Ya kizlar ben kahvaltida dehset ekmek tuketiyorum. Ekmek yerine ne yiyebilirim sizce?
serhan beebeğin kaç aylık emziren bir anne isen menün az gibi geldi
mrb kızlar bende 9 kasımda doğum yaptım ve bugün başladım yediklerime dikkat etmeye ama benim sizler gibi 3 5 dğilnerdeyse 35 kilo fazlam var bende sizlerin arasına katılmak istiyorum ama sanırım herkes zayıflayıp gidecek bi tek ben kalcam topikte.yokmu acaba hiç benim gibi çok fazlası olanneyse bende bugün tartıldım 102 kiloyum bakalım haftaya nolcak sık sık yazmaya çlışcam bebeklerimden zaman buldukça ama haftaya kilomu paylaşcam mutlaka
topik şuanda boş ama bende yazayım 60 kiloyla hamile kaldım 85 le doğum yaptım sezaryenle şuan 75 kiloyum doğumdan 2 hafta sonra tertıldığımda 10 kilo gitmişti ama sonrası tam bir hezeyaaan yedim çünki özellikte tatlı yiyecekler zaten bu durumda vermeyide beklemiyordum ama bebeğim 3 aylık oldu artık ufaktan dikkat etmeliyim kıyafetlerim olmuyor çok can sıkıcı özellikle dışarı çıkmak gerekince benimde yoğunluk göbek bölgesinde sanırım adet olmamanında etkisi var gidecek inşaallah bu kilolar ama egzersiz şart başka türlü toparlanmaz çünkü vücut umarım hepimiz eski fit günlarimize döneriz yaz gelmeden
kızlar kilo bildirimi hangi gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?