• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da tüp bebek doktor-kliniği önerisi

Merhaba arkadaşlar
Ankara da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Laboratuvar ve doktor olarak önerilerinizi bekliyorum. Şehir dışından Ankara ya geleceğim. 2.5 yıldır uğraşıyorum artık işinin ehli bir hekim klinik arıyorum.
Merhaba, bende tolga ecemiş ve hakan yaralı arasında karar vermeye çalışıyorum. Tolga hoca çok samimi ve çok açıklayıcı. Hakan hoca daha bilimsel açıdan konuşuyor anlatıyor ve bitiyor. Benim 2olumsuz tüp bebek geçmişim var. Laboratuvar açısından hakan yaralı daha başarılı gibi geliyor ama çok kararsınızım. Deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim.

Arkadaşlar Ankara’da tüp bebek tedavisinde Prof.Dr. Mehtap Polat’ı mı yoksa Prof. Dr. Sezca Mümüşoğlu’nu mu önerirsiniz? Destekleriniz ve yorumlarınız önemli. Teşekkürler

Merhaba, bende tolga ecemiş ve hakan yaralı arasında karar vermeye çalışıyorum. Tolga hoca çok samimi ve çok açıklayıcı. Hakan hoca daha bilimsel açıdan konuşuyor anlatıyor ve bitiyor. Benim 2olumsuz tüp bebek geçmişim var. Laboratuvar açısından hakan yaralı daha başarılı gibi geliyor ama çok kararsınızım. Deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba fiyat açısından fark var mı

Karar verebilirsem başlayacağım inşallah
Ön görüşme gibi oluyor mu ücrete tabi mi bilginiz var mı
Daha önce 2negatifim var tolga ecemiş o yüzden ücretsiz ön görüşme yaptı ve çok ilgiliydi hatta ultrasonla yumurta durumuna rahme vs bile baktım. İnsani açıdan yaklaşımı çok iyiyidi. Hakan yaralıdan böyle bir talepte bulunmadım hiç aklıma gelmedi ona ücretli muayene oldum

Karar verebilirsem başlayacağım inşallah
Ön görüşme gibi oluyor mu ücrete tabi mi bilginiz var mı
bende çok kararsızım hakan yaralı laboratuvar konusunda çok iddialı ama randevum 4.30da olmasına rağmen 5i geçiyordu görüştüğümde. Tolga ecemişe karar verecek gibiyiz biz

Arkadaşlar Ankara’da tüp bebek tedavisinde Prof.Dr. Mehtap Polat’ı mı yoksa Prof. Dr. Sezca Mümüşoğlu’nu mu önerirsiniz? Destekleriniz ve yorumlarınız önemli. Teşekkürler
Mehtap hoca bir sure oncesine kadar Anatolia'da Hakan Yarali ile calisiyordu, o ayrilinca yerine Sezcan Hoca geldi. Yani ikisi de ayni ekol, tek fark calistiklari laboratuar. Mehtap hoca baska bir merkezin labini kullaniyor, Sezcan Hoca ise kendi calistigi Anatolia'nin. Anatolia da laboratuari oldukca iyi bir merkez

Merhaba ben de şehir dışı hastası olarak
Tolga hoca ile tüp bebek tedavisi oldum. Kararimi hem Aygül hoca ile hem de tolga hoca ile birer gorusme yapma sonucunda verdim.Ben Tolga hocayi sectim ve cook memnun kaldim ilk gebeligim suan ikizlere hamileyim.Eger önceliginiz hasta iletisimi ve motivasyon ise kesinlikle Tolga hocayi tavsiye ederim.Aygül hocanin en başta umutsuz tablo ile agzini acmasindan dolayi ki dedigim gibi ilk denememiz olacakti umutsuz tablo cizecek göz korkutacak hic bir durum yoktu benim oenceremden ki cok da optimist bir insan sayilmam :)kapidan cikar cikmaz onunla bir yol yurumeyecegime karar verdim.Uzerine tolga hocanin samimiyeti ve güven verici konusmasi bana baya iyi gelmisti.Çok sukur beni yaniltmadi Tolga hocam.Umarım yorumumun size de bir faydasi dokunur.Saglikli bir süreç diliyorum size şimdiden🌸

Benim doktorum Sezcan Mümüşoğlu ben kendisini öneririm. Samimi, herşeyi açıklar, gereksiz masraf çıkarmaz. Yakında kendi yerine geçecek; randevu alıp gidin görüşün derim. Benim henüz gebeliğim yok ama doktorumdan eminim. 1 tane PGT pozitif embriyom var onu transfer edeceğiz yakında inşallah başarılı olur.

yildiztozu92 yildiztozu92 karar verebildiniz mi, ben geçen hafta cuma tolga ecemiş ile görüşmeye gittim fakat herşey iyi güzeldi ama bana rahim filmi veya eşimin spremogramını sormadı benim bir kafam karıştı​

Back
X