2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

THIRTYOS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
353
0
46
Ankara
2012 eylul ayinda dogum yapmis bir anne olarak artik kilolarimdan kurtulma vaktinin geldigini dusunuyorum. Yaklasik 15 kilo fazlam kaldi. Benim durumumda olanlar gelin burada hep beraber sutumuzu azaltmadan ve de kilolar iyice yerlesmeden uygun diyet ve spor onerimizle birbirimize onerilerde bulunarak birbirimizi haza getirerek kilolardan kurtulalim. Kocislere de jest olsun hem de en onemlisi kendimizi begenelim mutlu olalim.

ben geldim
14 kilo aldım 28 eylülde doğum yaptım
40 günde 11i gitti
3 kilo kaldı suan 60 kiloyum

ben geldim
14 kilo aldım 28 eylülde doğum yaptım
40 günde 11i gitti
3 kilo kaldı suan 60 kiloyum

Hos geldin canim ne tesaduf ben de 28 eylulde kizimi dunyaya getirdim.

Sen yine bana gore iyisin canim ben de 78 ile doguma girdim su an 74 kiloyom yaklasik 15 kilo vermem lazim. Nasil 11 kilo verdin canim?

bende 1 eylülde doğum yaptım 57 ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma gittim.şimdi 62 kiloyum kaldı 5 kilo onlarda yerini beğendi heralde gitmek bilmiyorlar

Bende 49 ıle hamıle kaldım 60 ıle doguma gtmstm dogumdan snra 51 kılo oldum ama sımdı 53 kıloyum 4 kılo gtmelı acıl gobek yanlar cok kotu duruo

selam.. bende 13 eylulde dogum yaptim hamile kaldigimda 59 dum yaklasik 7 kg aldim simdi eski kiloma dondum ama sanirim sikilasmaya ihtiyaci var vucudumun cok daha fazla hissediyorum kendimi..

11 kilo kendiliğinden gitti anlamadım
kızlar sıkılasmaya ihtiyacımız var o zaman 3.ayda platese baslayabiliriz

eylülde doğum yaptım. 52 ile hamile kaldım.68 ile doğurdum. 16 kilo aldım. 12gitti 4 kaldı. 12 yavaş yavaş kendiliğinden gitti.4 ü inatlaşıyor benimle.kızlar 4 kilo bu kadatr farkeder mi anlamadım.26 beden kot giyiyordum şimdi 30 bedenleri deniyorum:))) 30 beden giyince tuhaf geldi bana. ben de yeni birşey almadım doğumdan sonra:))

ya ne güzel kilolarınız kendiliğinden gitmiş.Ben hamileliğimde sadece 10 kilo aldım.3.ayda sütüm yetmeyince yedim yedim 7 kilo daha aldım.şimdi vermesi çok zor.hem çok az yiyorum hem emziriyorum anca 8 i gitti.9 u duruyo

slm canımtopiğn hayırlı olsuuuuuunnnnnn.............
umarım bizi şevke getirirde birlikte kurtuluruz şu kilolardan.....

geleleimm kilo olayınaaa..utanarak yazıyrm ama neyseeeee..........
62 ile hamile kaldım,90 la doğuma giitim şuan 76 kiloyum...........hıı buarada 27 ağustosta doğum yaptımmm......
ööööööffffffffffffffffffff vermem gereken çok kilo var çooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk......

thirtyos cnm diğer topikte yazını okudum korkutmak istemem ama
mukos kıvamında ki kaka eğer alerji diilse tehlikeli
oğlum yeni dizanteri oldu atlattık cnm ama sen yine de bi gaita testi yaptır

Son düzenleme:
thirtyos cnm diğer topikte yazını okudum korkutmak istemem ama
mukos kıvamında ki kaka eğer alerji diilse tehlikeli
oğlum yeni dizanteri oldu atlattık cnm ama sen yine de bi gaita testi yaptır

Canim doktoruna sordum senin bahsettigin gibi bir enfeksiyon olabilir mi diye, o da ates kusma ve huzurluk gibi bir durum yoksa eger enf. Hast. Yoktur dedi. Cok sukur bir daha rastlamadik kana. Benim k.b. da doktor susuz kalmis olabilir dedi susuzlyk boyle seyler yapatmis artik gunde 1 defa 10 ml civari su veriyorum.

Gelelim diyet ve spor konusuna: ben bugun baslam diyete ilk olarak abur cuburu ve hamur isini hayatimdan kesinlikle cikardim. Sabah kahvaltimi soyle yaptim;
1. 2 dilim ekmek
2. Sinirsiz domates, salatalik, biber ve dereotu
3. 2 dilim beyaz peynir
4. 6 adet zeytin
5. Acik cay ve bol su

Kusluk vakti de 1 tane elma yedim. Bu arada bol sivi tuketiyorum. Rezene kimyon ve su. Ogle yemeginde de corba ve biraz da bulgur pilavi yiyecegim. Aman siviya ve temel nesin madfelerine dikkat edelim de kizlar sutumuz olumsuz etkilenmesin.

Bu arada gece yatmadan hemen once rezene veya boza ictigim zaman sabah gogsum catlayacak gibi dolu uyaniyorum hatta islanmis olarak. Bi de siz deneyin.

17 ağustos ta doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 68 doğuma girdim şuan 61 takıldım kaldım bende eski halime dönmek istiyorum kotlarımın hiçbirini giyemiyorum offfff hadi bir garet verelim şu kiloları ama tabi birde emziriyorum kızım çok azda mama yiyor günde 120ml akşam uykusuna yatarken gün boyu ve gece emziriyorum benim 9 kilo fazlam var şu 4 5 fAazlası kalanlar nasıl verdiniz yahuuu bir sırrı var mı?

ben 48,5 ile hamile kaldım 59 ile doğuma gittim,şimdi 48 kiloyum.kızım 6 aylık.genlerim sağolsun...

Merhaba kizlar
Ben 69 ile hamile kaldim ilk uc ay mide bulantilarindan sadece corba peynir gliserin yedim ve 63 e dustum. Doguma 78 ile gittim. Eve geldigimde 72 kiloydum uzerinden tam 4 ay gecti hala 72 kiloyum. Ne aldim ne verdim. Ama gobegimi gorseniz ikinciye mi hamilesin dersiniz durum cok vahim yani. Buarada emziriyorum hangi diyetler uygun arastiran var mi?

hadi kızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr
verelim kurtulalım şu kilolardan....

bu topiği takip etmek sanırım beni gaza getirecek....

yarın tartılılalım yazalım ,bakalım kaç kilo gidecek.....
herkese başarılar....

hıı bu arada spor olayına glince bana çok zor geliyo ya ,yani üşeniyrm hep...aslında günde 20 mekikle başlasam hiç fene olmıycak.......

ayyyyy canım aynen benimledde 2. yemi hamilesin die dalga geçiyor komşularımmmm....

mesajım görülmedi heralde neyse 75 le doğuma gittim 70 le doğumdan çıktm şimdi 62.9 um 55 kg olmak istyrm inş ekmek ve tatlıyı aburcuburu kestm sizlerin uyguladgı özel bi yöntem varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…