarın İnşallah BetaHcg alıyoruz. Burdan size bilgi veririm mutlaka 🥰 Ablam İzmir bahcecide denemişdi ilki olmadı, ikinci tutdu
Bizde sperm kaynaklıda bir sorun yok sperm değerlerimizde iyi dediler .dört kere denedik hiç bir şekilde döllenme olmadı

Bizde sperm kaynaklıda bir sorun yok sperm değerlerimizde iyi dediler .dört kere denedik hiç bir şekilde döllenme olmadı
Yarın yazarım ben size. Bizde eşimin kuzeni 10yıl denedi Bülent Tıraşta ilk seferde oldu diye ona geldik. Heyacandan uyuyamıyorum. Yarın İnşallah büyük gün🥰

29 yasındayım eşim 30 ysında hocam dedim en genc hastanızım belki merkezinizde dedim yaşlar genc yumurta var hem de 3ü de olgun sperm fazlasıyla var rahim tertemiz hatta daha transfere 4gun vardı bile 9.5mm di kalınlıgı eee dedim doğal yoldan ne farkınız var dedim hani %60-70 oran veriosunuz tüp bebek için dedim labaratuvar diyip duruyodunuz dedim bu mu dedim hem genc hem yeteri kadar malzeme var rahat mı davranıldı ne de olsa olur diye neye ben onca yorgunlugu cekip evimi bırakıp anlarada tek kaldım ne için bu kadar masraf ettim dedim doğal yoldan farkı olmayacaksa dedim 2hucreli bi embriyo bile elde edemediniz ben yerinizde olsam bu istatistik sonucu mesleğimden utanırdım dedim.. insanları ilk denemede kaderine mahkum ediosunuz 2.de mi elinizden geleni yapıosunuz dedim ya insanlar prmagındaki yuzugu satıp gelior dedim herkesin 2.-3.şansı var mı yazık gunah dedim.. işte duggusal düşünüosunuz felan dedi duygusal olsam aglarım dedim ben suan mantık cercevesinde sorular soruyorum size deidm en dogal hakkım bu dedim nadir gordugumuz bi olay dedi o zaman genc olup sperm ve yumurtaya olumlu notlar verilip olgun kategorideki yumurtalardan sıfır embriyo (1.gune giden bile yok şaka gibi akıl karı değil..)elde etmişsiniz ozaman benim hakkında yeni makale yayınlamanız gerekior madem ben 1000de 1 rastalanan bi durumsam dedim…
Aynı şeyleri beş yıldır bende duyuyorum 1000 de 1 vakasınız.eee sonuç??? deneyeceksiniz.tamam deneyelim ama nereye kadar kaç kere daha sonu var mı bunun maddi gücümüz var mı ? O kadar ilacı kaldıracak beden gücümü var mı ? o kdr şeyi kaldıracak psikolojimiz kaldı mı ? Onlar için bunların hiç bir önemi yok

Aynı şeyleri beş yıldır bende duyuyorum 1000 de 1 vakasınız.eee sonuç??? deneyeceksiniz.tamam deneyelim ama nereye kadar kaç kere daha sonu var mı bunun maddi gücümüz var mı ? O kadar ilacı kaldıracak beden gücümü var mı ? o kdr şeyi kaldıracak psikolojimiz kaldı mı ? Onlar için bunların hiç bir önemi yok
Yok canım hepsi paragöz olmus ketum insanlar vala cok hissizleşmişler Allaha havale edioruz ne diyebilirz aynen biz de denedik 2.-3.ye insanlar neden mahkum ediosunuz ilkinde mudahaleyş yapsanıza sömürmeden başarıya ulasmaz mısınız

sebep neymiş ki.hani bizdede hiç bir sorun bulamadılar ama yumurtalar ikinci üçüncü güne gitmiyo transfer hiç olmadım.herşey de denendi piezo ve kalsiyum doktorlar umutsuz bakıyorlar. sizin gibi güzel haberler alınca insan ama unutlanıyor.

Çok teşekkür ederim🥰
sebep neymiş ki.hani bizdede hiç bir sorun bulamadılar ama yumurtalar ikinci üçüncü güne gitmiyo transfer hiç olmadım.herşey de denendi piezo ve kalsiyum doktorlar umutsuz bakıyorlar. sizin gibi güzel haberler alınca insan ama unutlanıyor.

Ankara'da olan arkadaşlara Tolga Ecemiş hocamızı öneririm kesinlikle. Yıllarca başka yerlerde embriyomuz bile kalmıyordu. Hocamızın vesilesiyle hamile kaldım, şu an yavrumuz kucağımızda. Detay atlamaz, gerekeni yapar.
Biz de transfer öncesi rahim yıkama diye bir işlem uyguladı, bir de prograf kullandım. Kişiye özel tedavi uygular. Marina hanım hemşiresi de yanında hep, çok tatlıdır.
Tavsiyem embriyoları genetiğe göndermeniz, gerisi hocamıza emanet.
Rabbim yardımcınız olsun..

Bence ilk önce güzel bir diyete başlayın, bütün değerlere baktırın. Ben türk diyet uzmanı ile başladım ama fayda görmedim, çünki diyette bağırsak çalışmalı mutlaka. Lifli ve sebzeli qıdalarla başlayın. Kahveyi günde 1 ve ya 2bardağa indirin, 3-4litre su için. Zayıfım deseniz bile mutlaka dengeli beslenin. Avakado ceviz bol tüketin. Ben ekmeği 2024 ocakta kestim, gulüteni yok kadar yedim. Yürüyüş yaptım. Bülent Tıraşa gitdiğimizde yine de zayıflamam önerildi. Yumurtam toplandı yine diyete başladım 6 kiloya yakın verdim. Bence embrioloğum çok bilgiliydi kendisi ile konuştuğumda anladım. Umudunuzu kaybetmeyin. Siz de eşiniz de sağlıklı yaşama başlayın öyle deneyin. Alkol sigara bende hiç olmadı. Eşim de o süreçden 3 ay önce alkol asitli içecekleri sınırladı. Problem ondaydı, ama benim rahmim de glütenden dolayı polip oluşuyordu. Aldırır aldırmaz arkasından, ilk regl geçti transfer oldu. Allah size de kısmet etsin İnşallah🙏

Bence ilk önce güzel bir diyete başlayın, bütün değerlere baktırın. Ben türk diyet uzmanı ile başladım ama fayda görmedim, çünki diyette bağırsak çalışmalı mutlaka. Lifli ve sebzeli qıdalarla başlayın. Kahveyi günde 1 ve ya 2bardağa indirin, 3-4litre su için. Zayıfım deseniz bile mutlaka dengeli beslenin. Avakado ceviz bol tüketin. Ben ekmeği 2024 ocakta kestim, gulüteni yok kadar yedim. Yürüyüş yaptım. Bülent Tıraşa gitdiğimizde yine de zayıflamam önerildi. Yumurtam toplandı yine diyete başladım 6 kiloya yakın verdim. Bence embrioloğum çok bilgiliydi kendisi ile konuştuğumda anladım. Umudunuzu kaybetmeyin. Siz de eşiniz de sağlıklı yaşama başlayın öyle deneyin. Alkol sigara bende hiç olmadı. Eşim de o süreçden 3 ay önce alkol asitli içecekleri sınırladı. Problem ondaydı, ama benim rahmim de glütenden dolayı polip oluşuyordu. Aldırır aldırmaz arkasından, ilk regl geçti transfer oldu. Allah size de kısmet etsin İnşallah🙏
Biz bu saydıklarınıza beş yıldır dikkat ediyoruz da demekki başka bir şeyde var bilemiyorum belki sizin sebebiniz belli olduğu için çözüm bulabildiniz inşallah bizde bir şekilde çözüm buluruz ama sebepsiz infertif hepsinden zormuş çünkü sorun bulamadığın için neye odaklanacağını nasıl çözüm bulacağını bilemiyorsun ve bir yol haritası belirleyemiyorsun doktora kasa doğal yollada oluyor herşeyi yapıyorsun ama olmayıncada olmuyor işte

Back
X